Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • AtHoS

    nagyúr

    válasz kántor87 #1123 üzenetére

    Nekem ma jött meg, de én iPon-ról rendeltem. Az előbb bontottam ki, hogy gyorsan testközelbe kerüljek a "méretével".

    A hátlap kétoldali lekerekítése miatt nem tűnik számomra egy kézzel használhatatlannak, de persze ezt még csak kikapcsolt állapotban állapítottam meg miután kézbe fogtam, ugyanis olyan szinten le van merülve a telep, hogy nem tudtam bekapcsolni. Gyorsan felvettem egymás után pár nadrágot, aminek zsebeiben kellene elférjen és bepróbálgatva talán használható lesz. Na persze most még sok mindent ebből nem tudtam meg, max azt, hogy mennyire kell figyeljek arra, nehogy a farmer hátsó zsebébe helyezve ráüljek, ha éppen leülnék. Igazából nem tudnék ráülni csak a teló zsebből kilógó végét odanyomni pl. a szék háttámlájának. Na a többi majd kiderül használat közben, ha sikerül belakni talán holnap.

    Odaraktam tölteni és egy piros led elkezdett villogni a jobb felső sarokban. Az előbb rezgett egyet és felvillant a képernyőn a lenovo felirat, majd a piros led átváltott folyamatos világító állapotba. Ezek szerint még működőképes állapotban van. Remélem azért nem volt olyan szinten merülve, hogy károsodjon az akku.

    Én mondjuk rdt89 üzemidőre vonatkozó infója alapján nem izgulok, hogy nem fogja megközelíteni a Maxx üzemidejét, még ha ugyanazt nem is fogja elérni.

    read-only mode on the forum

Új hozzászólás Aktív témák