Hirdetés
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Nubia Flip 5G - kagylót, jó áron
- Telekom mobilszolgáltatások
- Fotók, videók mobillal
- iPhone topik
- Magisk
- Okoscsengőt hozhat jövőre az Apple
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
-
Mobilarena
LG G3 összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
-FreaK-
veterán
válasz Khelben #31007 üzenetére
Nekem volt egy olyan gyanúm korábban, hogy ez valami érintkezési hiba (is) lehet, mert egyszer vettem egy új antenna modult hozzá, amit kicseréltem, és azzal rosszabb lett, mint a gyárival. Ezért aztán vissza is tettem a gyárit, amivel aztán ugyan olyan rossz volt mint a cserére vásárolttal. Próbáltam még utána játszani a csavarok meghúzásának erejével, de nem hozott eredményt.
Aztán még az elején idővel javult nekem a dolog, de könnyen lehet hogy a szoftver frissítések miatt csak. Volt nekem is ilyen időszakom amikor érezhetően jobb volt, és volt 0-ás jel nélküli időm is. Csak aztán én is megpróbálkoztam a szervizzel, cseréltek burkolatot, a térerő ingadozást meg szoftver frissítéssel próbálták orvosolni ( ), aztán amikor vissza kaptam rosszabb volt mint előtte, ismét. Nyilván a megbontás miatt.
-
Khelben
nagyúr
válasz Khelben #30356 üzenetére
Megjött a telefon a szervizből (telemax). Mikrofon repedéssel és térerő ingadozással küldtem be. Keretet, érintőt, hátlapot, csengőt és hangszórót cseréltek. Utóbbi kettőt nem tudom, miért. Csatoltak még egy csomó mérési eredményt, ami szerint minden ok, nincs térerő probléma. De valamit biztosan csináltak a térerő résszel is, mert azóta nem dobálja. Néha ingadozik, de a jel nélküli idő 10-15% volt, most meg nulla.
[ Szerkesztve ]
-
ßrainiac
addikt
válasz Khelben #27423 üzenetére
Igen, ez megforult a fejemben, csak nem akartam, hogy valaki ugy erezze, lehulyezem
En eleg erzekeny vagyok erre, gyerekkorom ota jatszom gepen es nagyon haklis vagyok a frame rate-re, ha nincs meg, pakolom bele a gyorsabb VGA-t. Gepet is nagyjabol 2 evente kicserelem.
Nem banom, hogy 1 eve eladtam a G3-at, azota kiprobaltam eleg sok mindent, de orulok, hogy most teszi a dolgat, igy volt a G2-vel is, csak ott 2 evre ra vettem meg ujbol Konkretan meg is van meg mindig, nem is adnam el olyan szivesen. Most is azt hasznalnam, ha lenne olyan kameraja mint ennek.
cr33p: ja igen, lemaradt a THX!
Akkor nem veszodom az Xcam-mel. Igazabol full kiraly a kamera, sokkal szebbeket lo bent a szobaban mesterseges fenynel mint a G2. Annal olyanok a fotok, mintha elolapival csinaltam volna :/
macii97: meglatjuk, koszonom!
[ Szerkesztve ]
-
legenda
válasz Khelben #25971 üzenetére
akkor a telefon típusával biztos nincs gond adott tekintetben.
domino esetén biztos, hogy cseréltetni kell a sim kártyát, havidíjas előfizetésnél pedig a régebbiek (3 - 4 év belefér) többsége 4g/lte képes, de akadhatnak persze kivételek.
a díjcsomagod 4g/lte képes? egy ideje szinte mindegyik az, de akad néhány régebbi, amit nem tettek (már?) azzá.[ Szerkesztve ]
Réges-rég, egy messzi-messzi galaxisban...
-
legenda
válasz Khelben #25969 üzenetére
- 4g/lte lefedett terület
- 4g/lte képes előfizetés
- 4g/lte képes sim kártya
- adott frekvenciát/csatornát kezelő készülék (tartózkodási hely függvényében 1800 MHz/3, 800 MHz/20 vagy 2600 MHz/7 - ahogy nézem, nem minden g3 verzió tudja mindegyiket)
- megfelelő hozzáférési pont (ideális esetben internet.telekom)[ Szerkesztve ]
Réges-rég, egy messzi-messzi galaxisban...
-
::Trunks::
senior tag
válasz Khelben #17080 üzenetére
Én úgy tudtam ,hogy csak a részletre vásárolt mobilt tiltják. De lényegtelen ,írunk róla papirt, a srác meg ,hogy is mondjam diplomatikusan... ki van tömve, szóval annyira nem fogja földhöz vágni ha esetleg vissza bandukolok vele. De nyilván ezt mindenki szeretné elkerülni
::Trunks:: felhasználónak 26 pozitív és 0 negativ értékelése van a fórumon! /Régi rendszer szerint, plusz a mostani/
-
veterán
válasz Khelben #16841 üzenetére
KitKat-nél volt vele valami kínlódás külső sd-nél ha arra gondolsz esetleg.....vagy erre emlékezel....
------------------------------------------------------------------------------------
Más: 99 ember töltötte ki eddig a felmérést, még lehet pótolni, ha esetleg akar még valaki. Péntek este 18.00-kor osztom meg az eredményeket.
-----------------------------------------------------------------------------------
(#16842) Viktor0610: Lehet rosszul megy az almának
[ Szerkesztve ]
https://gamergep.hu/
-
veterán
válasz Khelben #16839 üzenetére
Lollin be tudom állítani, hogy külső vagy belső sd-re mentsen, most néztem....
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Akit a következő sorok zavarnak, kérem tekintsék semmisnek az írásomat. Azoknak osztom: akik lusták , nincs idejük keresgélni, vagy nem áll módjukban keresgélni.
G3-s frissítés hírek már voltÍgy készíts saját, testreszabott böngészőt Androidra
Jönnek a 4K-s mobilok, a Huawei szerint ennek nincs értelme
PhoneSoap – a töltő, ami elmossa a mobilod (ezt melyik pihentagyú találta ki )]
[ Szerkesztve ]
https://gamergep.hu/
-
DJ. Ru$y
félisten
válasz Khelben #16810 üzenetére
Persze, de fennáll a lehetősége, hogy valami beakad, meríteni fog stb, de próbát tehetsz, ha nincs semmi bug, anomália, akkor maradhat, aztán ha találsz valamit, akkor meg felteszed még egyszer wipe-pal, esetleg mielőtt az első KDZ-t csinálod csinálj backup-ot. V20-V20 közt működik.
Szakmai kérdésekre privátban nem válaszolok! Használd a fórumot! | R.I.P PH!TV!
-
samu100
tag
válasz Khelben #16650 üzenetére
Látom fogalmad sincs, hogy működik az informatika, meg amúgy a verseny a piacokon. Ha te tudnád mi minden fejlődik kis lépésekben... Akkor gondolj csak az autókra. Kis különbségek, részletekben rejlik az ördög. F1-es autók között is "apró" különbségek döntenek sebességben. Trükkökkel javítanak a teljesítményen. Miért? Hogy még jobb még gyorsabb legyen. Profi sportolóknak külön pszichológusuk van, hogy felkészítsék, feltüzeljék őket, sőt egy pszichológus a sportoló teljesítményét is tudja javítani. Pedig a sportoló edz minden nap, ugyanúgy fut mint a többi etc...
Nem értem mit olyan nehéz ebből felfogni, de részemről a téma lezárva, nem akarok vitázni.
[ Szerkesztve ]
-
-
Stauffenberg
nagyúr
válasz Khelben #16646 üzenetére
Próbáld ki kevésbé kontrasztos témán, homogén felületeken, próbáld ki kevesebb fénynél, próbáld ki fixen kiválasztott AF mezővel, próbáld ki előfókuszálás nélkül. Tény, hogy a kontraszt AF-ből is ki lehet hozni szép sebességet szoftveres trükközéssel, de a lézeres AF inkább ott nagy segítség, ahol ezek elvéreznek.
-
samu100
tag
válasz Khelben #16646 üzenetére
Aha, végülis igazad van. Az olimpiai bajnok futó 0.1 másodperccel ért be a második helyezett előtt. Parasztvakítás!(?) A második miért második lett miért nem első?
A mobiltelefon piacon kiélezett verseny van, mindent gyorsítani kell. Az G3 fókuszál leggyorsabban a mobiltelefonok között. Nem véletlenül. Még azt hiszem az I6-nál is gyorsabb. -
samu100
tag
válasz Khelben #16639 üzenetére
De most komolyan. Szerinted a kamera magától nem tud fókuszálni? Kifelejtették belőle teljesen véletlenül? A lézeres távolságmérés arra szolgál, hogy GYORSABBAN tudjon fókuszálni a telefon. Ennyi, és nem több. Lassabban fókuszál a telefon ha letakarod a lézert, de fókuszál.
-
mckangi
senior tag
válasz Khelben #16635 üzenetére
Nem kötözködés képpen,de szerintem nincs igazad.
A lézer előnye igazándiból akkor jön ki,ha belenagyítasz fotózás közben.
Más telefonnal ki lett próbálva(G2),hogy ez a teló olyan képet lő belenagyítva felvétel előtt mint más telefon nagyítás nélkül.
Ezért kell a lézer,hogy pontosabban tudjon fókuszálni és ne csak egy elmosott paca legyen a képből.Belenagyítva olyan képet lő,mintha én mentem volna közelebb a fotózandó objektumhoz,nem pedig fordítva.
Normál képnél nincs szemmel látható hatása.
Próbáljatok ki.![ Szerkesztve ]
Poco F3
-
DJ. Ru$y
félisten
válasz Khelben #16635 üzenetére
Baszki Justreboot kért kérdések a CM-hez, gondolom amit bele akar írni a FAQ-ban, ezért kérdeztem, semmi másért. Én nem akarok CM-et használni, ezért próbáltam úgy hozzáállni, mint egy átlag user
Szakmai kérdésekre privátban nem válaszolok! Használd a fórumot! | R.I.P PH!TV!
-
-
Grawens
senior tag
válasz Khelben #16334 üzenetére
Nem biztos hogy elég a boldogsághoz egy lencsevédő üveg, habár 90%-ban elegendő lehet, viszont a "távolságmérő" ablaka is nagyon csufondárén mutat ha karcos.
Azt viszont nem igazán értettem, ha a távolságmérőt letakartam, akkor is ugyan olyan gyorsan és jól fókuszált az optika mint amikor nem volt letakarva. Tehát előkap és katt!
Nekem nagyon kamuszagúnak tűnik ez a "távolságmérő".[ Szerkesztve ]
-
jose999
senior tag
válasz Khelben #16334 üzenetére
Hát nem tudom...Nem hiszem, hogy szétszedem a telefont, 5 év garancia van rá Gondolom garanciában az LG nem foglalkozna a dologgal... (2 hete van meg, ha tovább karcolódik, mérges leszek )
„Oh, igen. A múlt gyakran fájhat, és elfuthatsz előle, de akár tanulhatsz is belőle.”
-
plejik
addikt
-
Just_Reboot
addikt
válasz Khelben #15147 üzenetére
Minden működik a kamera kicsit gyengébb. Hawk02 nek köszönhetően megy a Quic remote is. Én még más romot nem nagyon használtam rajta. De ha konkrétan érdekel valami írj nyugodtan. Gyors, nálam stabil. Üzemidő is jó nálam átlag 4,5-5 óra kijelzőt tud.
#Dj.Ru$y: köszi
[ Szerkesztve ]
-
dave182
senior tag
-
Csubika79
csendes tag
válasz Khelben #11167 üzenetére
Ha én veszem meg az érintőpanelt akkor is beépíti a hivatalos szervíz? Igen borsos az ára amúgy. Az ebayen is 25000Ft-tól indul. (Én még onnan nem rendeltem). Magyar oldalakon pedig 40-60ezerig van az ára. Szerintem a T-mobile nem javítaná meg úgy, hogy én viszem oda az érintőpanelt.
Annyira bosszant ez az egész. Vigyáztam, mint szemem fényére, nem is értem, hogy hogyan zúgott ki a telefonom. A jövő héten akartam venni hozzá valami tokot.
-
DJ. Ru$y
félisten
válasz Khelben #11030 üzenetére
A gyári egy teljes töltést ~15%-100% 3.5 óra. És ehhez van kitalálva. Ez nem a gyors töltésről szól, hanem ha tudod, hogy már nem kell, akkor ráteszed, estére feltölt leveszed, vagy kihúzod. (legalábbis szerintem, mert ugye, ha 100%-on folyamatosan töltöd az sem tesz jót neki)
miami123
De, de pontosan. Olyan, mintha éjjelre rajtahagynád 100%-on a sima töltőn. Nem egészséges. Feltölt 100%-ra, akkor rajta hagyom, egy 10 percet még (mert ugye 100-ról lassabban merül, így feltölteni sem akkor tölt teljesen, mikor eléri a 100-at) aztán leveszem.Szakmai kérdésekre privátban nem válaszolok! Használd a fórumot! | R.I.P PH!TV!
-
DJ. Ru$y
félisten
-
eladogeppc
veterán
válasz Khelben #10475 üzenetére
Tesztekben, de kézben volt nálam, és hidd el jobb ! Ugyanazokat fotóztam. Sötétben jóval korrektebb az S5.
Egyébként: Lenovo Vibe Z2 Pro.
Ugyanez az architektúra, mégsincs LAG...Voltak: Z71,Defy,SGS,SGSSII,XperiaNeo,Arc,ArcS,LGW7,LG2X,LG3D,LGBlack,Wave2,G300,OT-995,O4XHD
-
Bilux
veterán
válasz Khelben #9501 üzenetére
Egy hónapja konkrétan 30 nap volt tudom, mert engem szopattak, és még azt a hibát is elkövettem hogy előtörlesztettem. Azt a pénzt vissza sem kaptam. Kérdezem mi van a pénzemmel azt túlfizetésnek tekintik és majd vonogatják a számláimból. Na mondom kérem azt is utalják át.
Tehát ha valaki neten vesz ingyenhitelre telefont szolgátatónál még véletlenül se törlesszen elő mert ha baj van a készülékkel még akár abban a pillanatban mikor ott vagy a t-pontban sem cserélik ki hanem szerviz illetve elállhatsz a vásárlástól mert neten rendelted...
Én soha többet az biztos.Ne feledd: amatőrök építették Noé bárkáját - profik a Titanicot!
-
Misi1980
senior tag
-
SharpSA
veterán
válasz Khelben #8480 üzenetére
Boltit, mivel 32/3GB-os készülék itt nincs hivatalosan forgalomban. De kit érdekel, meg kell csinálniuk 1 éven belül a hardvert. Az LG garancia is csak 1 év. Na meg náluk még van + 2 év szoftver garancia, bár ez tökmind1.
Mindenki a maga korlátja és lehetősége is egyben
-
mckangi
senior tag
válasz Khelben #8056 üzenetére
Hát szerintem mindenki olvassa el a garanciális feltételek azon részét ami tartalmazza ezt a kritériumot.
Itt arra gondolok,hogy pld. hiába mondja az lg hogy frissíthetsz (mert azért van és adják ki a romot) ha a telekomnál vetted a készüléket , ők meg azt mondják,hogy ezt már így nem garanciálisan javítják.Mindig ott kell megtudakolni ahol vetted.
(weboldal,telefon,személyesen).Poco F3
-
-
Télapó_
tag
válasz Khelben #7937 üzenetére
a wp elég zavaros kusza a menüje.
félek a g3-tól, nem olcsó és utálom, ha nem működik rendesen valami.
azért egy csúcs mobiltól elvárnám, hogy ne recegjen főleg ennyiért.
pedig nagyon tetszik.DIEGO15
a z3 tesztjei nem gyöztek meg.jacis
azért félek a wp-től mert idáig droidot használtam.[ Szerkesztve ]
Üdv.
-
eami
veterán
válasz Khelben #7133 üzenetére
mondjuk lehet csak engem zavarnak ezek a furcsa élek, de majd csak megszokom. Ami inkább bosszantó tud lenni a nagy lézeres azonnali fókusz melletti nagy durva elmosódások. Szerencsére ez ritka, de azért előfordul.
Ez tipikus példája amikor minden más éles csak pont nem az amire fókuszál (ezen mondjuk jól felhúztam magam):
Ilyet én még soha egyetlen egy másik kamerával sem tapasztaltam (se telefon, se rendes kamera).
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Boldog karácsonyt kíván a PROHARDVER!
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Asszociációs játék. :)
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Xbox Series X|S
- Sütés, főzés és konyhai praktikák
- GTA V
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Kés topik
- Politika
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest