Hirdetés
- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy A35 5G - fordulópont
- Magisk
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Redmi Note 13 Pro+ - a fejlődés íve
- Okosóra és okoskiegészítő topik
-
Mobilarena
LG G3 összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Bilux
veterán
Így én is tudnék olcsón adni mindent.
Mire számítottak ha reklámozták is, a magyar meg amúgy hiperérzékeny az akció szó hallatára.
Ugrik rá mint gyöngytyúk a takonyraNe feledd: amatőrök építették Noé bárkáját - profik a Titanicot!
-
SamuraiKenji
aktív tag
Én is ezt tapasztaltam, 2-ig nem ment az oldal, majd 3 felé már működött....viszont én sok értelmeset nem találtam, kb ilyen 10-25% kedvezmények vannak és nem is olyan sok cikkre. Pl. LG G2 volt leárazva.
Azért Amerikába kicsit durvább akciók vannak Black Friday-en, mondjuk hivatalos nem is most van hanem jövő pénteken De nálunk hálaadás sincshttp://oakleyparadise.tumblr.com/
-
k5.20
senior tag
Mindenkinek köszönöm a tegnapi kérdésemre adott válaszokat a lejátszóval kapcsolatban!
Az MX-et preferálnám, de "nem kompatibilis az androidverzióval" - írja, azaz azt hiszem valójában nincs még felkészítve az ART-ra.Ennyi kiéhezett embert...egyébként normál üzemben sem valami gyors ott a kalandozás, ha jól emlékszem...
[ Szerkesztve ]
-
Kasya
nagyúr
Igen, hasznalom...minden nap.
(#9789) anzo: Volt szerencsem percenkenti frissites alatt nezni az oldalt fel szemmel, mert 0300-ig dolgoztam. Kb hajnali kettokor jott be az oldal. Most megint nem ment reggel. De azok az akciok...valahogy nem a sikertermekekre szolnak es ha igen, azokra se a legnagyobb kedvezmenyek.
[ Szerkesztve ]
-
Bilux
veterán
Valaki használ gyári vezetéknélküli töltőt a telefonhoz?
KonkrétanLG WCD-100
Stabilan áll a telefon benne nem hajlamos pofáraesésre?
Mennyi idő alatt tölti fel a telefont?Ne feledd: amatőrök építették Noé bárkáját - profik a Titanicot!
-
-
storm3
senior tag
Erdeklodnek, hatha van valakinek tudomasa fekete pentekes akcio keretein belul joarasitott g3rol?
“There he goes. One of God's own prototypes. A high-powered mutant of some kind never even considered for mass production. Too weird to live, and too rare to die.” pixel8
-
imi4199
tag
Sajnos így van, visszaàllnak a kernel beállítások. Viszont konkrét leírásokat nehéz találni hogy hogyan paraméterezze be az ember a kernelt... Páran már az XDA-n tettek közzé beállításokat, de még egyik sem az igazi..
[ Szerkesztve ]
-
mckangi
senior tag
Köszönet mindenkinek a gratulációkért,de ez nem csak az én érdemem!
Igaz mivel a művelet előtt megittam 2 sört és mire a szereléssel és a blogírással végeztem,addigra benyomtam 5 sört.😎
Ezt csak azért írom,mert 5 sör után kicsit bealudtam,és most hossztávon használva a BlueMobilos 3 pálcika,ha megfogom a telefon alját,nemhogy lecsökken,vagy eldobja a jelet,hanem rátesz még 1 pálcikát!
Hihetetlen.....[ Szerkesztve ]
Poco F3
-
-
FZOLI96
csendes tag
Hát ez úgy van, hogy van nekem egy LG G3-F400K Koreában gyártott-telefonom, amely nem frissít szoftvert,lassan fél éve, mosthogy kijött az 5.0-s Android gondoltam ez biztos menni fog, de tévedtem. Próbátam PC Suite alkalmazással frissíteni, de nem sikerült, aztan letöltöttem egy LG Update Driver alkalmazást, ami valamilyen regisztrációs jelszót kér, amit nem találok sehol. A szoftver frissítés során azt irja ki,hogy: Legfrissebb verzió már telepítve van: F400K10B.De ez egy régi,gyári szoftver. Nem tudom mit csináljak vele...
LG-G3-F400K-32/3 Android V20E
-
FZOLI96
csendes tag
LG United Mobile Driver jelszót hol lehet találni a neten, mert én nem kapok sehol..?
-
anzo
senior tag
Talán megoldódik a root probléma lollipop alatt.
-
mckangi
senior tag
Kedves Fórumtársak!
Legyetek szívesek olvassátok el a blogomat,ami talán sokaknak segítségére lehet , térerő probléma miatt.
Mivel a problémával kapcsolatban semmilyen infó nincs kint a neten , várom egy profi angol nyelvtudással rendelkező fórumtársat aki lefordítja és publikálja a nevemben az XDA-ra!
Poco F3
-
VIBO
őstag
Miért csinálja azt, hogy nincs adatkapcsolatom? Pedig be van kapcsolva.... Wifi megy. Volt egy lefagyásom elotte. Független
iPhone 14 pro, Buds Pro, Apple Watch Ultra, MK7 GTI, Zenbook i7
-
Promi
aktív tag
Valaki próbálta már? CloudyG3 1.2
-
-FreaK-
veterán
Nekem az tűnt fel, hogy a kijelző felső felében nem működik a lezárás. Pl egy ilyen becsúszós tokom van (múltkor linkeltem képet) és amikor abból csak egy picit csúsztatom ki akkor feloldani még fel tudom azon a kis részen, de lezárni nem akar. De fura, mert csak akkor van ha a tokban van a teló. Most kipróbáltam így az asztalon és no problem.
A feloldással viszont nincs gondom. -
k5.20
senior tag
Lollipop alatt - akinek van - működik az MX Player nálatok?
Vagy van jobb ajánlat? -
SharpSA
veterán
Tegnap elszántam magam és feltoltam a ChupaChups 1.0-t. Nos valóban érezhetően gyorsabb minden. Az akku fogyasztás még kell pár nap, hogy legyen egy átlag. Eddig a nálam használt programok közül egyedül az UCBrowser nem működik, a weboldalak betöltésekor kifagy. Minden más jó.
Ja igen, írtátok a Chrome lapkezelését, hogy minden lapot a legutóbbi programok között kezel. Persze. Alapesetben. Mert ezt lehet állítani (egyébként első induláskor fel is ajánlja a beállítást): Chrome Beállítások - Lapok és alkalmazások egyesítése legyen kikapcsolva és a régi megszokott módon működik a lapok kezelése.
A knock kódos felébresztésre meg azt vettem észre, hogy nem mindig működik. A dupla koppra felébred a készülék, akkor már működik a knock kód is.
Tetszik, hogy újraindítás után is ott vannak a listában a korábban használt programok.Mindenki a maga korlátja és lehetősége is egyben
-
-
Tybike81
őstag
Miért van az, hogy mostanában nem hajlandó a kopogtatásra feléledni a G3. Ha újra inditom az segít egy darabig.
Samsung Galaxy S24 Ultra 512gb, SGW 7 Ultra
-
Bilux
veterán
válasz SamuraiKenji #9740 üzenetére
Ne feledd: amatőrök építették Noé bárkáját - profik a Titanicot!
-
Bilux
veterán
SamuraiKenji fórumtársunk számát nem tudja valaki?
Fontos lenne, pü-ben írjon aki tudja esetleg.Ne feledd: amatőrök építették Noé bárkáját - profik a Titanicot!
-
GGMPC
őstag
-
anti1966
tag
Sziasztok!
A lengyel 5.0-án kívül jelent meg frissítés? Már ami használható.
Köszönöm. -
saintex72
aktív tag
-
-
GGMPC
őstag
Azösszefoglalóhoz írnám megjegyzésként, hogy a 345 számu qc tokkal is megy a vezetéknélküli töltés, hiszen én azzal használom!
A 32GB-s változat rendelhető az Expansysról is ami nem szürkeimport és az LG garancia is jár hozzá - mégha a hazai szervíz huzogatja is a száját - akkor is meg kell csinálnia!
1 hónapja cserélték egy ismerősöm Expansysos G2 készülékének házát, kijelzőjét! (Számla kellett hozzá)
Fis fos gsm boltok G3 készülékeit nem javítják!
LG G3 32/3 Titanium, iPhone 4S, Motorola V3xx, Motorola K1, Motorola V60, MacBook Pro 15' - 8GB RAM - 500GB SSD, iPad Mini 32GB LTE...
-
GGMPC
őstag
Nàlam úgy van hasznàlva, mintha egy német agysebészeti klinikán lennél!
Szoval nagyon vigyázva van, fólia rajta első perctől, tokban, leejtve soha és mindig áttörölgetve HOYA kendővel.
Raülve, meghajlítva soha!
Egy dolog lehet necces, mégpedig a QC tokból való kivétel, mert az a tok úgy rágyógyúl a készülékre, hogy konkrétan azon csodálkozom, hogy nem karmolja meg a tok a készülék sarkait ahol kapaszkodik...
De ez sem ok a repedésre. Ez egy àtgondolatlan konstrukciós hiba!
[ Szerkesztve ]
LG G3 32/3 Titanium, iPhone 4S, Motorola V3xx, Motorola K1, Motorola V60, MacBook Pro 15' - 8GB RAM - 500GB SSD, iPad Mini 32GB LTE...
-
-FreaK-
veterán
válasz Gyurike #9720 üzenetére
Köszi, kipróbálom!
(#9723) eladogeppc: ha már így kérdezted, eszembe jutott hogy még le sem írtam, de mostanában (Lolli óta) alig látok megszakadást. Meg mertem volna esküdni korábban, hogy ezen egy fikarcnyit sem tudnak javítani szoftveresen, oszt de. Nem mondom, hogy megszűnt a probléma, de javult az biztos.
-
eami
veterán
-
dave182
senior tag
Hali, azt veszem észre,hogy egyre inkább recseg-nyöszörög a gyári hátlap, már marhára idegesítő, eddig sosem voltam ilyenre háklis, de ennél már annyira zavaró, hogy szinte rossz kézbevenni. Viszont ha felrakom a gyári qc tokot, isteni az illeszkedése, semmi nyöszörgés de azt nem szeretem használni.
A kérdésem, hogy tudja valaki hol lehet gyári hatlapot venni a telóhoz? Hátha egy csere megoldaná a problémát. -
eladogeppc
veterán
Sziasztok !
Megoldódott már a vonal megszakadás probléma ? Mármint a térerő probléma ?
Voltak: Z71,Defy,SGS,SGSSII,XperiaNeo,Arc,ArcS,LGW7,LG2X,LG3D,LGBlack,Wave2,G300,OT-995,O4XHD
-
GGMPC
őstag
Szerintem inkább használjon a franc egy repedt 1 honapos 130 ezer forintos telefont!
Ez nálam amúgy elvi kérdés és ha 10 forintot adtam volna érte, akkor sem akarom se látni se tudni, hogy ez ilyen!
Vagy ezt viccnek írtad? Mert annak kétségkívűl jó volt!
A többit priviben írom meg neked, mert nem publikus...
-
GGMPC
őstag
válasz FZOLI96 #9718 üzenetére
Aha van - legközelebb a saját régiódnak megfelelő készüléket válassz!
Amugy ha valaki leszedi a netrol a megfelelő rom-ot neked és keni vágja a metódust, akkor felteszi neked pikkpakk, de ez nekünk hétköznapi embereknek (legalábbis ezen a téren) - ez nem sétagalopp!
-
Gyurike
tag
válasz -FreaK- #9679 üzenetére
Szia!
Nekem is volt "ok nélküli" villogás, e-mail miatt.
Annyi volt, hogy megnyitás után visszamentem Home-ablakba, Standby, villogott továbbra is.
Nem volt semmi aktuális értesítésem.
Végül kilőttem a háttérből a Gmailt (is), és megszűnt a jelzés.Próbáld ki, ha megint előjön!
[ Szerkesztve ]
-
FZOLI96
csendes tag
Sziasztok.Van nekem egy LG G3 F400K (Olleh-Koreai gyártású). Probáltam PC SUITE és más alkalmazásokkal is de nem tudok szoftvert cserélni, és a frissítés sem jön meg. Valakinek valami ötlete van?
-
k5.20
senior tag
"Na most vàrok vàlaszt az LG-től, hogy a cserélt új burkolat is el fog e repedni és ha igen az színfüggő e."?
Most nem kötekedésből, de ha te ügyintéző lennél és valaki ezt megkérdezné tőled, mit gondolnál és mit válaszolnál???
Ha azt válaszolja: ez nem fog elrepedni. - akkor megnyugszol?
Ha meg azt: el fog repedni - de még nincs valójában - akkor meg azt fogod állandóan lesegetni...?Szerintem inkább használd.
[ Szerkesztve ]
-
Tosee
őstag
Sziasztok!
Egy hozzáértő véleményére lennék kíváncsi a McAfee Mobile Security eltávolításával kapcsolatban!
Az ő weboldalukon találtam az alábbi leírást, és arra lennék kíváncsi, hogy ez vajon működhet-e, év így valóban eltávolítható -e a nemkívánatos alkalmazás?A4-es rajzlapom, hasonló típusú Audira cserélném!
-
GGMPC
őstag
Na most vàrok vàlaszt az LG-től, hogy a cserélt új burkolat is el fog e repedni és ha igen az színfüggő e.?
Egyébként az ezűst betét reccsenése kezdi el a folyamatot és a többi már csak folytatja/befejezi - ahogy làtom, de ez tényleg ciki egy ilyen készüléknél!
-
DJ. Ru$y
félisten
-
locsi901
csendes tag
Sziasztok azt szeretném kérdezni hogy kettő hete beszereztem egy G3 eddig minden szuper volt de most egy napig tart feltölteni az akut próbáltam más töltővel de azzal se javult a helyzet valami ötletetek van ha nincs más akkor marad a szerviz
-
DJ. Ru$y
félisten
Amit itt látsz a képen, azt ígyis, úgyis le kell bontani, ugyanis a gombok szalagkábelezve vannak, és azok is kijönnek a kamera takaróval. Egyszerűbb kompletten lecserélni azt amit a képen látsz.
Szakmai kérdésekre privátban nem válaszolok! Használd a fórumot! | R.I.P PH!TV!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- JavaScript topic
- Fujifilm X
- PlayStation 5
- Intel Core i3 / i5 / i7 / i9 10xxx "Comet Lake" és i3 / i5 / i7 / i9 11xxx "Rocket Lake" (LGA1200)
- Digitális Állampolgárság Program DÁP
- Asszociációs játék. :)
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest