- Poco X6 Pro - ötös alá
- MIUI / HyperOS topik
- Huawei P40 Pro - kilökték a célegyenesben
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Fotók, videók mobillal
- One mobilszolgáltatások
- Ford SYNC 3 infotainment rendszer teszt
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Telekom mobilszolgáltatások
-
Mobilarena
Xiaomi Redmi 3/3 Pro
Nem 3S! 3S topik erre: [link]
Keresni/kínálni/hirdetni tilos itt a topikban! Legyen az telefon, kiegészítő vagy szolgáltatás!
Új hozzászólás Aktív témák
-
jimmy5
aktív tag
sziasztok !
Nagyon töröm a fejem egy Redmi 3-ason, a pakliba van még a Redmi Note 3 Pro.
Van a 2 között 25000 pengőMelyik éri meg jobban az árát ?
köszi a válaszokat
Poco F2 Pro 8GB/256Gb ł Intel I5-4690 ł Asrock H97 Fatal1ty Performance ł FSP Raider S 550W ł Gigabyte R9 280X 3GB GDDR5 WF3 Rev2.0
-
ttt1
őstag
Annyit mosolyogtam az indexes S7-es telefonteszten hogy csak na. Milyen jó ,hogy ilyen készülékházba a 3600-as akkumlátor akár másfél 2 napig is kibírja normál használat mellett -aktívan csak 1 nap- (redmi 3 2-3 nap). Beállítható, hogy a készülék pl 22-tól némuljon el (marathon mód vagy akár kikapcsoás). Bállítható most már,hogy mely alkalmazások férjenek hozzá az adatokhoz (redmi 1S is tudta már). Na és az újdonság a 6.0-s androiddal, az adott alkalmazásoknál be lehet álítani mihez férjen hozzá (valamilyen csoda folytán a kínai 5.1.1-es Redmi3-ban ez is benne van). És ugye végül is ezy 700-800 eurós készülékről beszélünk..
-
tt124307
tag
Spemall-ról szeretnék rendelni, és szeretném kérdezni, hogy milyen kupon-ok működnek mostanában. Tudnátok írni olyat, amivel lehet mérsékelni az árat, vagy az is jó, ha linket dobtok valami kupon gyűjteményhez. Köszi előre is!
-
antal750
aktív tag
Sziasztok
Ami a Xiaomishop oldalán található készülék 55000ft-t azt írják magyar nyelv
V7.1.2 stabil rom
Google Play
Zárt bootloader..
Ezt a romot a későbbiekben lehet wifin "ota" majd frissíteni,ez a gyári rom??
Magyar nyelv az teljes lehet benne?
Mit lehet ezekről a készülékekről tudni.. -
keep2000
tag
Nem vagyok teljesen képben, kérnék egy kis súgást.
Ha felrakom ezt, akkor utána hogy fogom frissíteni, ha kijön egy új verzió? Akkor mindig elvész majd minden, amit addig beállítottam, telepítettem?
Letöltöttem, gondolom a zipben levő valamelyik bat fájl futtatásával lehet telepíteni.Xiaomi 11 Lite 5G NE, Honor MagicWatch 2
-
hege21
aktív tag
válasz Fireball2889 #1590 üzenetére
Igen,és nem is bonyolult,akár a MI store alkalmazásból is fel tudod tenni!
-
Fireball2889
csendes újonc
sziasztok, egyik weboldalon láttam, hogy ki lehet jelölni az alábbi két választási lehetőség valamelyikét:
- Original ROM (english&chinese)
- Multi-language Rom&Google play store installedDe ez megtévesztő számomra, mert eredeti angol/kínai ROM-ra is lehet telepíteni Google play-t ugye?
-
hege21
aktív tag
válasz hunnia1969 #1588 üzenetére
Igen,de mint mondtam sokáig nem volt fenn.....
Gördülékenyebb szerintem amit én pakoltam fel,de nem tud Magyarul -
hege21
aktív tag
válasz hunnia1969 #1586 üzenetére
Amit te linkeltél legutóbb azt próbáltam!
Nálam picit langolt a rendszer,de sokáig nem is volt fenn mert mindenképp maradok a "gyári" romnál míg nem jön ki a hivatalos multi![ Szerkesztve ]
-
MODERÁTOR
válasz kisszoli0707 #1582 üzenetére
A három ujjas csippantás nekem is új volt, és sokkal hatékonyabb.
Már, ami a plusz lapok hozzáadását illeti.[ Szerkesztve ]
Xiaomi 13T
-
Lesliegold
tag
válasz andrisbandi #1575 üzenetére
...és 1 hét múlva megjelenik a webáruházban, és készletértesítőre fel lehet iratkozni....
Xiaomi Redmi 3
-
Kecsotam
tag
Ez az első MIUI telóm. Segítsetek, lehet-e esetleg kiterjeszteni az asztalt 2-nél többre?
Illetve, hogyan tudok az asztalra mappákat gyártani és abba pakolgatni? Szégyen, de nem jöttem még rá -
Departed
őstag
válasz andrisbandi #1577 üzenetére
Lehet, hogy a zárt bootloader-rel szenvednek, azért nem jön még nemhogy most, de még legalább két hétig.
Xiaomi Poco F6 12/512GB Black || TCL 55C805 QD-MiniLED TV
-
-
VeraTala
újonc
válasz andrisbandi #1575 üzenetére
Nagyon remélem, hogy nem kapkodják el, mielőtt tudnék szerezni egyet... Az bosszantó lenne. Bár valószínűleg amint fent lesz, valaki jelzi itt
[ Szerkesztve ]
-
VeraTala
újonc
válasz andrisbandi #1552 üzenetére
Én február 26-án ezt az infót kaptam tőlük:
"Készlet feliratkozás várhatóan már jövő héttől elérhető lesz." -
torp
tag
Errol a szlovakiai webshoptol vasarolt mar valaki? Erdekes hogy Magyarorszagra nem szallitanak, pedig a hatar mellett van, de a tobbi EU-s orszagba igen. Vajon miert?
-
skristof
tag
márc 9 környékére ígérik a MIUI 7.2 China stable ROM-ot a Redmi3-ra
MIUI 7.2 global stable build is coming soon! Please stay tuned!
-
Kecsotam
tag
válasz Viktor0610 #1567 üzenetére
Egy pedig hátra!
Jogos az észrevétel! Még szerencse, hogy nem én fordítottam a multis Romot! -
circum
csendes tag
Az árat tekintve, nekem a Haier W910 telefonom jut eszembe, amit amikor először néztem ki, $110-$115 között árulták, aztán 3 hónappal később $140-$150 között voltak a legolcsóbb helyeken, és utána ki is futott... Ingyé' volt a tudásához képest, nem tudom, miért nem gyártottak belőle többet.
Szóval van olyan, hogy alálövik az induló árat, és utána csak felfelé megy.
-
MODERÁTOR
-
Kecsotam
tag
válasz Viktor0610 #1565 üzenetére
Mindig a legegyszerűbb megoldás jön utoljára....
Egy sima reboot megoldotta...Már csak annyi a probléma, hogy a kedd "ked"-nek van írva a multiban, de egyenlőre ez marad. Még szerencse, hogy csak 7 naponta látom!
Bár az is elképzelhető, hogy nem is a rendszer írja ki, hanem az app.[ Szerkesztve ]
-
MODERÁTOR
-
Kecsotam
tag
A gyári weather app nálatok működik? Nekem nem enged beállítani egyetlen várost sem. Nem mintha fontos lenne, de lassan belakom a telót és hála istennek ez az egyetlen dolog, ami nem úgy működik, mint kellene.
-
szly01
csendes tag
Sziasztok!
Február 14.-ei Spemallos rendelés ma megérkezett, 7.1.1.0.0 multi rommal kaptam.
Teljesen magyar nyelvű, Play-el felszerelve. Eddig nem találtam benne hibát.
Azt hiszem, én is megvárom a hivatalos magyar verziót, addig meg nem frissítek. -
MODERÁTOR
-
borsodika
őstag
válasz Viktor0610 #1559 üzenetére
Developer romról beszéltünk.
[ Szerkesztve ]
Kétféle vélemény van: az enyém és a helytelen.
-
MODERÁTOR
-
hunnia1969
csendes tag
válasz hunnia1969 #1547 üzenetére
Közben kaptam a Spemalltól egy linket, ami az általuk forgalmazott telefonokra telepített multilang romot tartalmazza: [Letöltés itt.]
Tartalmazza a Google Play áruházat is.
Ezt is a MiFlash progival kell flashelni és nem frissíthető!Én felraktam, jobb, mint amit előzőleg linkeltem.
[ Szerkesztve ]
-
Upo
addikt
válasz Viktor0610 #1549 üzenetére
Nincs köze, a developer romok a dátum szerint számozódnak, 6.2.24 az 2016 február 24-i kiadású.
Root ha minden igaz annyira egyszerű, hogy a biztonság alkalmazásban egy kapcsoló. Nem a beállítások-biztonság alatt, hanem alkalmazás, egy zöld pajzs az ikonja. Kipróbálni nem tudom készülék híján (eustockot várom), de van otthon redmi2 és redmi 1s is miui7-el, azoknál így működik.Blogom: https://logout.hu/blog/upo/index.html | "Az átlagember alvásigénye még 5 perc"
-
nihil41
tag
válasz Viktor0610 #1553 üzenetére
150 dodó lett volna mindenestül. Reméltem, hogy marad az ár.
-
Ereshkigal
őstag
válasz Viktor0610 #1553 üzenetére
150 dollár volt korábban.
-
MODERÁTOR
-
andrisbandi
őstag
Eustock még nem nyilatkozott mikor lesz konkrétan ugye?
Fiók ürítés - bringa szerszámok; https://bolha.testbike.hu/clList/userCls?uid=100611
-
mezzi7
tag
válasz Viktor0610 #1549 üzenetére
számozásnak nincs köze a stable romokhoz, egyéb választ nem tudok nyújtani Én nem fogom felrakni szerintem, de majd még meglátom. Annyiból érdekes, hogy aki kapott már unlock kódot, az elvileg ezzel már tudja unlockolni a telót és kezdődhet a babrálás.
-
MODERÁTOR
-
mezzi7
tag
Redmi 3 Developer ROM 6.2.24
http://bigota.d.miui.com/6.2.24/miui_HM3_6.2.24_a94b469794_5.1.zip
-
hunnia1969
csendes tag
Addig kerestem magyar nyelvet is tartalmazó romot, amíg találtam egyet. [Ezen] az oldalon van a letöltési link és a flashelés leírás is. Ezt is MiFlash progival kell felrakni a telóra.
7.1.1.0(LHPCNCK) verziójú MIUI, többnyire magyar a nyelv (de azért van angol is itt ott). Rootolt és Play áruházat is tartalmaz. Alapból frissíteni nem lehet, csak ha visszakerül a gyári rom.
Én felraktam, fel is ment hibátlanul. Sokat még nem tudok róla mondani, mert sim kártya csak este fog belekerülni. Azon kívül a többi funkció (már amit próbáltam: GPS, WiFi, kamera, senzorok) hibátlanul működik.
Ha valakinek van 7.1.2.0 verziójú multi flashalhető rom linkje, azt megköszönöm.
ui: [Ez] a leírás tökéletes a rom flasheléshez (aki nem értene olaszul, vagy nem fordítja az oldalt).
[ Szerkesztve ]
-
Igric
tag
Na itt [link]
újra aktív a pre order gomb. Persze az áron is emeltek. -
skristof
tag
el se hiszem, ideért az enyém is
olyan hideg volt, hogy alig bírom megfogni és collectable childrens phone ez is -
Kecsotam
tag
válasz hevizms #1533 üzenetére
Én sem értem. Jobban szerettem volna én is ha egy gyári angol ROM-mal kapom, de így utólag már úgy gondolom így jobban jártam. Probléma nincsen vele, mégis van egy magyar nyelv.
Majd ha egyszer kijön a hivatalos magyar nyelvű ROM, akkor azért szeretném lecserélni, mert gondolom ezt a webshopos multit nem igazán lehet majd frissíteni, míg a gyárihoz rendszeresen lesznek javítások.Ami most nekem van egy xiaoimi-shopos MIUI 7.1.2.0-ás ROM. Akkor ez nem kompatibilis ezzel a gyári sorozattal ugye: Link ?
Hiába stimmel a verziószám kiosztás.... -
-
Kecsotam
tag
válasz hunnia1969 #1530 üzenetére
Linket nem tudok sajna.
Cseréljetek hlevi05-vel! -
hunnia1969
csendes tag
Nekem is megjött. Én multi lang rommal kértem, de nem azzal érkezett. Találtam, és fel is tettem egy multi romot, de sajnos magyar nyelv nem volt benne
Valaki nem tud adni egy linket olyan romhoz, ami a magyar nyelvet is tartalmazza?
-
han_lev
senior tag
Üdv! Elég jó kis cuccnak tűnik. Barátomnak keresek, szinte első okos telefonja lenne.
Úgy látom elég népszerű is lesz, és talán lesz rá atomstabil rom is.
Összefoglalót tervezi valaki csinálni?
Szerintetek a jelenlegi 135$ os fellelhető árnál mennyire várható lejjebb szállás, vagy inkább emelkedni fog?Poco F5/pro
-
Kecsotam
tag
válasz hevizms #1526 üzenetére
Nekem is ma jött meg a teló. 7.1.2.0-ás multi van rajta. Az ég világon semmi hátrányát nem látom. Egyetlen kínai, vagy angol szóval nem találkoztam még.
Én sem teljesen látom mi a hátránya a multinak. Nekem is van egy olyan kérdésem ha ezt megpróbálom a menüben lévő updat-al frissíteni, akkor mit csinál? Nem frissít, vagy frissíti angol gyárira?Off: Nem tudtok ajánlani valami nagyon jó progit/alkalmazást, amivel letudom menteni az adatokat egy Xpériáról, majd a Redmire rátenni? Kapcsolatok, SMS-ek, akár alkalmazás beállítások, jelszavak.
-
hevizms
addikt
Most már többen használják a multi romot is gondolom.
Konkrétan milyen hibákat tartalmaz?
Miért ajánlottabb a gyári rom?
A frissitést kivéve,azt én is tudom hogy akkor nem frissül ha a multi van rajt. -
Upo
addikt
válasz hakydakillah #1523 üzenetére
Nézz valami másik témát.
Blogom: https://logout.hu/blog/upo/index.html | "Az átlagember alvásigénye még 5 perc"
-
hakydakillah
senior tag
Nektek is a play-ről telepített dolgok így néznek ki? Nem halálos gond, inkább csak esztétikai. Nekem valahogy bántja a szemem, hogy ezek olyan fekete keretben vannak benne, az összes többi ikon meg olyan letisztult.
-
keep2000
tag
Na, ide is megérkezett spemalltól a sötét színű verzió egy ajándék tokkal és EU dugvillával egybecsomagolva. A csomagcímkén "collectable children's mobile phone" áll, remélem azért ennél komolyabb
Kínai tyúklábakkal érkezett, a másik redmiből kinéztem a nyelvbeállítás pozícióját, a kínai mellett angol van benne, magyar nincs. MIUI App Store-ból felment a Google, a sok vacak kínai cuccot uninstalláltam.
Root most akkor hogyan megy rá? Van pár játék, aminek az állását át kéne húznom a régi telóról, pl Shadow Fight 2-ben kb 90%-on állok hónapok kemény munkájával, nem szívesen kezdeném előröl[ Szerkesztve ]
Xiaomi 11 Lite 5G NE, Honor MagicWatch 2
-
hakydakillah
senior tag
Lehet előzőekben furán fogalmaztam, azért most kiegészíteném - én csak a furcsaságot jegyeztem meg, de aztán persze ment factory reset mindkét telóra. Gyári fólia volt mindkettőn, nem voltak kibontva, ezért volt fura a különbség. Szerencsére kiment az aranyból is minden extra szemét, frissült a teló is szépen.
Play esetében miui fórumról kaptam le a gapps-t, és úgy néz ki valami öregebb csomag lehetett, mert megnéztem fórumon, a "play services frameworks"-öt kellett külön frissítenem. Most már minden megy -
Upo
addikt
válasz hakydakillah #1519 üzenetére
A google play services sokmindenhez kell, lehet hogy nincs fent?
Amúgy ne csinálj velük semmit amíg indításként nem csináltál factory resetet. Az biztos kivisz minden hülyeséget. Azon is ami a nyelvválasztással kezd, ki tudja miket állítgattak még rajta. Nem is tudom miért kezdi valaki úgy használni ahogy kiveszi a dobozból. Én szeretem tudni hogy mi van hova állítva, nem az amit ott hagytak nekem ki tudja hogyan.
Most reseteld őket, amíg még nem nagyon állítgattad be, hidd el megéri tényleg a kályhától indulni.[ Szerkesztve ]
Blogom: https://logout.hu/blog/upo/index.html | "Az átlagember alvásigénye még 5 perc"
-
hakydakillah
senior tag
-
ttt1
őstag
válasz hakydakillah #1517 üzenetére
Én a 4 csomagos gaps-t szedtem le egymás után feltelepítve majd reboot és megy minden mail drive google play..
-
hakydakillah
senior tag
Az arany lesz a feleségé, a szürke havernak megy
andrisbandi - Spemallról lett kuponnal EU direct, és feleztük a szállítást, így jött ki ennyire.
Gapps - letöltöttem a csomagot más Xiaomi topikból, de a play nem megy. Másnál is volt ilyen probléma? Van direkt gapps Redmi 3ra, vagy mindegy melyiket töltöm le?
-
andrisbandi
őstag
válasz hakydakillah #1512 üzenetére
Honnan vetted?
Milyen postát választva lett költségmentes?Köszi!
:-)Fiók ürítés - bringa szerszámok; https://bolha.testbike.hu/clList/userCls?uid=100611
-
Chaser
legenda
válasz hakydakillah #1514 üzenetére
Azért vettél kettőt, hogy tudjon választani? Lehet én is úgy csinálom, másikat meg eladom, vagy letudva az én vásárlásom is ha tetszik.
szerk: Mi4s-nél ami nagyon nem tetszik, elvileg az összes mi4 közül nála nincs csak ogs a kijelzőn. Viszont van fpr, meg bővíthető, meg üveg hátlap meg meg meg...Meg nem értem mért csak 64gb-osat adnak ki, amikor pláne bővíthető is. Lehet lesz majd kisebb verzió. Kb mindenben jó lenne nekem is, de feleslegesen drága emailezni. Mi4c is már csak azért "mert megérdemlem"
[ Szerkesztve ]
_tejesen'® joálapotpan'™_-_Hamarosan a hiányból is hiány lesz...by Samus
-
hakydakillah
senior tag
válasz hakydakillah #1512 üzenetére
Amúgy ami fura, hogy az arany, mintha be lett volna kapcsolva, mert kínai nyelven indult rögtön, és tele volt appokkal - legalább 20at dobtam ki.
A szürkénél bejött az első bekapcsolás beállításai, így simán angolra tettem, és semmi progi nincs rajta. A rom mind a kettőn 7.1.1.0. Fura -
mezzi7
tag
válasz Maximum1 #1507 üzenetére
ez a kamera összehasonlítás elég demagóg, minden telefonnal lehet direkt rossz képeket készíteni. Habár a Redmi 3 fókuszkezelése 7.1.1.0-en valóban nem volt túl jó, akkor sem ennyire rossz. 7.1.2.0-án pedig sokkal jobb lett (és állítólag a 7.1.3.0-ban még sokminden lett csiszolva, de az nálam még nincs felrakva).
-
hakydakillah
senior tag
Meg is jöttek Kapásból 4extra jó hír is ért ma - küldtek hozzá EU plugot, a csomagolásuk bontatlan volt, az előlapi fólia végre tiszta, nincs rajta reklám, így nem kell egyenlőre venni + a MI4I-ről a szilikon tok pont jó rá. Szóval semmi utólagos költség, 135euróra jött ki darabja szállítással együtt, el se hiszem.
-
hakydakillah
senior tag
Nekem ma jön a feleség teló, de saját magamnak nem tudom eldönteni mit vegyek. Xiaomi folyton bejelent valamit, és elcseszi az agyam Bár leszűkítettem egyenlőre a két befutóra a listát - MI4S és a Note 3 Pro.
Ezeket lesegetem napok óta, és bambulok net előtt, hogy melyik legyen
MI4S - pici a tenyerem, mérete miatt ez lenne a befutó, külsőre ez is tetszik jobban, újabb android. Kérdés ha leejtem mi lesz... Tárhely nekem feleslegesen nagy, 32gb bőven elég lenne, gondolom olcsóbb is volna.
Note 3 Pro - jobb üzemidő, teljesítmény, ár. Egyedül a mérete aggaszt. Tapiztam haver Meizu MX5 telóját, nagyon hülyén nézett ki a kezemben, farmerbe zsebben pont elfért, de haver szerinte nem mind1 milyen farmert vesz fel, nem mindegyiknél tudja zsebbe gyűrni -
ottoyes
senior tag
-
hakydakillah
senior tag
Nah jött sms, hogy ma 8:50 és 9:50 között jön csomagom Ma pont otthon vagyok, szóval megyek az ablakra tapadni
-
Chaser
legenda
válasz Maximum1 #1507 üzenetére
Ha 75 körül adnál az s650-es proért de sok 5,5", 80 körül vehetsz 3/32-es 5" mi4c-t s808-cal, elég korrekt 65 körül meg a 2/16-os, áfás árakkal számoltam. SD bővítés nincs, ellenben ogs display, type-c töltő. Dupla koppincsos ébresztés, ha jól rémlik az nincs a noteoknál. Szóval van pro/kontra, én is mostanában akarok váltani de annyi új modell jön/jött. Talán nálam is ő lesz a befutó 2/16-tal.
-
Maximum1
őstag
Redmi 3 vs. Redmi Note 3 Pro kamera
Sokat gondolkodtam melyik legyen a 2 gép közül, de nekem nagy az 5,5", viszont a brutál Snapi 650 az jó lenne, remélem nem csalódok a 616-ban sem.
[ Szerkesztve ]
-
Chaser
legenda
válasz trebrona #1504 üzenetére
Akkor úgy megy ahogy én mondtam. Az teljesen lényegtelen, hogy honnan indult eredetileg a csomag, ha a célország nem a mienk volt. Az sem érdekes kihez ment a zseton. Fordítva is igaz, ha valaki azt hiszi pl uk-ből rendel valamit - mert az ügyes kínainak direkt uk nickje van ebayen meg jól tud füllenteni - közben a csomag csájnából' jön az nem érdekli az illetékeset, vámköteles lesz ha olyat vett.
-
trebrona
nagyúr
válasz hevizms #1503 üzenetére
Mindannyian ignoráltátok a HSZ-em?
Először a kínai SF-Express szállítja Franciaországba, ott levámolják, (ÁFÁ-zzák), majd feladják a francia chronopost-tal, ami nálunk a DPD.
[ Szerkesztve ]
------- Nem mindegy, hogy egyelőre áll a meccs, vagy egyenlőre áll a meccs. ------
-
hevizms
addikt
Ezt valahogy én is így képzelném el.
Viszont nem értem hogy ha úgy van ahogy te gondolod,akkor miért nem lehet mindent így kérni?Miért van külön Eu Warehouse?Mert akkor a kontakton keresztül jöhetne minden termék nem?
Szóval valami raktárfélének csak kellene lennie.Illetve lehet az egyik webshop így a másik úgy csinálja.
Az valószínű úgy van ahogy te mondod hogy muszáj hogy a célállomás először az az ország kell hogy legyen ahol vámolják.Ez így logikus szerintem is.
-
Chaser
legenda
válasz Viktor0610 #1501 üzenetére
Ez nekem kínai akkor ha nem az a célország ott nem kell vámolják, nem is lehet, nálunk viszont igen, hiába megy keresztül eu-s országon ha nem onnan indult. Kivéve ha ott már új csomagként van küldve az adott országból.
-
MODERÁTOR
Új hozzászólás Aktív témák
- A Meta húzása miatt egyre többen keresnek rá, hogyan lehet törölni a Facebookot
- Milyen routert?
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- OpenWRT topic
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Óra topik
- WLAN, WiFi, vezeték nélküli hálózat
- Mostantól Tajvanon kívülre is viheti 2 nm-es node-ját a TSMC
- Diablo IV
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- További aktív témák...