- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Külföldi SIM-ek itthon
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Így lesz tégla a porszívódból - a Roidmi csődje
- Nem nyílnak a Foldok?
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Huawei Mate 40 Pro - a csúcson kell abbahagyni?
-
Mobilarena
..:: Lenovo Vibe Shot Frissítve! ::..
Új hozzászólás Aktív témák
-
dancergabor
tag
Sajnos nekem is 3 órás üzemidő szokott összejönni. Kínai verziót kaptam Tinydeal-ről.
02.05-én lecseréltem S363-ra a ROM-ot és nem javult az üzemidő.
Eldobálta sokszor a hálózatot és a netet. Ez sem javult, eldobálja a netet (bár sokat utazom vonattal). Ez gondolom a B20 hiánya miatt lehet ilyen. A 4G / 3G váltásnál mindig eldobja a netet.
Egy munkatársam az edigital-tól vett itthon egy ilyet részletre.
Annak legalább 4 órás üzemideje van, volt, hogy 4:40, mindig van 4G-re jó jelerősséggel, nem dobálja a hálózatot. -
hederz
csendes tag
Részemről nincs más, tényleg hatékony energiamegtakarító módszer sajnos ezt a készüléket illetően. Csak ilyen szokásos, "lőjük le a háttérben futó alkalmazásokat" jellegű placebók.
Már csak egy igazi, itthon vásárolt, Z90a40-es készüléket kellene képernyőidő szempontból letesztelni valakinek, hogy az mit tud. Lehet, hogy a gyakorlatban mégis van valami hardveres eltérés a Z90-7-hez képest?
-
hederz
csendes tag
-
son007
tag
Eleinte nekem is csinált hasonlókat kb 1 hétig, utána nem tudom mi lelte de kicsit javult (S363 rom). Én naponta töltöm, éjszaka mindig be van kapcsolva a wifi, ha este 10kor leveszem töltőről akkor reggel 6-ig 1-2%-ot szokott merülni. Én szépen sorrendben felpakoltam a ROMokat, de sokan OTA frissítéssel is sikerrel jártak. Nekem a gyári ROM használhatatlan volt.
-
hederz
csendes tag
Sajnos ez ennyit bír.
3, nagyon ritkán 4 óra képernyőidő.
Ez a kínai verzió, de kíváncsi lennék, hogy a Magyarországon vásárolt 80-100 ezres példányok is ennyire karcsúak-e akksi szempontból. A tesztben még 4-5 óra képernyőidőt hoztak ki belőle, azért érdekelne, hogy ez a kínai altípus gyengesége-e. -
mobilizmo
addikt
Igazából az sem derült ki, hogy ez szoftveres vagy hardveres gond. Bár az jelenthet valamit, hogy összességében már vagy 4-5 féle ROM-al kipróbáltuk, de senki nem szólt, hogy értesítési LED-ként működne a LED. Bevallom őszintén én egy kicsit túlhypoltnak érzem ezt a problémát. Ha egy darabig nem volt a közelembe a telefonom, az az első, hogy megnézem volt-e valami esemény.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- 3D nyomtatás
- OFF TOPIC 44 - Te mondd, hogy offtopic, a te hangod mélyebb!
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Nyaralás topik
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- NBA és kosárlabda topic
- Spórolós topik
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- AliExpress tapasztalatok
- További aktív témák...
- Eladó Vagy Csere SAMSUNG GALAXY Z FOLD 4
- iPhone 15 Pro MAX 256 Gb vadonatúj állapotban 2027.02.07-ig hazai garanciával
- IPhone 16 Pro max Pitaka és gyári Apple tok
- Land Rover Explore R 4/64GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- IPhone 12 128GB gyári független új programozott akkuval
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i5 14400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB Rampage SHIVA CM 750W
- iKing.Hu - Apple Watch Ultra 2 - 49 mm - Használt, karcmentes - Gyári garanciás
- 130+131+132+133 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080
- ÁRCSÖKKENTÉS - RITKASÁG: MSI Big Bang Z77 MPOWER
- Villámgyors internet, egyetlen kártyával!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest