- iPhone topik
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Samsung Galaxy Watch Active 2 - láthatatlan gyűrű
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Xiaomi Smart Band 10 - a hetedik napon megpihen
- 2 az 1-ben töltőkábel a OnePlustól
Új hozzászólás Aktív témák
-
nemlehet
őstag
Egy Xiaomi MI3 simán szembe állítható egy iPhone-al. Az, hogy a MI3 negyedébe kerül az iPhone-nak nem releváns, hiszen mind kettő az adott gyártó csúcskészüléke. Ráadásul az MI3 még a csúcs droidok között is előkelő helyen áll, tehát ha az S4/Xperia Z/HTC One volt az i5 ellenfele akkor az MI3 is az.
-
-
citkar
addikt
Nem arról szól, hogy a Xiaomi egy készülékkel lenyomta az Apple egy készükét, csupán statisztika, ki mennyit ad el, arról pedig nem tehet a Xiaomi, hogy az Apple csak drága telefont forgalmaz.
Bár a csúcs Xiaomi szintén drága, de valszeg az Apple ára alatt marad és mivel a minősége is csúcskategóriás (tesztek alapján, sajnos nem használtam) nem csoda, sokan választják az Apple helyett, valamint az olcsóbb kategóriában is sokan választják, mert az is minőségi, ha nem is olyan szép.
Szóval félreértetted szerintem, nem telefonok összehasonlításáról szól a cikk.M5Norbi :
Az iPhone-t azért evszik, mert iPhone...dizájnos (bár ez szubjektív) és fizethetsz az alkalmazásokért (amik többségében igényesek is), és elmondhatod, hogy van iPhone-d
De szerintem már a MI3-t is megnézik és tekintélyt parancsol, főleg ahol ismerik. -
M5Norbi
őstag
Igen e tekintetben fura az összehasonlítás....
Mondjuk ha én ilyen jó telókat vehetnék ilyen pénzért eszembe nem jutna hogy Iphone-t vegyek háromszor annyiért.
Lehet hogy jobb(ha jobb) valamivel de ennyivel tuti nem.De valószínűleg ott is egy szűk MERT MEGTEHETEM réteg veszi meg.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- 14" Dell Latitude laptopok: 5400, 5480, 5490, 7480, E7440, E7450 / SZÁMLA + GARANCIA
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- 135 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4090 (ELKELT)
- Dixit 4 Eredet (bontatlan, fóliás kártyacsomag)
- Samsung Galaxy A54 5G , 8/128 GB , Kártyafüggetlen
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest