- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Mobil flották
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Írországban lezárult, az USA-ban csak most indul az Apple dráma
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Xiaomi Smart Band 10 - a hetedik napon megpihen
- Légies iPhone halvány színei
- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Okosóra és okoskiegészítő topik
-
Mobilarena
Tisztelettel megkérünk mindenkit, hogy először az összefoglalót olvassa el!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kapanyél
őstag
válasz
stilo18 #3944 üzenetére
Szerintem nem rosszabb a kamera, ma lőttem néhányat az ablakból.
Ezúton is kérem a T.Társaságot hogy ne makrószerű képeket posztoljon, hanem "aprómintás" tájképet; egy fát, messzi dolgokat, stb. Egy közeli tárgy kinagyítva becsapja az agyat, hogy többet látsz, mint szabad szemmel. Köszi.
Egyébként sok lett a lag, kevesebb a free RAM, de nem zavaró, csak észrevehető. Hogy az új ROM-tól vagy sem, azt nem tudom, de ugyanúgy használom, mióta megvan. -
Luissimo
veterán
válasz
stilo18 #3885 üzenetére
Igen, van most egy 64 megás frissités, de én nem teszem fel, föleg ha még a kamerát is elcseszték, akkor foleg nem.
A Lenovo belsö forumán sokan anyáznak miatta.
Van aki szerint jobb lett a blututis zenelejátszás, van akiszerint rosszabb, söt van olyan juzer, aki bojkotra hiv fel a lenovo ellen , nagyon gáz a hozzánkállásuk, az tény.Bocs, az elozot kellettvolna szerkesztenem, csak a reggeli kávé utáni tisztánlátásom most jött meg az erkélyen.
-
LPG Doktor
csendes tag
válasz
stilo18 #3843 üzenetére
Nekem az utolsó 4.4.2. van fent és tökéletes. Előtte volt kalandom, egy készüléket megvettem, de minden baja volt, hiába frissítettem. A végén pénz vissza, majd elindultam Mate7-et venni. A Media Marktban meg is nyomkodtam. Ekkor felismertem, hogy a Z2 pro mindent visz, huss, vettem megint egyet és ez most hibátlan.
Szerintem dual simes teló 2 kilóig egy sem ilyen jó, nem hogy 150 ezerig! Best buy ma is szerintem. Előtte akármilyen telóm volt, a kütyü buziságom miatt előbb utóbb olvasgattam a teszteket, kerestem az ingereket egy új készülék reményében. Ez most ki lett oltva, nem is kellene semmi helyette komolyan, makulátlan a cucc. -
Land
veterán
válasz
stilo18 #3636 üzenetére
Dupla koppos ébresztésről van infó, hogy újra lenne benne? Én ezért használom 4.4.2-vel a telefont. Amúgy sincs persze bajom a rommal. Nem tudom milyen a loli, de pl G2/G3-n az 5.0.1-es max rezgore rakva ébreszt a telefon valami Ne zavarj módban elég botrányos szerintem. És nem volt néma mód + hangos ébresztés. Elvileg 5.1.1 javította ezt..
-
WOT-H-A-C
veterán
válasz
stilo18 #3632 üzenetére
Szerintem sem kell még temetni. A kistestvére (k910) 2013 szeptemberi volt és még idén kijött rá az utolsó gyári frissítés. Ennek sem fogják még abbahyagyni a támogatását egy ideig. Az, hogy csökken az ára...ez ilyen sajnos.Amikor megjelent 800$ -ért tudtam volna berendelni kintről.
Te, ha jól emlékszem már 110k környékén vetted. Igazából ez azoknak nagy érvágás akik még 160-170k ért vették. Nekik nagy bukta sajnos. Illetve ahogy mondja a kolléga egy jól működő cm-el még nagyon sok mindent kilehet hozni a telefonból. "Cyanogenmod goodyes..."
-
Luissimo
veterán
válasz
stilo18 #3551 üzenetére
nincs ezzel semmi gond, fiuk, egyszerűen egy zárojeles megjegyzés kell a szövegkörnyezetbe.
Szerintem itt sokunknak az a szempont, én példul nem vettem volna meg a Lenovot, ha nem dual lenne, ez váltotta a régi Samu dualt, ami a poros nyomába sem ér.
Ha sima egy SIMes lenne mégnagyobb tudással, mégolcsóbban akkor sem ezt választottam volna.
Gondolom vagyunk még így páran.
Persze olyanok is sokan lehetnek, akik egy kártyával használják, de gondolom nem ez a jellemző. -
-
kiszu
senior tag
válasz
stilo18 #3200 üzenetére
Szívesen.
Hogy érted,hogy a kijelzőt sajnálod a legjobban?
Milyen értelemben?
Nekem a duplakoppos ébresztes nem is annyira fájna,mert szinte alig műkodik normálisan első duplakoppra.
Viszont,azon funkció,hogy c,e,v,m betuk valamelyikét írom a kikapcsolt kijelzőre,az 100 százalékban jól működik. És használom is ezeket sokat.
Ha ezek lennének a Lolliban is,frissítenék. -
Kapanyél
őstag
válasz
stilo18 #3152 üzenetére
Ja, azt hittem, csak poén a kép.
Ez egy nagyon jó kép, bár a szőke hajnál, illetve a vállánál látszik a zaj, ami ISO100-on szerintem túl nagy. Ettől függetlenül ez a teljesen fasza kategória! A baj azzal van, hogy az enyém nem csinál ilyet...se. Tegnap kertiparti volt anyámnál, tűző napon csináltam pár képet és nem az igazi. Az S4-et nem vittem magammal, de majd tolok összehasonlító képeket.
Sötétben szintén semmi extrát nem látok abból, amit olvastam róla. Egyébként az összefoglalóban található linkelt képeken jól látszik, milyen grízesek a képek. -
rdt89
addikt
válasz
stilo18 #2982 üzenetére
Látatlanba amibe a Z2 jobb:
- Teljesítmény (Mate 7-en szaggat a 4k videó lejátszás közben) (Snapdragon 801 vs Kirin 925)
- Kijelző (6" 2K vs FHD)
- Kamera (16 vs 13)
- Dual Sim
- Ram (3gb vs 2gb)
- Ár
- Képernyő arány
- VastagságAmiben alul marad:
- Egyértelműen a FHD kijelző és a 4100mah-s akkumulátor félelmetes üzemidőt biztosít a Huaweinek, nem lepődnék meg a 25-30%-os többlet időn sem!
- Bővíthetőség
- Kezelőfelület (szeretem a Lenovo-ét de a Huawei kezelőfelelüete nagyon jó)
- Cat 6-os LTE
- DTS hangzás!!!
- FingerprintSzóval valóban jó kis verseny lesz ez
Már nagyon várom én is, ami a legjobban érdekel, az a beépített hangszóró hangereje, melyiké szól ütősebbet.Mennyiért lett véve a Mate 7?
-
WOT-H-A-C
veterán
válasz
stilo18 #2891 üzenetére
Hol érdeklődtél? Mert a hivatolos oldalon 2 évet írnak.
Lehet írok nekik én is hivatkozva erre...
Lenovo garancia:
" Szerviz és jótállás - összefoglaló
Köszönjük, hogy Lenovo terméket vásárolt!
A polgári törvénykönyv értelmében a fogyasztók által vásárolt Lenovo termékekre 2 év garancia vonatkozik.Ellenkező rendelkezés hiányában a Lenovo akkumulátorokra, érintőceruzákra és digitalizáló tollakra 12 hónapos korlátozott garancia érvényes. Ennek értelmében a Lenovo a 12 hónapos jótállási időszak alatt díjmentes garanciális szolgáltatásokat biztosít az akkumulátorokhoz, érintőceruzákhoz és digitalizáló tollakhoz. A garancia kizárólag az akkumulátor anyaghibáira vonatkozik, annak kapacitásveszteségére nem.
A jogi személy által vásárolt készülékek jótállása felől a törvény nem rendelkezik, ezért a jótállási időszak hosszát az aktuális szolgáltatási szintű megállapodás határozza meg.
A garancia meghosszabbításának lehetőségéről érdeklődjön a kereskedőjénél.
Alapvető dokumentumok:
„Lenovo korlátozott jótállás” c. dokumentum a 2013-as évre vonatkozóan"
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Hegesztés topic
- Windows 10
- Házimozi haladó szinten
- Milyen TV-t vegyek?
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Nintendo 3DS és DS topic
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Abarth, Alfa Romeo, Fiat, Lancia topik
- Nagyrobogósok baráti topikja
- További aktív témák...
- Apple iPhone 12 Mini 64Gb, Szép Állapotban, Akku:91% 12 hónap Garancia, Fekete Színben
- Apple iPhone 13 Mini 128Gb, Újszerű Állapotban, Akku:100%, 12 hónap Garancia, Fekete Színben
- Apple iPhone 13 Pro 256Gb, Újszerű állapotban, Akku:90%, 12 hónap Garancia, Kék Színben
- Apple iPhone 15 128Gb, Akku:90%, 24 hónap Garancia, Fekete Színben, Kártyafüggetlen
- Apple iPhone 16 Pro Max 256GB ,Akku 100% 26 Töltés, 2026.02.26-ig Apple Garancia Makulátlan állapotú
- 120 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
- Apple iPhone 7 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 42C3 - 42" OLED EVO - 4K 120Hz 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - A9 Gen6 CPU
- Eszpresszóképes kávéfőző 15 bar nyomással
- LG 40WP95XP-W - 40" NANO IPS - 5120x2160 5K - 72Hz 5ms - TB 4.0 - HDR - AMD FreeSync
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest