- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Májusi bemutató, júliusi piacra kerülés, áremelés
- iPhone topik
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
-
Mobilarena
LeECO Le 1s (X500) Összefoglaló, tippek-trükkök. Megkérnénk minden kedves tulajt és leendő tulajt, hogy a kérdései előtt olvassa át!
Új hozzászólás Aktív témák
-
JohnDoeHun
tag
válasz
tibcsi0407 #7019 üzenetére
Nem egy kategória a kettő. A kijelző minősége összehasonlíthatatlan. Gyorsaságban szintén a fasorban sincs a redmi. Viszont csak 5 col és 4100mAh az akksija. 5,5-6 óra sot idő. A miui és az eui is egy picit a redmi felé hajlik. Bár most ez a RR nagyon bejövős.
-
JohnDoeHun
tag
válasz
tibcsi0407 #7017 üzenetére
Sem a kínai sem a global dev rom nem megy fel rá. Nem tudom mit kezdenek vele de újra szerelmes lettem a le1s-be.
-
JohnDoeHun
tag
válasz
tibcsi0407 #7015 üzenetére
Köszi. Edl módot sem veszi be. Redmi 3ig még be lehetett tenni edl-be, itt már testpoint kell ahhoz én meg kevés vagyok. Szerviz majd mókolja. Kíváncsi leszek mit hoznak ki belőle.
-
JohnDoeHun
tag
válasz
tibcsi0407 #7013 üzenetére
Frissítés közben lezárt a bl és se kép se hang. Ma viszem szervizbe.
-
JohnDoeHun
tag
Megfeküdt a 2hetes xiaomi 4x-em így elővettem ismét a kis drágaságomat. Adtam esélyt az új RR romnak és egész jól működik. Az akku használata még nem a legjobb de az optimalizálás jó úton halad. Akinek van kedve nyugodtan felteheti, nem fog csalódni.
-
JohnDoeHun
tag
válasz
tibcsi0407 #7009 üzenetére
Nem hangzik túl jól. Pedig többet érdemelne ez a vas az tuti.
-
JohnDoeHun
tag
válasz
tibcsi0407 #7007 üzenetére
Teljesen leálltak a támogatással? Twrp-s 26s-t kipróbálnám én is. Vki link?
-
JohnDoeHun
tag
válasz
H4CKmyM1ND #7001 üzenetére
Nálam még a Tibcsi 18s fut és én ezt használom szinte mindenre : https://play.google.com/store/apps/details?id=com.androidrocker.qrscanner
-
JohnDoeHun
tag
válasz
privatposta #6991 üzenetére
Én most vettem egy kockával szóval nekem több van de öttel én is beszállnék. Viszont a helyzet az h nem azért nem csinálja meg mert szomjas hanrm azért mert karácsonyig csak egyet alszik. Nincs rá ideje. Érthető.
-
JohnDoeHun
tag
válasz
Sajtfalu #6988 üzenetére
Én azt mondom h ments le mindent ami kell. Képek zene stb. OTG eszközön keresztül pedig telepítsd Tibcsi 18-as romját úgy h előtte nyomsz egy full wipe-ot. Data, system, memcard. Így kapsz majd egy teljesen üres romot. A play áruházzal el kell majd játszadozni de nem vészes.
-
JohnDoeHun
tag
válasz
tibcsi0407 #6983 üzenetére
2-3 napot bírt nálam. Aztán jöttek a gondok. Elszállt a wifi tök random. Egy nap alatt belaktam kb 10x újraindítottam közben. Negyedik nap lemerült fél nap alatt úgy h a zsebemben volt egész nap. Másnap már nagyon zavart h nem megy a wifi de elszállt a gps is. Elegem lett. Full wipe majd megint előröl minden és harmadnapra megint elkezdett szarakodni. Szenvedés 2napig. Aztán jött asszem az aicp rom na az még nagyobb káosz. 2nap után visszatértem a romodhoz. Ez két hónapja hasít mint állat. Minden igényemet kimeríti.
-
JohnDoeHun
tag
válasz
kenyocsaba23 #6979 üzenetére
Nem érdemes időzni vele. Ezer sebből vérzik. Napról napra kezdtett összeomlani. 1hét után már fájdalmat okozott hozzáérni a telóhoz. Nem tudom hol tart most a fejlődés de a Tibcsi féle kínai 18-as vagy az indiai 19-esnél jobb nem is kell ide. Bár azért egy 26-ost kipróbálnék szivesen.
-
JohnDoeHun
tag
válasz
H4CKmyM1ND #6949 üzenetére
Manuálisan kell megadni az ssid-t és a titkosítás típusát is majd a jelszót.
-
JohnDoeHun
tag
Visszaraktam Tibcsi 18-as kínai romját. A wifi hibátlan, eddig.
-
JohnDoeHun
tag
válasz
tibcsi0407 #6822 üzenetére
"Tartsa bekapcsolva a wifit alvó uzemmódban". Mindigre van állítva. Majdnem egy hétig teljesen faszán működött erre most meg meghülyült. Nem állítottam semmit sem már napok óta.
Vagy a wifi vevő halt be vagy nemtudom.
Most megy vissza a te romod. -
JohnDoeHun
tag
Megint elkezdte a wifi problémát. De csak akkor ha nincs töltőn.
Már mindent kikapcsoltam még a doze-t is de nem megy. -
JohnDoeHun
tag
válasz
tibcsi0407 #6818 üzenetére
Igen meg. A Tibcsi féle rom óta biztos h jó.
-
JohnDoeHun
tag
válasz
fecosrac #6806 üzenetére
Én már ötödik napja hajtom a RR romot.
Az biztos h sokat javított rajta a lengyel fiú. FC nálam csak azért volt mert alapból mindent elindít a rom ( nem toom mi értelme van) szóval nem árt kikapcsolni az automatikus indulást minden egyes appnál külön-külön.
Amit még beállítottam az az időjárás jelentés és a viber memóriában tartása. Azért h megjöjjenek a push üzenetek és frissüljön is a jelentés.
A másik érdekessége a romnak az a helyadatok gyűjtése. Lehet teljes erőből, minden erőforráást használva működtetni és lehet energiatakarékosan is. Nálam ki van kapcsolva alapból és még a wifi felderítés is és még is működik rendesen.
Van egy xiaomi aktivitásmérő karpántom és azzal is simán megtalálták egymást.
A fogyasztás szinte u.a. mint a 6-os romoké. Egy picit talán gyorsabban merül de nem vészes. -
JohnDoeHun
tag
válasz
tibcsi0407 #6783 üzenetére
Na szóval.
Feltettem az új lineage os-t. Kicsit csaltam mert nem volt kedvem újra belakni (a héten már elegem lett mindent újra beállítgatni), ezért rátoltam az acpi-re.
Minden megy csak a rootot meg a gappset kellett twrp-ből telepíteni. A google cuccok nem mentek egyből (térkép, youtube stb.) de egy sima törlés és újrarakás megoldotta.
A kamera nem megy 1080p-ben. Nekem elég a 720p bőven, így ez is elfogadható.
Kb. 2-3 óra nyomogatás után azt mondom h fain kis rom lett ez. A wifi sem szállt el pedig bekapcsoltam mindent amit lehetett, wif-t, gps-t, bluetooth-ot, mobilnet-et.
Majd még kiderül a fogyasztás. Arról nem tudok nyilatkozni.
Ja még annyit h az üzenetek elszálltak de volt mentésem és egyszerűen visszament minden. -
JohnDoeHun
tag
válasz
tibcsi0407 #6781 üzenetére
Ha józan leszek ebben a két napban akkor belakom. Azt írja "fixed gps".
Én reménykedek. -
JohnDoeHun
tag
A lengyel skac megcsinálta a lineage romot (7.1.2) szóval lassan jön majd a resurrection is.
-
JohnDoeHun
tag
válasz
tibcsi0407 #6776 üzenetére
Úgy legyen! Ámen
-
JohnDoeHun
tag
Mozgolódik a lengyel srác, hátha kitol egy újabb Resurrection-t.
-
JohnDoeHun
tag
válasz
tibcsi0407 #6759 üzenetére
Ment a Pm.
Köszi. -
JohnDoeHun
tag
válasz
tibcsi0407 #6757 üzenetére
Nem enged hsz-t írnom sem. Valszeg még inaktív a profilom és majd valamikor?, gondolomnegy idő elteltével aktiválják majd. Nem kaptam aktiváló emailt sem csak egy welcome-t.
-
JohnDoeHun
tag
válasz
tibcsi0407 #6755 üzenetére
Megírom neki aztán meglátjuk.
Nem tudok írni mert még zöldfülű vagyok az xda-n. -
JohnDoeHun
tag
válasz
tibcsi0407 #6753 üzenetére
Kipróbáltam a lineage romot is de azzal is elhalálozik a wifi.
Feltettem az aicp romot aminek egy 6-os cm az alapja. Ezzel már egész jó ha kikapcsolom a helymeghatározást. Viszont ha megy a gps vagy csak simán az energiatakarékos helymeghatározás akkor ez is ledobál. -
JohnDoeHun
tag
válasz
tibcsi0407 #6751 üzenetére
Figyelem de ilyen hibát senki sem írt ég.
Más. Ha van egy régi működő flashtool-os twrp-m és kicserélem az image fájlt a legújabbra anélkül h a scatter fájlt módosítanám akkor az felmegy? -
JohnDoeHun
tag
válasz
tibcsi0407 #6745 üzenetére
Folyamatosan leb@sz a wifi hálózatról a rr. Már kezdem megszokni a romot erre megint szarakszik és nem tudom miért. Még a hálózat keresés is beakad és nem érzékel sehol sem wifit csak akkor ha rákerestetek mondjuk a wps hálózatra.
Az alvó mód is ki van kapcsolva. Mtk engineering meg nincs 7.1-en. -
JohnDoeHun
tag
Így másfél nap távlatából azt kell h mondjam van min javítani rendesen.
A rom szép, gyors és annyi mindent lehet állítgatni h az már zavaró.
Olyan érzésem van vele mint amikor egy nagy világcég elkezdi gyártani a helyi kis vállalkozás cuccait.
Profi, szép de van valami leírhatatlan érzés ami ott motoszkál de nem tudod megfogalmazni. Amitől elveszti a báját az egész.
Ehhez képest az eui egy puritán faék ami pont arra jó h kitámaszd vele a sufni ajtaját.
Ez a cucc meg mindent akar egyszerre de amikor valami összedől akkor már nem tudod h hol b@sztad el.
Amúgy tényleg gyors de a fogyasztásban meg sem közelíti az eui-t. Illetve volt egy zavaró bug, folyamatosan ledobott a wifiről. Csak a teljes format segített meg az h nem választottam cache törlést a telepítés után.
Ami nekem hiányzik viszont az a pontos adatforgalom beállítás. Az euiban be lehetett állítani h ebben a hónapban már mennyi fogyott. Itt nem lehet csak azt h mettől meddig mennyi adat és kész.
Összességében baromi profi csak..... -
JohnDoeHun
tag
válasz
tibcsi0407 #6737 üzenetére
Köszönöm.
Lehet h fel is tolom gyorsban aztán belakom és közlöm az észrevételeket.
A gapps pico elég neki? -
JohnDoeHun
tag
Ma-holnap meg is lesem. Nekem még az elsők között kiadott twrp-m van, valami 3.0.0.0.0.1 vagy mi.
Az is jó vajon? -
JohnDoeHun
tag
válasz
tibcsi0407 #6718 üzenetére
Köszönöm. Akkor kipróbálnám.
-
JohnDoeHun
tag
válasz
tibcsi0407 #6714 üzenetére
Nem tudom ezt az akármit is letölteni. Direkt linket nem tudnál adni. Nagy káosz ez a kínai banda.
-
JohnDoeHun
tag
válasz
tibcsi0407 #6712 üzenetére
Ez egy custom rom?
A leírás google fordítóval is zavaros. Van hozzá egy csomó javítás? Vagy mik azok a linkek?Egyik hsz lefordítva: Bérbeadó tankolás, optimisták vagyunk, ó. harc! ! !
-
JohnDoeHun
tag
válasz
tibcsi0407 #6709 üzenetére
Ok. Köszi. Akkor még várunk. Aztán ne told túl melót mert az árt!
-
JohnDoeHun
tag
@Tibcsi.
Várható mostanság a frissítésed? -
JohnDoeHun
tag
válasz
tibcsi0407 #6690 üzenetére
Te tudod mester. Nekem a kantoni még mindig akadozik így nehezen tudom kivenni miről is szól a linked.
-
JohnDoeHun
tag
válasz
tibcsi0407 #6684 üzenetére
Köszi. Ugye kínai?
-
JohnDoeHun
tag
válasz
tibcsi0407 #6682 üzenetére
Én simán. Bár teljesen meg vagyok elégedve a 18s-el.
-
JohnDoeHun
tag
válasz
tibcsi0407 #6664 üzenetére
Vannak hibái. A gyorsmenüben a bluetooth gombja nem műxik. Gyári témákból is csak 4db van szemben a kínaival ahol több száz van. A leeco fiók sem élvezi a teljes támogatást. Gyorsabban is merül és a fordítás sem stimmel sok helyen.
Lesz mostanság frissítés tőled? Mert ha nem akkpr visszatolom a kínait. Az jobban bejött. -
JohnDoeHun
tag
válasz
tibcsi0407 #6658 üzenetére
Nálam a kínai egy fokkal talán jobban szuperált.
-
JohnDoeHun
tag
válasz
tibcsi0407 #6644 üzenetére
Köszi. Közben rájöttem h minden egyes levelt be kell állítani. Viszont az ébresztő hangerejét nem találom
-
JohnDoeHun
tag
Engeneering - ben pontosan hol lehet lejjebb venni a hangot mert iszonyat hangos a medialejátszás.
-
JohnDoeHun
tag
válasz
tibcsi0407 #6627 üzenetére
Hiába írom be neki manuálisan a dns-t, 10mp után átáll ipv6-os dns-re.
Az asszonynak p8-a van, az is ezt csinálja. A telkom nem hajlando csak ipv4-es címkiosztásra. Ami kész röhej. Azt mondják h örülnöm kéne a fejlesztésnek és idővel jobb lesz. Én már nem is veszekszem velük mert felesleges. -
JohnDoeHun
tag
válasz
tibcsi0407 #6625 üzenetére
Fos telekom router teljesen reszetelve van. Beiktattam egy dlink routert is de nem lett jobb. A baj az hogy sok oldal még nincs felkészülve az ipv6-os dns-re. Állíthatok én bármit. Nem lesz jobb szerintem
-
JohnDoeHun
tag
válasz
tibcsi0407 #6623 üzenetére
Most felraktam én is az indián romot hátha megoldja az ipv6-os problémát de nem. Sőt talán még jobban is merül a taló egy hajszálnyit.
-
JohnDoeHun
tag
-
JohnDoeHun
tag
válasz
tibcsi0407 #6598 üzenetére
Én amondó vagyok, maradjunk a kínai vonalnál. Már csak azért is mert a saját backup szolgáltatás csak itt megy. Legalább is nálam nem ment az indiaival régen. A fordítás is a kínait követi. A teló is kínai és nálam pl. megszünt a band probléma az újabb romoknál. Az is igaz h 6-os indiai is csak egyszer volt rajta hogy megnézzem megy-e vele a telekomos kártyám majd mikor nem ment a restore azaz nem volt támogatva a leeco fiók akkor imádkoztam vissza a kínait. Nekem teljesen megfelel a kínai vonal sőt a jelenlegi 19-es rom is de látva a folyamatos fejlődést, úgy gondolom csak jobb lehet mint a 19-es. Szóval én megköszönném ha Tibcsi áldozna rá a szabadidejéből és nem tűnne el a süllyesztőbe ez a remek kis teló. Én pl idén biztos nem veszek másik telót. Majd jövőre meglepem magam egy 10000mAh-al. Hihihi
-
JohnDoeHun
tag
válasz
tibcsi0407 #6596 üzenetére
Azért köszi.
-
JohnDoeHun
tag
Tibcsi nem akarsz csinálni egy s20-as frissítést? Megköszönném.
-
JohnDoeHun
tag
válasz
JohnDoeHun #6535 üzenetére
Ezt nem hiszem el! Az volt a baj h letiltottam az adathasználatnál a gmailt mivel nem használom. Később magát az appot is kilőttem az alkalmazások közül. Az adathasználat listában viszont még szerepel mint tiltott mobilnet és wifi használat. Most engedélyeztem neki a wifit és minden jó.
Ne kérdezzétek mi köze ennek az egésznek hozzá de most megy. -
JohnDoeHun
tag
válasz
tibcsi0407 #6534 üzenetére
Tibcsi a 15s volt az első 6os android?
Azért kérdem mert a hét elején teljesen legyalultam a telót és feltettem a Te cuccodat. Belaktam meg minden és most elkezdett baszakodni a wifi. Már mindent kipróbáltam és nem akar jó lenni. Már a szolgáltatótól (telekom) is próbáltam kikapcsoltatni azt a szar IPv6-t de nem hajlandók rá. Mire megnyitja az oldalakat a böngésző addig 2x lefő a kávém. Statikus ip-t beállítva mindig az IPv6-os dns-re törekedik a teló. Próbáltam másik routerrel is azzal sem megy.
Most azon vagyok h felteszem a gyári 15s-t és megnézem mit reagál. -
JohnDoeHun
tag
válasz
tibcsi0407 #6526 üzenetére
Nekem ok. És köszönet.
-
JohnDoeHun
tag
válasz
tibcsi0407 #6524 üzenetére
Szerintem megpróbálhatnád.
-
JohnDoeHun
tag
Szia Tibcsi. Az mitől lehet h nem tudom bekapcsolni a WCDMA-GSM-900-at a band beállításokban?
-
JohnDoeHun
tag
válasz
tibcsi0407 #6496 üzenetére
Szia Tibcsi.
Lesz mostanság frissítés mert nyomnék egy full formatot és azt inkább már egy új rendszeren tenném? -
JohnDoeHun
tag
válasz
rendorsrac #6488 üzenetére
Gmailt használsz? Szerintem nem kell neki szinkronizálás. Elég ha berakod az autómatikusan indulók közé és lekulcsolod h ne nyírja ki a phone manager.
-
JohnDoeHun
tag
válasz
tibcsi0407 #6486 üzenetére
-
JohnDoeHun
tag
válasz
rendorsrac #6483 üzenetére
Kikapcsoltad a fiókok szinkronizálását?
@Tibcsi - Nekem jó a chrome. Én pl. az emailekhez a TypeApp-t használom. Szivesen látnám a cfw-ben. -
JohnDoeHun
tag
válasz
tibcsi0407 #6461 üzenetére
Két bajom van a yubrowserrel, Tibcsi.
Az egyik az h könyvjelzők fülön az összes könyvjelző jelenik meg és be kell lépni a menübe h ott kiválasszam mobil könyvjelzőt ez még ok is lenne csak h amikor újra belépek akkor megint u.a. procedúra. Szóval nem jegyzi meg úgy mint a chrome.
A második az meg a főképernyőn van. Ide nem lehet betenni mondjum kedvenc oldalakat. Ha ez működne akkor kiváltaná az első problémát. -
JohnDoeHun
tag
válasz
csori23 #6480 üzenetére
Ez így van. Viszont együtt is tudok élni ezzel. Ébreszt, jönnek a push üzenetek és simán kibír akár 2napot is. Azért akár mert nem várom meg míg lemerül. Nincs túl sok igényem és azokat is felülmúlja ez a teló. Mivel nem terveztem h idén veszek még egy telót így nem is akarok még akkor sem ha jobb és meg is éri azt a 60K-t. Majd jövőre talán.
-
JohnDoeHun
tag
válasz
amadeus11 #6478 üzenetére
Nálam is kibír simán 2napot bár én 24-óránként töltöm, addigra 60-65%-ra csökken csak. Semmilyen fagyasztást nem használok már. Egy időben ment az amplify aztán meg a greenify de nehezen lehetett őket optimalizálni úgy ahogy én szerettem volna. Most hogy már Tibcsi rájött h lehet kikapcsolni a háttérszolgáltatások kinyírását így nekem 100%.
-
JohnDoeHun
tag
válasz
tibcsi0407 #6461 üzenetére
Ja most nézem, tényleg szinkronizálható a google fiókkal.
-
JohnDoeHun
tag
válasz
tibcsi0407 #6459 üzenetére
Nekem kézre esik a chrome mert lapin is az van és össze lehet szinkronizálni őket.
-
JohnDoeHun
tag
válasz
tibcsi0407 #6457 üzenetére
Köszönet a szolgáltatás kinyíró kikapcsolásáért. Így már jónak tűnik. Jönnek az üzik nyugalmi állapotban is és nem is merül sokkal jobban a teló. -
JohnDoeHun
tag
válasz
tibcsi0407 #6453 üzenetére
Ha nekem írtad akkor ki is próbálom.
-
JohnDoeHun
tag
válasz
tibcsi0407 #6447 üzenetére
Szerintem, bár én nem vagyok nagy android tudor, de arra gyanakodtam eddig is h van egy pár push service ami a google serviceshez köthető. Ez akkor lett világos amikor fent volt a greenify és ott jelöltet az egyes appok, szolgáltatások mellett h melyek azok ahol ez a bizonyos google szolgáltatás felelős a push üzenetekért.
Az eui meg kinyír szinte mindent amit 10percig nem használ.
Bekapcsolás után a wakelock 50-80% 3-4órán át majd rohamosan csökken 10% körülire. Éjszakára meg teljesen kilő mindent, wakelock~0. Még akkor is ha ki van kapcsolva minden e ergiatakarékos állapot. Az ébresztőt is teljesen kilövi magának éjjel, így reggel nem riaszt csak akkor ha 2 riasztás van megadva 6perc késéssel.
Egy szónak is száz a vége, szerintem ha valaki megtalálná a rendszerben a stolgáltatások ébrentartásáért felelős modult akkor jöhetne az h plusszban még a google services hogy és mily módon felel (és melyik egysége) felel a push üzenetekért.
Teljesen laikusként írom ezeket, szóval bocsi ha teljesen hülyeség az egész. -
JohnDoeHun
tag
válasz
tibcsi0407 #6444 üzenetére
Sajnos nem lett jobb.
A viber értesítés nem jön meg csak ha váltok mondjuk wifiről 4g-re. -
JohnDoeHun
tag
válasz
tibcsi0407 #6442 üzenetére
Mentettem, feltettem. Tesztidőszak. Pár nap múlva jelzek h megy-e?
-
JohnDoeHun
tag
válasz
tibcsi0407 #6432 üzenetére
Miről csináljak mentést? Alles?
-
JohnDoeHun
tag
válasz
tibcsi0407 #6381 üzenetére
Melyik google csomag vaan benne mert nem megy a wakelock 15% alá. Ami azért annyira nem gáz mert 2napot így is kibír a teló.
-
JohnDoeHun
tag
válasz
tibcsi0407 #6374 üzenetére
Régen csinálta nekem is akkor amikor a gyári playt lecseréltem egy általam letöltöttre vagy gapps telepítés után.
Úgy tűnik, minden ok a rommal nem tapasztaltam fc-t idáig. -
JohnDoeHun
tag
válasz
tibcsi0407 #6367 üzenetére
Erre nem is gondoltam.
Ezt a twrp-t már hsználtam régebben de nem jött be, sőt. Ha jól emlékszem nem támogatja az otg-t és én meg toltam egy full wipe-t így csak a flashtool mentett meg.
Amúgy feltettem a romodat, most megy az optimalizálás, nem toltam neki wipe-t mert most nincs erőm újra belakni.
Írok ha van vmi. -
JohnDoeHun
tag
válasz
tibcsi0407 #6365 üzenetére
Tudom h eszméletlen telhetetlen vagyok de esetleg egy flashtool-os twrp-t tudnál gyártani?
Végül is ha felteszem adb-ből akkor azt le tudom menteni flashtool alatt is. Na mind1 csak hangosan gondolkoztam. -
JohnDoeHun
tag
válasz
tibcsi0407 #6363 üzenetére
Óriási köszönet érte. Twrpből mehet simán vagy kell neki a wipe?
Bár ha kínai akkor meg van anélkül is, nem? -
JohnDoeHun
tag
válasz
tibcsi0407 #6360 üzenetére
Mondjuk nekem szinte tökéletes a gyári kínai a magyar nyelv sem létfontosságú. Ez amúgy indiai? -
JohnDoeHun
tag
válasz
tibcsi0407 #6358 üzenetére
Kiírtottad a szemetet is belőle? -
JohnDoeHun
tag
válasz
lkksioskdl3 #6356 üzenetére
Örülök. Nekem se csinálja már. Arra gyanakszom h éjszak amikor nincs fény és a teló is nyugalmi helyzetben van akkor annyira lemegy alfába h még az alarm wakelockot is letiltja. Gondolok itt arra h én nagyon rossz alvó vagyok és éjjel 2x, 3x megnézem h menn, i az idő, ilyenkor simán ébreszt reggel de amikor qrva fáradt vagyok és nincs stressz sem ami felkeltsen éjjelente akkor nem riaszt(ott).
-
JohnDoeHun
tag
válasz
Biggeszkij #6352 üzenetére
Nálam is ez volt és nem jöttem rá hogy mi nyírta ki. A megoldás tényleg a 2 ébresztés beállítása volt. Bár amióta 2van azóta ébreszt az első is.
-
JohnDoeHun
tag
válasz
tibcsi0407 #6344 üzenetére
Jaja
-
JohnDoeHun
tag
válasz
tibcsi0407 #6342 üzenetére
A greenify-ban nincs whitelist. Azt tudom beállítani h a system ne nyírja ki. De az eddig is be volt kapcsolva
-
JohnDoeHun
tag
válasz
tibcsi0407 #6340 üzenetére
Most éjszaka (6óra) 3%-t merült. Bekapcsolt wifivel és az alvó módok mind ki vannak kapcsolva egyedül az autómatikus app bezárás aktív.
3% wakelock volt ez a 6óra. A greenify megy, eg, pár cuccot hibernál csak, ilyenek mint account info mtk logger, crash handler, backup services.
Az a gyanúm h kinyírja még a wakelock detectort is szépen csendben. Mert szerintem nem jól mutatja az értéket. -
JohnDoeHun
tag
válasz
tibcsi0407 #6338 üzenetére
Dunno
-
JohnDoeHun
tag
válasz
tibcsi0407 #6336 üzenetére
Trim task, google play services, android system...
-
JohnDoeHun
tag
Most meg az a helyzet h 80-90% wakelockokat mérek. Feltettem a greenify-t de ahhoz sem árt az xposed. Amúgy amplify meg xposed nélkül ébresztett reggel.
-
JohnDoeHun
tag
válasz
tibcsi0407 #6333 üzenetére
Falhoz állítottam azt is.
-
JohnDoeHun
tag
válasz
tibcsi0407 #6331 üzenetére
Na jó, akkor kinyírom az amplify-t. Kíváncsi leszek h tényleg az b@szakszik-e
-
JohnDoeHun
tag
válasz
tibcsi0407 #6329 üzenetére
Nem tudom mi lehet mondjuk megy az amplify de csak a google cuccok vannak korlátozva.
Lehet h ha berakom az autostartba meg levédem a clock-ot h ne zárja be akkor megjavul. Majd meglátom.
Új hozzászólás Aktív témák
ma A telített kelet-ázsiai piacon is sikerült emlékezeteset alkotnia a mobilvilág egyik legújabb szereplőjének, bár a Le Supermobilok még nem állnak teljesen készen a határok átlépésére.
Ebben a topikban ennek a nagyszerű készüléknek a tulajdonosai oszthatják meg egymással a tapasztalataikat/észrevételeiket, valamint közösen segítünk, ha esetleg valakinek problémája támad.
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Autós topik
- Fával feldobott, kábelrejtő Lancool ház tűnt fel a Lian Li portfóliójában
- Kerékpárosok, bringások ide!
- PlayStation 5
- AliExpress tapasztalatok
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Tőzsde és gazdaság
- NOTEBOOK / NETBOOK / Mac beárazás
- További aktív témák...
- Új monitor állvány - csak össze lett szerelve
- iKing.Hu - Apple Watch Ultra 2 Titanium Szíjjal 49 mm Használt, újszerű
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G6 - i7-8GEN I 16GB I 512GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- AKCIÓ! Apple MacBook PRO 15" 2018 i9 32GB 500GB 560X 4GB notebook garanciával hibátlan működéssel
- Huawei Nova Y70 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest