- Apple iPhone 12 és 12 Pro duplateszt
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- Android szakmai topik
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Google szolgáltatás (GMS) Huawei telefonokra
- iPhone topik
-
Mobilarena
LG G3 összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Promi
aktív tag
A mai nappal én is búcsúzom a G3 tulajok köréből, egy Huawei P8 társaságában. Nem akartam tovább rettegni a repedések és sárgulás lehetőségétől.
[ Szerkesztve ]
-
Promi
aktív tag
Sok emberkének vannak itt gondjai a telefonnal úgy látom. Nekem semmi bajom vele, sőt visszaálltam a gyári v20T -re root nélkül. Azért írtam le, hogy ilyen is van itt a fórumon nem csak a sok problémás készülék.
-
Promi
aktív tag
válasz DJ. Ru$y #27651 üzenetére
Azt hiszem ez újabb Sharpening Mod Script v3.5
-
Promi
aktív tag
válasz #97543424 #27629 üzenetére
Javaslom a D855V20T Verziót
-
Promi
aktív tag
Nálam a V20W másodszori újrarakás után is lassú akksi töltést produkál, ezért megy vissza a V20T avval semmi gond, ugy is az az utolsó hivatalosan kiadott verzió.
-
Promi
aktív tag
válasz -FreaK- #27380 üzenetére
A V20T biztosan rootolható az One Click ROOT+TWRP progival. Akkor is ha nincs odaírva a betűjel a rootolhatóságnál. A V20W -t nem tudom, mert én zip -es rootoltat raktam fel.
[ Szerkesztve ]
-
Promi
aktív tag
válasz Old Gyfland #26855 üzenetére
Ha TWRP-t nem raktál fel, akkor elvileg a Supersu alól lehetséges. Bár én még nem próbáltam, inkább újra húzom az egész rendszert az a tuti.
(mehetett volna egybe is a két válasz bocs)
[ Szerkesztve ]
-
Promi
aktív tag
válasz Raul227 #26870 üzenetére
Mert ahhoz a Rendszer alkalmazás eltávolító program kell.
-
Promi
aktív tag
D855V20W Már itt járunk. Ez után vajon milyen számozás jön?
-
Promi
aktív tag
Én a V20U -t használom rootoltat, semmi baj nincs vele.
-
Promi
aktív tag
válasz eladogeppc #26707 üzenetére
NO COMMENT (ugye többet nem jössz?)
-
Promi
aktív tag
-
Promi
aktív tag
-
Promi
aktív tag
válasz integrated #24765 üzenetére
Full gyári visszaállítás kdz -ből, gyári lesz a recovery is.
-
Promi
aktív tag
-
Promi
aktív tag
válasz Exelsior #24276 üzenetére
Igen lassú, mert azon a csomagon még 10 Mbit/s korlátozás van. Ami eggyel nagyobb Domino NetPlusz L ott már 150 Mbit/s sávszélesség van, ami jóval gyorsabb. Kitalálták ezt rendesen.
T-Home Domino Internet tarifák -
Promi
aktív tag
-
Promi
aktív tag
A repedés nálam is előjött, de várok vele októberig mert akkor jár le az egy év, és előtte még megjavíttatom gariba. Rosszabb esetbe véletlen átmegyek az autóval rajta (van rá biztosítás). Nálam csak felül lett rajta egy hajszál repedés az is az infrán keresztül. Le is vettem róla a védő üveget. Melegedés nálam is van, de soha nem kapcsolt ki e miatt. Más bajom nekem nincs vele.
[ Szerkesztve ]
-
Promi
aktív tag
One Click Root + TWRP v20H alatt tuti biztosan működik!!!!
-
Promi
aktív tag
TVGO egyértelműen a root miatt nem működik, ugyan is anno a reklamálásomra válaszolt a T-Home szolgáltató ez ügyben.
-
Promi
aktív tag
válasz coldfirexx #22600 üzenetére
File kiterjesztés neve. Mint pld. a exe, jpg, rar,gif, stb.
-
Promi
aktív tag
Nekem azt mondták anno a Media Markba, hogy nem szoktak foglalkozni a javíttatással ha van rá biztosítás.
-
Promi
aktív tag
válasz eladogeppc #22006 üzenetére
Próbáld meg itt [link]
-
Promi
aktív tag
válasz stemplar07 #21424 üzenetére
data\com.nng.igo.primong.hun10th\
obb\com.nng.igo.primong.hun10th\ -
Promi
aktív tag
Most teszteltem (régi) új rootolást. Röviden: felrakod a gyári romot D85520H_00.kdz. Majd LG One Click Root 1.3 (Graphic UI) windows alól hibátlanul rootolt. Majd (D855) LG G3 AutoRec-Lollipop letőltése áruházból. Elindítod (internet kapcsolatot ne szakítsd meg) első alkalommal csinál egy mentést automatikusan. Ráböksz a jobb felső nyalókára (Flash TWRP) majd letölti és telepíti a TWRP-D855-2.8.6.0 verziót. Így megvagy a root+twrp egyszerű telepítéseivel. Tovább tartott leírni mint megcsinálni. Sok sikert
-
Promi
aktív tag
Tegnap kipróbáltam Lollipop alatt DP ROOT v2.0 Ennél egyszerűbb root nincs is, de itt sem lehetett felrakni a TWRP -t. Tehát aki TWRP -t is akar felrakni lollipop alól annak még mindég a legegyszerűbb root a One Click ROOT+TWRP Recovery for Lollipop Stock Firmware a megoldás.
-
Promi
aktív tag
-
Promi
aktív tag
Most próbáltam,és ez a fajta root valóban jól műkösik. [D855] [GUIDE] One Click ROOT+TWRP Recovery for Lollipop Stock Firmware Felment a TWRP-D855-2.8.6.0.img, utánna a TWRP-D855-2.8.6.1_bumped.zip ebben van a modem mentési lehetőség is. Arra tessék figyelni, hogy a régebbi TWRP mentést az újabb nem biztos, hogy vissza bírja állítani.
-
Promi
aktív tag
válasz Karcsi1964 #19592 üzenetére
Hibaüzenet minden índításkor / újraindításkor
Egyeseknek a Lollipop-os rendszer feltelepítése után, minden újraindítást követően egy hibaüzenetet dob a rendszer, ami komolyabb problémát nem okoz, csak zavaró lehet.
Flashelni kell a cust-restore.zip fájlt TWRP recovery-ből, és eltűnik a hibaüzenet.(bocs véletlen a privátra nyomtam)
-
Promi
aktív tag
válasz Pszihonaranc #18737 üzenetére
Media Mark full 2 év gari.
-
Promi
aktív tag
Valaki próbálta már? DarkKnight Rom v5.2
-
Promi
aktív tag
válasz stemplar07 #18216 üzenetére
Én innét rendeltem edzett üveget, jó árban van megérte.
-
Promi
aktív tag
Tegnap kipróbáltam a D85520H gyári kiadását. Engem rettenetesen idegesített, hogy más "dönti el", hogy az én saját memóriakártyámról biztonsági okokból nem törölhetek, nincs szabad hozzáférésem. Hát mi ez már emberek mit képzelnek ezek "odafent"? Drága pénzért megveszem a telefonom + a memóriakártyát és lekorlátoznak! Ment is a süllyesztőbe a gyári ROM. Nem értem mit képzelnek ők?
-
Promi
aktív tag
Na kipróbáltam a AndroidNow HD 9.3 -at, de még egy ROM sem volt amitől ennyire gyorsan meg akartam szabadulni.Mint már korábban is írtam, egyre tőbb x@rt rak bele, és egyre csak rosszabb lesz az egész amit ez a ROM is bizonyít. Természetesen full wipe után rettenetesen akad, és nem mindég érzékeli az ujjam érintéseit. Eléggé idegesítő, hogy 2-3 szor kell egy pontra nyomni, hogy reagáljon.
-
Promi
aktív tag
válasz tutaj01 #17592 üzenetére
Ez a srác egyre több x@rt rak bele az AN HD ba amitől már egyre inkáb nem kell. Chupa 4.1 most egyenlőre bevált.GPS is jol működik. Viszont ha a kocsiból (tartóból) szeretnék videó felvételt csinálni, akkor eléggé hullámos lesz a kép. Mintha nem lenne benne kép stabilizáló.S3 al ugyan onnét szép felvételt csinált, stabil a tartó is.Vagy ez aG3 annyival nehezebb, hogy minimálisan tud mozogni? Próbáltam a beállításokkal is variálni de semmi változás.
-
Promi
aktív tag
Az mitől van, hogy miután telepítettem TWRP alól a D85520H.zip gyári rootolt rendszert, nem enged írni a belső memóriába. Úgy tudom az SDFix is csak a memória kártya írását teszi lehetővé, a belsőt nem.
-
Promi
aktív tag
Nálam ott vesztette el az Antutut a hitelességét, mikor két egymás utáni tesztnél két teljesen más eredményt produkált.
-
Promi
aktív tag
válasz Just_Reboot #13210 üzenetére
"Amúgy sem értem minek jössz ide és isteníted itt a Sonyt ha valakit érdekel az úgy is átmegy a Z3 topicba."
Na ez a kérdés már belőlem is ki kívánkozott. Én se járok a Z3 topic -ba isteníteni a G3 -at.
-
Promi
aktív tag
Kipróbáltam a TWRP 2.8.3.0 -t, a modem mentés nincs benne és ha a memkarin beakarok menni az Install Appz könyvtáramba akkor gyönyörűen alvó állapotba helyezi magát.
Így hát nálam megy vissza a twrp-2.8.0.0_d855-signed.img és rá a TWRP-D855-ModemSupport-skin1980.zip. -
Promi
aktív tag
válasz Tybike81 #13180 üzenetére
Például: LG Flash Tool 2014 + D85510L_00.kdz
Meggyi001 Köszi a [TWRP 2.8.3.0] linket!
Boldog Karácsonyt Mindenkinek!
[ Szerkesztve ]
-
Promi
aktív tag
-
Promi
aktív tag
válasz geris197 #12760 üzenetére
Nos a folyamat kb. így néz ki röviden.
1. Root PurpleDrake-Lite R03 -al.
2. Flashify v1.8.3 telepítése, evvel tudod felrakni az IMG kiterjesztésű file -okat, és ez a v1.8.3 már működik rendesen 5.0 alatt is.
3. twrp-2.8.0.0_d855-signed.img felrakása Flashify v1.8.3 segítségével.
4. Belépsz a TWRP -be és telepíted a TWRP-D855-ModemSupport-skin1980.zip file -t, mert ez hozzáadja a menübe a modem mentési lehetőséget is ami akkor lehet nagyon fontos, ha kk -ról lollira váltasz, és vissza akarod rakni a kk -t.
Röviden ennyi lenne a lényeg.[ Szerkesztve ]
-
Promi
aktív tag
-
Promi
aktív tag
válasz Just_Reboot #12749 üzenetére
Beállítások/Általános/Mozdulatok
-
Promi
aktív tag
Huh sikerült visszaállítani mindent, nem volt könnyű menet. Miután a frissítésbe "belehalt" gyárit akartam felrakni, de a hiba ott volt, hogy én azt hittem, hogy az LG szoftvere felvan telepítve a számítógépre, mint kiderült nem volt fent ezért nem látta a telót. Aztán vissza L minden elölről majd TWRP alól vissza a mentés huh de most már jó.
Új hozzászólás Aktív témák
- Xiaomi Redmi Note 10 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 13 Pro Max 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A53 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iKing.Hu - Google Pixel 9 Pro XL - Hazel - Használt, szép állapotban - 2027. 08. 26-ig
- Samsug Galaxy Z Fold 3 - Phantom Silver 256gb