- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- iPhone topik
- Hivatalosan is bemutatta a Google a Pixel 6a-t
- Yettel topik
- Garmin Instinct – küldetés teljesítve
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Magisk
- One mobilszolgáltatások
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
Új hozzászólás Aktív témák
-
dezs520
senior tag
Bagkri01 kolega iromyára nem reagálnék nagyon,én nem megyek sehova semmit savazni,ellenben én ezt fordítva látom...tudom,nézőpont kérdése...
Nem sértegetni akartalak,ez számomra egy ilyen szófordulat...tudod,"mit nem értesz ezen?"
Na de a lényeg,Citkar leírta a lényeget,más rajtuk a rendszer,és szerintem egy telefont az op rendszer határoz meg,hogy milyen is.És ahogy írtad,hogy ár érték arányba,kinek?mert nekem biztos nem,szerintem a rajtuk lévő rendszer ég és föld,épp ezért nem lehet összehasonlítani őket.
Jó persze,mind a kettő jó anyagból van,lehet velük telefonálni,és a vállalat csúcsát képviselik....de ez elég sok telefonról elmonható...
Na min1 summa summarom szerintem nem összehasónlítható a két készülék,ettől nem jobb vagy rosszab a másik,csak más,ennyi,ha te másként gonolod ám legyen,csak én is hangot szerettem volna formálni,ezen csodás fórum hasábjain... -
citkar
addikt
Fentebb telefont hasonlítottak össze (de nem a cikkben), míg más a telefonon futó oprendszerekről kezdett el beszélni: ne keverjük a kettőt. Nem muszáj MIUI-t használni a Xiaomin.
Olyan ez mintha egy laptop összehasonlító cikkben valaki benyögné, hogy a linux a tuti a windows meg ratyi. -
bagkri01
őstag
Elég csak benézni bármelyik samsung galaxy topikba, rengeteg iphone-os savazza ott a samut, szóval valamilyen kitekert logika mentén haladva Ők is vetélytársnak tekintika droidos csúcstelókat. A xiaomi mi3 márpedig az, a miuival aztán meg végképp. A "kis szaros" talk 5h telómon gyönyörűen fut a miui, el sem tudom képzelni milyen jó lehet s800-al.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Mégsem búcsúznak a DDR4-es memóriák
- Milyen autót vegyek?
- Kuponkunyeráló
- World of Tanks - MMO
- Motoros topic
- Kerékpársportok
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Ford topik
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- További aktív témák...
- Apple iPhone 12 Mini 64Gb, Szép Állapotban, Akku:91% 12 hónap Garancia, Fekete Színben
- Apple iPhone 13 Mini 128Gb, Újszerű Állapotban, Akku:100%, 12 hónap Garancia, Fekete Színben
- Apple iPhone 13 Pro 256Gb, Újszerű állapotban, Akku:90%, 12 hónap Garancia, Kék Színben
- Apple iPhone 15 128Gb, Akku:90%, 24 hónap Garancia, Fekete Színben, Kártyafüggetlen
- Apple iPhone 16 Pro Max 256GB ,Akku 100% 26 Töltés, 2026.02.26-ig Apple Garancia Makulátlan állapotú
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Dell Inspiron 15 3511 - i5-11GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gari
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 16/32/64GB RAM RTX 4060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! 2TB Crucial T500 NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- 125 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 9 7945HX, RTX 4070 (ELKELT)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest