- Fotók, videók mobillal
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Külföldi SIM-ek itthon
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Így lesz tégla a porszívódból - a Roidmi csődje
- Nem nyílnak a Foldok?
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
-
Mobilarena
..:: Lenovo Vibe Shot Frissítve! ::..
Új hozzászólás Aktív témák
-
Mols
csendes tag
válasz
usanyesz1991 #2416 üzenetére
Örülök hogy sikerült!
-
Mols
csendes tag
válasz
usanyesz1991 #2411 üzenetére
Priviben elküldve!
-
Mols
csendes tag
válasz
usanyesz1991 #2373 üzenetére
Még mindig nem tudom milyen ROM fut a telón. A leírás alapján a sok kézen való megoldás közben sérülhetett a SIM foglalat (no de mindkettő?), ezen csak szervíz segít szerintem. Ha mégsem akkor én a modem file hibájára gondolok, amit egy korábbi TWPR mentéssel( ami gondolom nincs) vissza lehet állítani.Először talán a "1625 unlocked" verzió majd a TWRP felrakását javasolnám. Ezután TWRP-ből egy teljes visszaállítást (neten létezik becsomagolva, ha nem találod írj és megkeresem mert mentettem). Ha nem vezet eredményre emlékeimben úgy él hogy létezik 1 verzió ami fejlesztői global de csak szervízcélra használták, érdemes lenne utánanézni ha jól emlékszem valahol láttam is fórumokon, de eddig nekem nem volt rá szükségem.
-
Mols
csendes tag
válasz
usanyesz1991 #2371 üzenetére
A téglásítás konkrétan mit jelentett? Milyen módszerrel lett visszahozva? A visszahozás után egyből ez a probléma lépett fel? Milyen ROM van rajta jelenleg?
-
Mols
csendes tag
válasz
usanyesz1991 #2368 üzenetére
Szia! Beállítások/a telefonról/állapot/IMEI -információ itt látható
vagy a tárcsázóba beírni a *#06# ekkor kiírja...Egyik slotban sem működnek a kártyák?
-
Mols
csendes tag
válasz
usanyesz1991 #2366 üzenetére
Hirtelen az jutott eszembe, hogy a téglásítás következtében nem történt IMEI szám vesztés?
Gondolom a SIM-t próbáltad másik telóban. -
Mols
csendes tag
Legjobb tudomásom szerint 2 verzió jelent meg a Z90-3 kínai belpiacos ill. a Z90-7 nemzetközi amiből van olyan ami tudja a B20-t ill. van amelyik nem (ez a dobozról derül ki). Az hogy minek mutatja magát, a felrakott Rom függvénye. Eredeti Rom "csak" a 1621 ill. a 1625 EN/CH verzió létezik az összes többi "nemzetközi" vélelmezhetően orosz barátaink munkája (köszönet érte!!!).
A hazai shopok ugyanazt adták amit a kínaiak (szürkeimport) .
Nem tudom milyen teszteket olvastál, én tavaly nyár elején olvasgattam és 3-3,5 óra üzemidőre emlékszem, s ezt hozza is. Nekem 95 %-ban elég a napi munkához, de mivel az ördög nem alszik van autóstöltőm meg 1 10000 mAh power bankom, s így még nem maradtam sz.. ban.--soha nem dobta el a hálózatot T-s és Woda kártyával próbálva ill. használva.
-
Mols
csendes tag
válasz
lightbulber #2246 üzenetére
A képből ítélve nem vagyok biztos benne, hogy jól van beállítva az elérés út. Én a 2014.05.09 verzióju MiFlash-t használom az nálam hibátlan, ill. ha jól emlékszem még valami hasonló hibaüzenet volt ha szgépen 32 bit oprenszer volt.
-
-
Mols
csendes tag
válasz
mobilizmo #2191 üzenetére
ResurrectionRemix tapasztalat:
Viszonyítási alap:VIBEUI_V3.1_1625_5.396.1_ST_Z90-7_unlocked
Általános használat: 7 - 23-24 óráig, fényerő ca. 45-50%, folyamatosan bekapcsolt wifi és adatkapcsolat,1,5-2 óra telefonálás,2,5-3 óra képernyőhasználat, 15-30 perces folyamatos adatszinkronizáció.Megjelenés: Mióta kb 6 éve feltettem az első cm verziót azóta imádom a szinte nyers android felületet, szeretem a sallangmentességét.
Akkumulátor: Alapvetően jól bírja a nap végén 20-30% al kerül töltőre, de ez az eredmény egy kis játékot,próbálgatást igényelt a 'KernelAuditor' beállításaiban.
Fényképezőgép: Számomra hibátlan (Camera ZOOM FX alkalmazással), a prof kapcsoló itt nem működik, de az alkalmazás annyira részletesen konfigurálható,hogy nem hiányzik.
Audió: Dolbi Atmos telepítése után kiváló (megegyezik a 1625 verzióval)
Xposed tökéletesen működik.
Összegezve kb 3 hét használat után teljesen elégedett vagyok vele. Soha nem fagyott vagy kapcsolt ki, nem akad.Azon dolgok amik nem voltak benne (hívásrögzítés,jelszó megjelenítő stb.) kisebb nagyobb utánjárással megoldhatóak bár a legnagyobb szívás az IGO telepítése.ill. működésre bírása volt mivel elindult de tök fekete volt a képernyő.
Időnként amikor a háttérben 15-20 alkalmazás fut memóriatörlés javasolt.
Átlagos memóriahasználat 1,3 Gb -
Mols
csendes tag
Sziasztok.... Karácsony előtt elhatároztam, hogy kipróbálok néhány frissen feltűnt ROM-t.
A telefont június óta használom és végigmásztam a s118-tól s363-n át 1625-ig jó néhány ROM-t.
Valami hiányzott a gyári ROM-ból, nem tudtam megbarátkozni velük ezért döntöttem a váltás mellett.
Tapasztalatok:
cm 14.1: mindkét verzió többszöri telepítés után IMEI szám vesztéssel járt... (:
Miui8 6.12.13: Google Play telepítése után jól tette a dolgát, de hiányzott a móka
Mokee 7.1.1: Tökéletes lenne ha nem kapcsona ki random ill. ha találnék hozzá jól működő xposed verziót.
ResurrectionRemix: Jelenleg ezt használom, lassan minden általam használt app működésre bírható különböző trükkökkel.
Ha érdeklődésre tart számot,bővítem a beszámolót ill. a tapasztalataimat megosztom.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kaspersky Antivirus és Internet Security Fórum
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Xbox tulajok OFF topicja
- A nagy Szóda, Szódakészítés topic - legyen egy kis fröccs is! :-)
- AMD Navi Radeon™ RX 6xxx sorozat
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Házimozi belépő szinten
- E-roller topik
- Fotók, videók mobillal
- MasterDeeJay: Natív 3Dfx Glide Windows11 alatt Voodoo1 és Voodoo2-vel.
- További aktív témák...
- Eladó Vagy Csere SAMSUNG GALAXY Z FOLD 4
- iPhone 15 Pro MAX 256 Gb vadonatúj állapotban 2027.02.07-ig hazai garanciával
- IPhone 16 Pro max Pitaka és gyári Apple tok
- Land Rover Explore R 4/64GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- IPhone 12 128GB gyári független új programozott akkuval
- REFURBISHED - HP USB-C Dock G4 docking station (L13899-001)
- LG 65C4 - 65" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - 1000 Nits
- Nvidia Quadro P400/ P600/ P620/ P1000/ T400/ T600/ T1000 - Low profile (LP) + RTX A2000 6/12Gb
- Bomba ár! Dell Latitude E6420 - i5-2GEN I 4GB I 250GB I HDMI I 14" HD I W10 I Gari!
- Update 07.21. Bomba árak 2025-ben is! Üzleti - Consumer laptopok DELL FUJITSU HP LENOVO
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest