Hirdetés
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Nubia Flip 5G - kagylót, jó áron
- Telekom mobilszolgáltatások
- Fotók, videók mobillal
- iPhone topik
- Magisk
- Okoscsengőt hozhat jövőre az Apple
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
-
Mobilarena
LG G3 összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
lalja11
tag
válasz anti1966 #34405 üzenetére
Nekem 21A volt fent (így vettem kb.1 hete) Most tettem fel vasárnap a 30F-et de eddig eget verő különülget nem érzek, persze pár menü talán lett és ikonok is vázoltak, de ez launcherel is elérhető!
Mindamellett, azért a motorháztető alatt biztosan sokat változott ,így mindenképpen érdemes megnézni mindenkinek! -
Fulár
senior tag
válasz anti1966 #31811 üzenetére
Sajnos így látatlanban fogalmam sincs ,és ez nem is szorosan a kérdésedre vonatkozik de ha elfogadsz egy javaslatot akkor lassan ideje lenne leváltani az Xp-t.Imádtam.A kedvencem volt,de azt be kell látni,hogy már eljárt fölötte az idő.Lassan már több lesz a gond vele mint amennyi hasznot hajt.
-
-
Zolio3
senior tag
válasz anti1966 #22016 üzenetére
Egy pár hozzászólással lentebb írtam, hogy milyen két program van (pl startup manager), amivel le lehet root jog nélkül ia tiltani a programokat. Ezt leszedet, és letiltod az a security szarságot. Nem feltétlen vírus, csak egy megtévesztő valami. De van ingyenes víruskereső (mcafee, avast, stb.), valamelyikkel fuss egy kört.
-
gusthy
veterán
válasz anti1966 #22016 üzenetére
Honnan kéne tudnia bárkinek is rajtad kívül, hogy melyik program hozta be? Gondolod, hogy van itt olyan ember, aki ismeri a play áruház valamint a neten fellelhető összes crackware site tartalmát?
Neked kell tudnod megtalálni, és uninstallálni, akkor majd nem csinálja. -
aTe014
aktív tag
válasz anti1966 #12350 üzenetére
Pedig ugyanúgy működik, mint a Nexusban, ahogyan a youtube-videóban.
Én is most kipróbáltam, eddig nem is ismertem a funkciót.
Menete:
1. Beállítások -> ( Kijelző ) -> Képernyő zárolása
2. Válassz egy képernyőzárat, pl. Feloldási minta
3. Add meg a feloldási mintát kétszer helyesen
4. Utána megjelenik egy olyan, hogy 'Smart Lock' (a második sorban)
5. Add meg helyesen az előbb elmentett mintát
6. 'Megbízható arc'
7. A telefon elvégzi az arc rögzítését
8. Majd a végén OK
9. Zárd le, utána knock on, és kb 1másodperc után észreveheted, hogy nem kell megadni a feloldási mintát, hanem megjelenik egy nyitott lakat, és egyszerű húzással fel tudod oldanii14Pro
-
tutaj01
aktív tag
válasz anti1966 #12337 üzenetére
Nyalóka alatt már máshogy működik! Plusz funkció a Smart Lock menü, ami az esetben működik ha be van állítva valamilyen zár!
Ez esetben beállíthatod az arcalapút, vagy akár helyalapút is!
Praktikus nagyon!
Azaz ha feloldod, ott lesz a lock, de ha ránézel (mellesleg kisablakban sem jelenik már meg) vagy helyalapún ott vagy ahol, akkor feloldhatod a zár kikerülésével.
Tényleg okos dolog!LG G3 32GB/3GB > LG G4 Brown > LG G5 Titan+Cam Plus > Huawei Mate 9 + Mate 10 Pro > Huawei P30 Pro
-
-
DJ. Ru$y
félisten
-
zoleeno1
veterán
válasz anti1966 #7576 üzenetére
Az nem felrakás, a full wipe a gyári beállítás visszaállítása
Más: Rendeltem egy ilyen 9H tempered glass-t
1000 huf volt, ma jött meg, teljesen korrekt Benne volt a kitben minden ami kell (alkoholos törlő, száraz kendő, szöszlehúzó fólia, az a tartó kártya vagy mi, meg egy konnektor átalakító, ami valszeg véletlenül került bele ).
Sima fóliát már raktam fel párszor, ilyen üveget még nem, de elsőre pöpecül sikerült[ Szerkesztve ]
Honor Magic5 Pro
-
DJ. Ru$y
félisten
-
DJ. Ru$y
félisten
válasz anti1966 #6297 üzenetére
Ha beírom a jelszót (hiába van már csatlakoztatva, akkor is kell), akkor nekem engedi. De tényleg mindent ki kell tölteni.
Működnie kell. A jelszó be nem írással már szívtam én is.
[ Szerkesztve ]
Szakmai kérdésekre privátban nem válaszolok! Használd a fórumot! | R.I.P PH!TV!
-
-FreaK-
veterán
válasz anti1966 #4895 üzenetére
Persze, bármilyet felrakhatsz, nincs régiózár.
Rootolhatsz is nyugodtan, egy IMEI alapján a telefonodra való KDZ felrakása után vissza áll minden a gyári állapotba (CSE flash esetén persze), Leírásokat találsz a logout blogomon.(#4896) exelsior1: új root? Már elég régóta a Purpledrake az ajánlott, a towlroot gyak. a B verzió óta nem megy.
-
GuruZone
őstag
válasz anti1966 #4650 üzenetére
Itt talán egy fórumtárs írt ezzel kapcsolatban, illetve kollégám is frissítette pénteken. Megkérdeztem őt az imént, idézem:
"Laikus felhasználóként nem igazán észleltem változást"Itt a nagy többségnek gondolom már a 10H, 10I és 10J van fent.
[ Szerkesztve ]
Xiaomi 12 • PlayStation 5 Digital • LG OLED55C21
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Óvodások homokozója
- Boldog karácsonyt kíván a PROHARDVER!
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Asszociációs játék. :)
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Xbox Series X|S
- Sütés, főzés és konyhai praktikák
- GTA V
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Kés topik
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest