- Érkezik a Moto G56, mindent tudunk róla
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Huawei P50 Pro - emlékkép
- 10 000 mAh-t szuszakolt a Realme egy átlagos vastagságú telefonba
- Samsung Galaxy A36 5G - a középső testvér
- Csak nem növel akkukapacitást a Samsung
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- iPhone topik
- Android szakmai topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
-
Mobilarena
LG G2 témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
jilian #17214 üzenetére
Feltettem az általad említett MoKee romot, de mire bekonfigoltam a rendszert, elegem is lett belőle. A chrome 3-szor fagyott széjjel sima böngészéskor, valamint többször összeakadt a nova-val (ok, ez kivédhető, ha az ember nem akar más launchert), de ami a bosszantó, hogy el-elfelejtette a beállításaim, vagy épp visszakapcsolta csak úgy, amit én kikapcsoltam (pl. érintésre rezgés, stb. Ettől még persze lehet jó, és biztosan az sem okos ötlet,hogy egy napot adtam neki, de í]y nem érte meg nekem hagyni. Pedig elég sokmindent képes lennék már elviselni, csak 4.3 és afeletti romot használhassak (BT 4.0 miatt, ami miatt itt sírok mióta).
Új hozzászólás Aktív témák
ma Ez is egy csúcskategóriás tepsi, de van rajta egy csavar: a hátuljára kerültek a vezérlőgombok. Ez könnyen megszokható, ráadásul más területeken is erős a koreai óriás.
-Olvasd el a téma összefoglalót!
-Tilos a függetlenítés!
A függetlenítés a BTK 300 §/C bekezdése szerint törvénybe ütközik, kivételt képez ez alól, ha a szolgáltatótól kérjük a telefon hálózatfüggetlenné tételét.
-Tilos a Warez!
Fájlmegosztó és egyéb, ,,virágboltos" forrásból származó alkalmazások fellelhetőségének megbeszélését hanyagoljuk a Prohardver! lapcsalád fórumain.
- Érkezik a Moto G56, mindent tudunk róla
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Autós topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Elder Scrolls IV - Oblivion - Olvasd el az összefoglalót, mielőtt írsz!
- Huawei P50 Pro - emlékkép
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Napelem
- PlayStation 5
- 10 000 mAh-t szuszakolt a Realme egy átlagos vastagságú telefonba
- További aktív témák...
- LG 45GR95QE - 45" Ívelt OLED / 2K WQHD / 240Hz 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- AKCIÓ! ASUS TUF Gaming FX707VI GAMER notebook - i7 13620H 16GB RAM 1TB SSD RTX 4070 8GB W11
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T470 - i5-G6 I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- SAMSUNG DDR4 REG ECC 32GB 2666MHz RDIMM szerver RAM modulok, nettó 15740Ft+ÁFA, 1 év gar., több db
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest