- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Magisk
- Samsung Galaxy Z Fold6 - ugyanaz, sarkosan fogalmazva
- Fotók, videók mobillal
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- iPhone topik
-
Mobilarena
..:: Lenovo Vibe Shot Frissítve! ::..
Új hozzászólás Aktív témák
-
usanyesz1991
újonc
A téglásítás konkrétan annyit, hogy elnéztem a portválasztásnál egy lépést a topic összefoglalóban. Eredményeként nem akart a 9006os diagnostics portrol lemoccanni. Elküldtem végül több szerelőn keresztül haza, ahol a barátom munkatársa életre tudta kelteni, de már ebbe a szituációba. akármilyen romot pakolok rá, sikeresen felpakolja, legyen szó cn vagy row romról, qfillel vagy miflashhel történő flashelésről, fennakadás nélkül. de sosincs más csak wifi. Mobilnet nuku, sim kártya nincs kész, illetve kapcsolja ki az addig be sem kapcsolt repülő üzemmódot... Imei ellenőrzés az általad megadott kóddal is megvolt, illetve a mobil hátlapján leolvasható. Az lenne a kérdésem, hogy most mit tudok tenni? hogyan tudom működésre bírni a sim kártyát , a mobilnetet, tud e vki vmit mondani? MTK-s vasakra mobil appot is leltem, amivel root rendszeren ez kivitelezhető, de ehhez túlkínálat van, ezért szeretnék tőletek kérdezni, mielőtt valaminek nekimegyek : )
-
hederz
csendes tag
Ebben a tesztben írják az 5 órás üzemidőt, amiből jelen fórum is indult.
[link]Idézet:
"A vékony készülékház és a nagy felbontású kamera ellenére decens méretű, 2900 mAh-s telep fért a két üveglap közé, amivel átlag feletti, bár nem kiemelkedő üzemidő érhető el. Nekünk ötórás átlagos képernyőidő jött ki egy töltésből, ez vegyes használattal nem rossz eredmény. Persze, ha többet játszik, (vagy ne adj’ isten, fényképezik) az ember, biztosan naponta töltőre kerül kameratelefonja, ám az alacsony készenléti fogyasztás lehetővé teszi, hogy akinek kevésbé függ az élete okostelefonjától, kétnaponta töltse csak. Internetezni egyhuzamban, közepes fényerőn 10 órán át tudtunk, a MinDig TV-t pedig 8 és fél órát sikerült streamelni, ezek az eredmények is rendben vannak. Az üzemidő meghosszabbítására több mód is akad, így akkumulátorkímélő opció, a GPU órajelének korlátozása, a háttérfolyamatok menedzselése és monokróm, butatelefonra redukáló abszolút energiatakarékos mód hanghívás, SMS és ébresztő funkciókkal és hosszú üzemidővel."Nekem teljesen kímélő üzemben is max. 3,5-4 óra, és játékokkal nyúzva sem megy 3 óra alá.
-
mobilizmo
addikt
Csodálkozom, hogy Mokee még nem orvosolta a problémát, pedig többen (én is) jeleztük nekik. Annyi egyébként már kiderült, hogy nem véletlenszerű, csak bekapcsolt wifi mellett fordul elő és jellemzően AP váltásnál történik. Minden tapasztalat jól jön, különösen Resurrection Remix érdekelne. Bár lehet már nem mennék vissza MM-re.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- iPhone 15 Pro MAX 256 Gb vadonatúj állapotban 2027.02.07-ig hazai garanciával
- IPhone 16 Pro max Pitaka és gyári Apple tok
- Land Rover Explore R 4/64GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- IPhone 12 128GB gyári független új programozott akkuval
- Samsung Galaxy S22 Plus 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 48C3 - 48" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - A9 Gen6 CPU
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Dell Latitude E7440 - i5-4GEN I 8GB I 500GB I 14" HD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L13 G1 - i5-10GEN I 16GB I 512SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Lenovo ThinkPad L15 Gen 2 - 15.6" FullHD IPS - i5-1135G7 - 8GB - 256GB SSD - Win11 - MAGYAR
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest