-
Mobilarena
LG G4 téma-összefoglaló
[ Gyakran Ismételt Kérdések, Tippek, ROM-ok, Letöltések ]
Hivatalos OFF-topik: G4-csúcstalálkozó
Új hozzászólás Aktív témák
-
G33Z@
tag
válasz Mikemend #35499 üzenetére
Ugyanez nálam is jelen van. 1 hetes telefon, vodás gyári 6.0 szoftver. Az első napokban az államat kerestem a padlón a tempójától és a képek minőségtől. Most úgy érzem, mintha egyik napról a másikra teljesen ellustult volna. Hozzávetőleg akkor kezdődött, mikor először elkezdtem buherálni a manuális módot. Nyilván nincs köze hozzá, de ha viszaállok automatára egész egyszerűen nagyon elfárad. Kb ide tudom belőni, amikor elkezdtem elégedetlen lenni a aut módban. Meg még langyosodik is a teló. Bocs ha hülyeségeket írok, még nincs vele tapasztalatom. Olvasom, hogy van, vagy volt valami Quickshot funkció. Ez még 5.x alatt volt, mert ilyesmit most nem látok?
Ha már így belendültem kérdeznék is:
-Hol tudom megállapítani mikor gyártották a készüléket?
-6.0-ról érdemes e visszaállni 5. valamire? Egyáltalán lehetséges?
Van egy-két tapasztalatom is:
-Az akksi eleinte katasztrófa volt, míg (itt olvastam) fent nem hagytam egy teljes éjszakán át. Ez komolyan jót tett neki én is ajánlom.
-A telefon a saját fülesével sztem nem szól olyan szépen, mint korábban a G2. Ezzel a Sony MDR-NC31E fülessel és fullos jetaudio-val tűrhető, sőt nyilván forrástól függően kifejezetten szép hangzást el lehet vele érni. A G2 is ezzel toltam.
- A kijelző szó szerint zabálja az akksit. 3000mhA ehhez a felbontáshoz vérszegény...
Ja és köszönöm a múltkori tippeket barna bőr hátlap vásárlás kérdésemre mindenkinek :-)[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban tilos hozzászólásokban hirdetni!
Használjátok Hardveraprót erre!
A hirdetések linkjének megosztása is tilos!
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen monitort vegyek?
- ZIDOO médialejátszók
- Autós topik
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Milyen videókártyát?
- Nagy áttörés jön a napelemek piacán, nem kell annyi hely a paneleknek
- 20 milliárd kameraszenzornál jár a Sony
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Xbox Series X|S
- További aktív témák...
Állásajánlatok