- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- iPhone topik
- Motorola ThinkPhone - gondold végig kétszer!
- Android szakmai topik
- Kínában Robotaxisodott a Model Y
- Két Redmi Note 14 Pro és egy Pro+ futott be
- Mobil flották
- One mobilszolgáltatások
- Google Pixel topik
-
Mobilarena
LG G3 összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
zoleeno1
veterán
válasz ßrainiac #10298 üzenetére
hogy ebben benne van az oversharpening fix.
(#10297) logitech25: ez most komoly?
van 16 gigás 2 giga rammal snapi 801-es procival - itthon a szolgáltatóknál csak ez van
van 32 gigás 3 giga rammal snapi 801-es procival
van 32 gigás 3 giga rammal snapi 805-ös procival - ezt nálunk nem kapod meg, csak távolkeletről szerezhető be[ Szerkesztve ]
Honor Magic5 Pro
-
ßrainiac
addikt
válasz zoleeno1 #10294 üzenetére
Vajon melyik lehet az oversharpening fixes valtozat?
"ChupaChups kernel 1.9 with oversharpening"
Ez itt mit takarhat, hogy ebben van oversharpening mint feature, vagy ebben van a fix?
No mindegy.. felrakas utan kiderul
Latom, mar van benne voltage control. Kinek milyen a pvs bin-je es milyen feszultesegeket lott be?
[ Szerkesztve ]
-
logitech25
tag
Üdv mindenkinek!
érdeklődni szeretnék!
LG3 van nekem aminek leszedhető a hátlapja!
van olyan is amelyik nemviszont arra lennék kíváncsi,h hardverre egyforma?
(proci,ram stb..)nincs különbség?
[ Szerkesztve ]
"Ha természetes módon élsz, sosem leszel szegény, de ha a képzelgések szerint, sosem leszel gazdag."
-
zoleeno1
veterán
válasz eladogeppc #10295 üzenetére
Te vagy az első ember, aki lagra panaszkodik a chupa-nál...
Tedd fel a moddolt kernelt esetleg, az előbb linkeltem.Honor Magic5 Pro
-
eladogeppc
veterán
Köszönöm mindenkinek a tegnap esti segítséget a ChupaChups hoz.
Viszont !
LAG hegyek !
Igaz, hogy a proci ritkán megy 2.496885345 Ghz-en.A Chupán kívül semmi nincs fent. Valakinek ötlete hogy ne laggoljak ?
Voltak: Z71,Defy,SGS,SGSSII,XperiaNeo,Arc,ArcS,LGW7,LG2X,LG3D,LGBlack,Wave2,G300,OT-995,O4XHD
-
zoleeno1
veterán
Honor Magic5 Pro
-
logitech25
tag
Sziasztok
Segítséget kérnek!
Utólag függetlenített telefon frissít nem lesz baj az automatikus frissítésekkel?
Illetve ha jön új rendszer frissítés nem szál el a hálózat?GSM-boltban vettem gyári függetlenül!
Viszont mikor vele raktam a kártyán nem volt független :/Segítsetek!
Köszönöm"Ha természetes módon élsz, sosem leszel szegény, de ha a képzelgések szerint, sosem leszel gazdag."
-
tomalbert
tag
Kézzejjétek el, melóból jövet villamoson netezek, mint mindig. Egyszer csak a telefon elsötétül...
Bekapcsra nem reagál, sőt semmire nem reagál. Recovery, download, semmi. Akku ki-be, kártyák ki-be, szintén semmi. Gondoltam valami lehúzta az akkut kikerülve a figyelmemet, rádugom töltőre. Semmi reakció. Ez pár órája történt, azóta semmi. Kész, meghalt, kampec.
Tudom, hülye kérdés, de ötlet?? -
GGMPC
őstag
Lehet, hogy ez off - szanom banom, de rendeltem magamnak es + valakinek egy hivatalos EU-s G3 32GB-t feketeben, de ma amikor mar lemondta - mar a kosarban volt.
Szoval ha valaki gondolja atado.? Priviben...
LG G3 32/3 Titanium, iPhone 4S, Motorola V3xx, Motorola K1, Motorola V60, MacBook Pro 15' - 8GB RAM - 500GB SSD, iPad Mini 32GB LTE...
-
cH1
aktív tag
Sziasztok!
Nekem egy T-s telóm van, és az lenne a kérdésem, hogy készülékház alján lévő repedést javítják-e garanciában? Meg a V10m van felrakva épp. Mi az aktuális T-s verzió? Vissza kell-e arra előtte állítanom, ha be szeretném adni? -
-
storm3
senior tag
Olvastam,hogy másnál is újraindul az Antutu( nem e-penis growing, csak össze akarom hasonlítani az első mért eredményt és a belakott rom eredményét). Thermal mitig OFF->bekapcsolva tehát a kapcsoló ON és a High temp. OFF is be van kapcsolva, mégis újraindul az Antutu. What2do?
“There he goes. One of God's own prototypes. A high-powered mutant of some kind never even considered for mass production. Too weird to live, and too rare to die.” pixel8
-
ßrainiac
addikt
válasz NandorHUN #10264 üzenetére
Hm. Hat nekem az ingyenes is untig eleg, bar teny hogy legutoljara pont egy eve hasznaltam a G2-nel. Mostanaig meg csak Google launcher.
Ide megint kellett, aztan felpattintottam, sokkal jobb ezen is a teljesitmeny vele, de ilyen reszletesen nem kell nalam beallitani. Kepernyokre rakom ki az appokat mappakba, tematika es felhasznalasi gyakorisag alapjan.
[ Szerkesztve ]
-
ßrainiac
addikt
válasz NandorHUN #10260 üzenetére
Ja igen, hatter szin van.
Ha jol latom, a premium verzioban lehet app group-okat krealni a drawer-be, lehet, hogy ezt keresed.
Mas: kozben most latom en is az AndroidNow fejlesztojenek a kommentjet - kemeny ..bizakodjunk mielobbi felepuleseben. Persze nem kizarolag azert h "jojjonma az a 4.0"
[ Szerkesztve ]
-
NandorHUN
addikt
válasz ßrainiac #10255 üzenetére
Elvileg 3.3beta4 és ki van pipálva a béta is....
De nem tudok külön hátteret beállítani, csak a színek vannak ott meg az átlátszóság...
Másik ami zavar, hogy appdrawerben nem tudom átállítani az ikonok sorrendjét, ha hosszan rájuk kattintok akkor rögtön a főmenübe akarja tenni őket....www.kamerapro.hu | FOTÓS TERMÉKEK SZÉLES VÁLASZTÉKA
-
zola-
őstag
válasz szabo.norbi #10213 üzenetére
Titán az te.... Nem fekete.
-
plejik
addikt
Feltettem az unofficial CM12 - őt.. nem bírtam ki...
iPhone 14 Pro / MacBook Pro M1 pro 14" 2021 / iPad Pro M4 / PlayStation 5 Pro + PS Portal / LG CX3 OLED / RedMagic Nova /
-
ßrainiac
addikt
Esetleg nezd meg, hogy a MiBand megfelelne-e a szamodra, ennel jobb aron nem nagyon lattam meg. Havernak van, a Nexus 5-tel tokeletesen mukodik.
NandorHUN: appdrawer hatter szerkesztes a beta-ban tuti van, en azt hasznalom. Nova fomenuben tudod engedelyezni az update-nel.
[ Szerkesztve ]
-
NandorHUN
addikt
válasz V.Dave #10243 üzenetére
Nem egészen értelek.... feltelepited és már van benne plugin is, én se azt használom, meg se kell nyitnod a programot, ha PowerAMP-t használsz akkor ilyen kis buborékban tud megjelenni a szám mellett, aztán még azt is be tudod állítani, hogy átlátszó lebegő felirat legyen vagy más....
próbáld ki aztán majd meglátod.MÁS:
Nova Laucherben app drawert hogy lehet szerkeszteni? Nem tudom módosítani az appok sorrendjét, illetve hátteret nem lehet neki külön beállítani? /Régebben tuti, hogy lehetett.
www.kamerapro.hu | FOTÓS TERMÉKEK SZÉLES VÁLASZTÉKA
-
zoleeno1
veterán
válasz Typhoon47 #10252 üzenetére
Hat nem tudom, nekem a 4.4.2-s N rom az ismert moddokkal olyan gyors mint az allat... Pont 2 napja raktuk melle haver nota 4-et, semmivel sem nyitja gyorsabban az appokat az se. Multitask nyilvan jobb a 3 csiga ram miatt, de amugy semmivel sem ereztem gyorsabbnak, semmilyen szempontbol...
Honor Magic5 Pro
-
Typhoon47
senior tag
válasz zoleeno1 #10234 üzenetére
Én eddig vártam. Már nem bírtam ki és hát tömör véleményem, hogy megéri a chupara áttérni. Mindenképp fel kell tenni mellé a Lollipop skin-t is és így egy teljesen konzisztens 5.0 élményt kap az ember. Sokat gyorsult a teló, negatív visszalépés csak üzemidőben van. Persze továbbra sem a leggyorsabb droidos teló kétségkívül van még hova fejlődni, app nyitások gyorsaságában, töltések minimalizálásában...
"Education is important but big biceps are importanter"
-
Promi
aktív tag
Hoppá! AndroidNow HD 4.0 nem lesz mostanában, szívbaj miatt kórházba került a srác.
-
Promi
aktív tag
válasz gerenda110 #10248 üzenetére
Frissítéseknél letöltöd újból, ha nincs köztük amit vissza szeretnél rakni, akkor igen csak resettel lehet. Illetve valahol láttam gyári app gyűjteményt zip -be.
[ Szerkesztve ]
-
Grawens
senior tag
válasz szabo.norbi #10239 üzenetére
Svájci független 16GB -os Titán.
-
waces
aktív tag
sziasztok,
ha már feltett kérdést ismételnék (nem, nem azt, hogy szaggat-e a gui ), akkor üssetek nyugodtan, de kereső nem segített.
mi az lg g3-hoz ajánlott támogatott smart band/fitness band (mint a gear fit a samsungnál)? esetleg tapasztalatokat(ra mutató linkeket) megköszönök
Every living creature on earth dies alone.
-
kapi12
tag
válasz gerenda110 #10238 üzenetére
A smartcleaning a nem hasznalt programokat letakaritja beallitas szerint. Legalabbis en igy jartam.
Az uresjarati alkalmazasoknal lathatod azokat, amiket egy honapja nem hasznaltal es ezeket letisztitja, ha a pipa mellettuk van.[ Szerkesztve ]
-
eami
veterán
válasz gerenda110 #10238 üzenetére
jelszavakat mindenképp változtass, bár ha már fent van valami, akkor kérdéses hogy csak a SU utólagos felrakása kiszűri e a további problémákat. Egy gyalu hasznos lenne előtte. Annyira nem vészes amúgy a gyári flash toolal gyári kfejezetten az IMEI szám alapján LGtől letöltött hivatalos FW felrakása.
-
szabo.norbi
tag
Tudnátok nekem abban segíteni, hogy ez -> A6SWTN milyen régiós?
Az „érintett” és az „elkötelezett” közötti különbséget legjobban a sonkás tojásrántottával mutathatjuk be:a csirke „érintett”, a disznó viszont ”elkötelezett”! /// iPhone 6
-
Bilux
veterán
válasz logitech25 #10236 üzenetére
Dobozon látod a régió kódot ha jól tudom. 6HU a független 16 GB-os
Ne feledd: amatőrök építették Noé bárkáját - profik a Titanicot!
-
logitech25
tag
Sziasztok!
G3 szakértőt keresek!
Napokban szeretnek vásárolni használtan egy LG G3 készüléket!
Gyári független állítólag!Tudnátok abban segíteni h milyen szempontokat nézek ??
nem akarom h utána megbánjam mondjuk ha unclokolva van!mit nézek pl: h tudjam minden gyári rajta?
Köszönöm a választ!
"Ha természetes módon élsz, sosem leszel szegény, de ha a képzelgések szerint, sosem leszel gazdag."
-
eami
veterán
válasz gerenda110 #10233 üzenetére
igen az igencsak gond lehet, mert az olyan mintha úgy mennél el otthonról hogy tárva nyitva hagyod az ajtót, aztán talán nem megy be senki idegen. Ez fokozottan érvényes akkor ha nem csak google playből raksz fel appokat ugyanis az android elég népszerű terep a rosszindulatú kódoknak (de még playen is előfordulnak dolgok).
Ez nagyon úgy hangzik hogy bekaptál valami vírust, trojant, akármit. Javaslom, hogy flasheled újra a telefont és pakolj fel valami root managet appot. pl SuperSU (én ez ajánlom) vagy Superuser.
Mindenképp változtass meg minden jelszót is amit használtál a telefonon (google, facebook, prohardver, stb..).
-
zoleeno1
veterán
válasz NandorHUN #10226 üzenetére
Nalam nincs ilyen gond powermp3-mal, igaz meg nincs fent a lolli. Arra jutottam megsem rakom fel a 7vegen, varok meg1 kiadast... Elegge beta teszternek tunik ez a lengyel, ahogy latom sok program sem az igazi meg alatta. Mellesleg teljesen elegedett vagyok a moddolt N-nel
Honor Magic5 Pro
-
eami
veterán
válasz gerenda110 #10231 üzenetére
rootolt? ha igen van fent supersu?
-
gerenda110
aktív tag
Hello mindenki.
Miért törlődnek az alkalmazások mindig a telefonról? A gyáriak is. Pl számológép meg hasonlók.Az élet szép. Ha tetszik, Ha nem!
-
-
NandorHUN
addikt
PowerAmp az nálatok is néha meg-meg röccen?
Bármint egy 10-ed másodperce el megy a hang, mintha laggolna a program..www.kamerapro.hu | FOTÓS TERMÉKEK SZÉLES VÁLASZTÉKA
-
Helltak
őstag
Nekem vakamiért nincs hangja az ébresztésnek :/
Chupa féle lollipop rom/1.8-as kernel.
Másnak is van ilyen?Vivo X100 Pro
-
szabo.norbi
tag
Sziasztok, mától csatlakozom én is hozzátok, egy fekete példánnyal. Egyenlőre read-only módban. Eddig nagyon tetszik.
Az „érintett” és az „elkötelezett” közötti különbséget legjobban a sonkás tojásrántottával mutathatjuk be:a csirke „érintett”, a disznó viszont ”elkötelezett”! /// iPhone 6
-
gruang
csendes tag
előző problémámhoz [link] mellékelnék egy-két képet:
-
ßrainiac
addikt
Este asszem tolok egy full wipe + android now 4.0-at
Remelem addig eltunik az under construction
-
DJ. Ru$y
félisten
válasz PhaetonV10 #10206 üzenetére
1, Téma összefoglaló
2, Ezt te sem gondoltad komolyan.
Szakmai kérdésekre privátban nem válaszolok! Használd a fórumot! | R.I.P PH!TV!
-
PhaetonV10
tag
Sziaszok. A cikk óta megoldódott a telefon lagolása lapozáskor vagy továbbra is megvan?
Más: A titán tényleg fémből van vagy csak az is valami fém hatású műanyag?
[ Szerkesztve ]
-
zoleeno1
veterán
válasz ivatti10 #10203 üzenetére
Az optimum lenne a jó, a legtöbben azt használják itt. Bár a legtöbben már nem használjuk, hanem átírtuk a build.prop-ot. Szerintem ott azzal van a baj, hogy a gyári launcher alapból kaka... Nekem apex sose tölt újra, pedig nincs is benne bepipálva, hogy maradjon a memóriában.
Honor Magic5 Pro
-
ivatti10
aktív tag
A Memory Managerben van lehetőség állítani a System default-tól az Ultimate-ig a memóriakezelést. Melyiket érdemes választani, hogy ne töltse újra az ikonokat? Én az Optimumot, majd a Stricket próbáltam(egyre közelítve az Ultimatét), de az újratöltés nem szűnt meg. Nem látok különbséget a telefon működésében e két beállítás esetén, illetve e program nélkül is ugyanúgy működik, és újratölti a kezdőképernyőt.Melyik beállításnak mi a következménye? Ért valaki hozzá? Esetleg valami leírás található róla(ha lehet, magyar nyelven)? Köszönöm!
ZTE nubia Z60 Ultra
-
SharpSA
veterán
válasz DIEGO15 #10201 üzenetére
Ébreszt rendesen. Az órában be lehet állítani, hogy milyen hangerővel ébresszen és működik, kipróbáltam. Mintha azt írtátok volna, hogy ekkor nincs ébresztés, gondolom ezért kérdezted. Nálam van.
Egyébként a Setting Profiles programot használom (lehet, hogy majd áttérek a Tasker-re), ami 22:00 - 6:00-ig rakja néma módba a készüléket. 6:15-kor meg ébresztő. Így kikerültem az esetleges ébresztési hibát, de ahogy írtam néma módban is szól az ébresztés nálam.Mindenki a maga korlátja és lehetősége is egyben
Új hozzászólás Aktív témák
- Szólánc.
- Milyen autót vegyek?
- Grand Theft Auto V - Látványosságok és érdekességek tárháza egy helyen!
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Óra topik
- BestBuy topik
- KAÜ/Ügyfélkapu – már elérhető a kétfaktoros hitelesítés
- Steam topic
- További aktív témák...