- Apple Watch
- Akciófigyelő: Most kell bringát venni? A OneSport akciósan kínál két biciklit is
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Honor Magic V2 fél év után
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Android szakmai topik
-
Mobilarena
LeECO Le 1s (X500) Összefoglaló, tippek-trükkök. Megkérnénk minden kedves tulajt és leendő tulajt, hogy a kérdései előtt olvassa át!
Új hozzászólás Aktív témák
-
JohnDoeHun
tag
válasz tibcsi0407 #6983 üzenetére
2-3 napot bírt nálam. Aztán jöttek a gondok. Elszállt a wifi tök random. Egy nap alatt belaktam kb 10x újraindítottam közben. Negyedik nap lemerült fél nap alatt úgy h a zsebemben volt egész nap. Másnap már nagyon zavart h nem megy a wifi de elszállt a gps is. Elegem lett. Full wipe majd megint előröl minden és harmadnapra megint elkezdett szarakodni. Szenvedés 2napig. Aztán jött asszem az aicp rom na az még nagyobb káosz. 2nap után visszatértem a romodhoz. Ez két hónapja hasít mint állat. Minden igényemet kimeríti.
Új hozzászólás Aktív témák
Ebben a topikban ennek a nagyszerű készüléknek a tulajdonosai oszthatják meg egymással a tapasztalataikat/észrevételeiket, valamint közösen segítünk, ha esetleg valakinek problémája támad.
- Milyen monitort vegyek?
- Hálózati kábelek és szerelésük
- Hardcore café
- Apple Watch
- eMAG vélemények - tapasztalatok
- Okos Otthon / Smart Home
- Asztali használathoz tervezett, masszív kapacitású külső SSD a Team Grouptól
- Politika
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest