- Prohardver app (nem hivatalos)
- Poco X6 Pro - ötös alá
- MIUI / HyperOS topik
- Huawei P40 Pro - kilökték a célegyenesben
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Fotók, videók mobillal
- One mobilszolgáltatások
- Ford SYNC 3 infotainment rendszer teszt
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
-
Mobilarena
Xiaomi Redmi 3/3 Pro
Nem 3S! 3S topik erre: [link]
Keresni/kínálni/hirdetni tilos itt a topikban! Legyen az telefon, kiegészítő vagy szolgáltatás!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Igric
tag
válasz Ereshkigal #1799 üzenetére
Most arra leszel kíváncsi, hogy a pre order után mi lesz...
-
Ereshkigal
őstag
Giztop megint emelt? Már 175 $. Ráadásul pre-order.
-
nihil41
tag
válasz Viktor0610 #1796 üzenetére
Nem ragaszkodunk, egyáltalán. Ha lenne rá pénzem, már megrendeltem volna még akkor, amikor 150-ért lehetett kapni.
-
Igric
tag
válasz Viktor0610 #1796 üzenetére
Szeretem a megszokott dolgaimat. Innen már többször rendeltem, gond nélkül.
Spemallról meg sok rosszat olvastam más topikokban is. Valahogy nem szimpatikus az az oldal. -
MODERÁTOR
-
Örni
senior tag
Köszi a válaszokat! Egyre jobban tetszik a masina
There's too many men, too many people, making too many problems!
-
MODERÁTOR
válasz mike1334 #1790 üzenetére
mike1334:
Biztos, rossz A3 topikot nézek, mert "csak" 6-7 órát olvasok ( ), persze, ez is jól hangzik a kisebb akku tekintetében.
Gondolom, az AMOLED kevesebbet eszik.velosolex:
Nem kell ilyen részletesen. Amúgy sem értem amit írsz. Elég csak egy képernyőkép a képernyőidővel.[ Szerkesztve ]
Xiaomi 13T
-
Potrien
senior tag
Megprobálom minél pontosabban leírni a használatot!
Reggel 4-órakor ébresztett a mi-bandom, telefont levettem a töltőről,gyors email ellenőrzés.
6-'/4 8- ig youtube,nézés és ebay nézés vegyesen.
10-'/2 12--here maps navigáció.
12-'/22---here maps navigáció.
3-4-ig nyomkodás, ismerkedés.
5-'/4-7-ig here maps.
7-8-ig here maps.
Napközben 4-hívásom volt!
Akku este 9-kor 52% -
MODERÁTOR
-
Örni
senior tag
Mivel minden honlapon más szerepel, ezért meg kell kérdeznem, hogy van benne gyro szenzor? Google-féle gömbpanorámát lehet vele fényképezni?
There's too many men, too many people, making too many problems!
-
-KP-
addikt
-
-KP-
addikt
üdv!
a redmi note 3 pro és a sima redmi 3 közt vacilálok. mi az ami a két készülék ellen/mellett szól pro és kontra? játék nem játszik így nem érdekelnek az antutu és egyéb benchmarkok.
-
MODERÁTOR
-
ttt1
őstag
válasz Viktor0610 #1777 üzenetére
Tudok linkelni 6.0 is [íme] a verziószám ugyanaz de 6.0 ír
-
ottoyes
senior tag
..és mokor lesz 6.1?Stabil multi (hun is) rommal?..és különben is! Jó ez a teló,na!
Ottoyes
-
MODERÁTOR
-
Departed
őstag
válasz Viktor0610 #1773 üzenetére
Talán az android töltöttségszázalék kijelzője még mindig gyenge láncszem + inkább feeling-ből (és igazából ez a lényeg) nem pontos időadatokból számolta a kolléga.
Akárhogy is, ez a telefon végre használható kakaót tud tárolni hogy ne állandóan a konnektorra kelljen gondolni ahelyett hogy csak nyomkodnánk használnánk a cuccot.[ Szerkesztve ]
Xiaomi Poco F6 12/512GB Black || TCL 55C805 QD-MiniLED TV
-
MODERÁTOR
válasz Departed #1771 üzenetére
No de érted...
Ha 50%-on áll 5+2+"több" óra használattal, az legalább 14 óra kijelző idő, ha felszorzom a teljes 100%-ra, és a "több"-et még hozzá sem számoltam.
Nem vagyok SoT-fetisiszta, de kíváncsi volnék, hogy hozta ki a készülékből ezt a durván jó kijelzőidő-értéket.ottoyes:
Én is erre gyanakszom, csak akkor illenék pontosan fogalmazni, vagy egy SoT-értéket beírni.[ Szerkesztve ]
Xiaomi 13T
-
ottoyes
senior tag
-
Departed
őstag
válasz Viktor0610 #1770 üzenetére
Gondolom ez szarkazmus volt 10 óra screentime kétszer annyi mint amit az egyik legfrissebb hasonló kategóriás ám 80ezer forintos Samsung A3 tud a felekapacitású aksijával.
Mondjuk ez legalább logikus, kivéve a samsung árazását.Xiaomi Poco F6 12/512GB Black || TCL 55C805 QD-MiniLED TV
-
MODERÁTOR
válasz Potrien #1768 üzenetére
Akkuideje idáig minden telefonomat magasan veri öt! óra navigáció ,pár telefonállás, két óra youtube, több óra matatás, a telefon még mindíg több mint 50%-on áll
A te készülékedbe valami örök-akkut tehettek, mert öt+kettő+"több" óra használattal állsz 50%-on, az elég impresszív!
(Nem került "véletlenül" töltőre közben? )
Nem cserélünk? Ezek után keveslem a 8-10 óra kijelzőidőmet...
[ Szerkesztve ]
Xiaomi 13T
-
Potrien
senior tag
Szombaton átvettem a dpd-től az új redmimet.
Nem akartam elkapkodni a vélemény írást.
Szerettem volna, ha előtte kiismerem a telefont.
1: A Spemall- nagyon korrekten küldte, kérésemre nem bontotta fel a dobozt, a gyári védőfólia is a dobozon volt.
2: Jól gondoltam azt, hogy először a nyelvválasztást ajánja fel a készülék (angolul is) ha nem volt még előtte bekapcsolva.
3: bekapcsolás után egyből kiirta, hogy talált frissítést, természetesen egyből frissítette magát, majd ma reggel ismét frissítette magát ,mert újabb frissítés érkezett.
4: Jelen pillanatban miui 7.2.4.0 (lhpcndb) stabil romot tett fel magának
Röviden leírom a készülékkel a tapasztalataimat, hátha valakit érdekel.
Előzetesen tudni kell, hogy jóval drágább készülékeim voltak előtte, és volt egy hibás redmi 2-m is, tehát kissé szkeptikusan, kritikusan álltam a redmi 3 hoz!
A kijelzője gyönyörű, színkalibráció gyárilag kissé minimálisan hideg, betekintési szög kiválló, érintés érzékelése kifogástalan.---szó mi szó a kijelző partiban van a többszörösébe kerülő mobilokkal, egyedül a felbontás kissebb, de a kép éles, számomra tökéletes.
A telefon élőben még sokkal szebb mint a képeken,videokon, nyugodtan oda lehet tenni egy prémium készülék mellé.
Összeszerelése kifogástalan.
Két nap alatt ,még az Iphonomat is sikerült kiakasztanom, idáig minden mobilomat sikerült megakasztanom, de ez a mobil idáig kivételt képez!
Gördülékeny,fluid,gyors mint a villám ,atomstabil--nem hittem volna, hogy ezt egyszer androidos telefonra írom.
Hihetetlen jól optimalizált ez a telefon!
Akkuideje idáig minden telefonomat magasan veri öt! óra navigáció ,pár telefonállás, két óra youtube, több óra matatás, a telefon még mindíg több mint 50%-on áll
Hangminősége kiválló, külső mikrofonja hangos ,jól szól, szinte a legjobb idáig!
Beszéd érthetősége, minősége tiszta hangos, tökéletes.
Fülessel tisztán szépen hangosan szól, minőségi zenei élményt nyujt!
Kamerája meglepően jó minőségű,nagyon pozitívan csalódtam benne!
Szerintem ezért az árért a legjobb ami ma kapható!
Nagyon jól sikerült eszköz,bátran ajánlom!
Nem hittem volna, pár napja, hogy így írni fogok róla, de bevallom ez a készülék megtérített, nagyon maximálisan elégedett vagyok vele!
Számomra a zárt bootloder nem jelent hátrányt, mivel úgysem piszkálom a telefonjaimat.
Angol menüvel elboldogulok, nem egy ördöglakat, hamar meg lehet szokni.
Aki ilyen telefonon töri a fejét annak csak egy lehet a tanácsom.
HAJRÁ -
ttt1
őstag
Egyébként az üvegről lehet tudni valamit?Azaz gg2-3? stb?Vagy egyéb? Nekem járt hozzá 9H üveg de egy kicsit szerintem kiállna a síkból így még nem raktam fel rá..
[ Szerkesztve ]
-
Lesliegold
tag
Sziasztok,
Közel egy árban (Eustock Redmi3 50.000 versenyez a 55e Ft-os P8-al) lehet rendelni Huawei P8 Lite készüléket. Az akksit leszámítva, nem azonos liga? Azon kívül, hogy a P8 Lite lassan kifut, miért érdemes még várni a Redmire? Köszi!
Xiaomi Redmi 3
-
hlevi05
csendes tag
válasz skristof #1730 üzenetére
Nekem ilyen van. Meg vagyok vele elégedve, főleg ennyiért. A kivágások rendben vannak rajta, viszonylag pontosak, a gomboknál kényelmesen benyomható. Egy kis hátrány, hogy a zsebpiszok könnyen bemegy az élekhez, tehát néha le kell venni kipucolni. A mobillal egy napon rendeltem, meglepő módon a tok hamarabb itt volt.
-
calamites
őstag
válasz Hompi01 #1758 üzenetére
A magyar rom MIUIHU, nem stabil, hanem fejlesztői. Stabil global szokott lenni úgy tudom, magyar nyelvvel.
De ehhez a MIUI Magyarország-os fiúknak előbb barkácsolni kell még.
-
Hompi01
tag
Sziasztok ! Szerintetek amit az Eustockon lehet majd kapni azon stabil magyar ROM lesz ?
"Együtt erő vagyunk, szerteszét gyengeség."
-
hege21
aktív tag
-
vampire17
addikt
Stabil Multi ROM!!
xiaomi.eu_multi_ido_V7.1.3.0.LHPCNCK_v7-5.1
Elvileg a feltolto a Xiaomi.eu, tehat nem hinnem hogy Kamu! Viszont a forumon meg semmi hiret nem olvastam....
-
hunaqua
addikt
válasz hevizms #1753 üzenetére
22.-én
...és a múlt héten jött sms,hogy 2-5 nap a kézbesítés!
..aha
[ Szerkesztve ]
SONY 65XE8577----Philips 58PUS8506----TCL 55c635----Onkyo RZ740----Dali Concept 8/6/C/S----HIVI VR8-W----Zgemma H9 Combo----Uclan Ustym 4K Pro----Asus_Tuf-AX5400----Vontar X3 X4----X96 Max+----Tanix_TX3_Max----Tanix W2---Raspberry Pi
-
hunaqua
addikt
válasz ottoyes #1750 üzenetére
01.03.2016 13:34 NT (HK)
A küldemény beérkezett a feladó depóba
01.03.2016 13:10 NT (HK)
A küldemény beérkezett az elosztó központba
26.02.2016 17:34 DPD adatközpont
A megrendelési adatok továbbitva a DPD felé.....ezt látni.
SONY 65XE8577----Philips 58PUS8506----TCL 55c635----Onkyo RZ740----Dali Concept 8/6/C/S----HIVI VR8-W----Zgemma H9 Combo----Uclan Ustym 4K Pro----Asus_Tuf-AX5400----Vontar X3 X4----X96 Max+----Tanix_TX3_Max----Tanix W2---Raspberry Pi
-
tt124307
tag
Egy kérdés azokhoz, akik a spemall-ról rendeltek: a rendelés után mennyi idővel adott a spemall tracking numbert?
-
hunaqua
addikt
válasz hevizms #1744 üzenetére
Azért nem biztos.26.-án feladta,1-én HK elosztó központ,azóta viszont meg sem mozdult.Így már nagyon lassú,mert a francia beérkezéstől is még min. egy hét.
-
awesomeTOAD
csendes tag
Sziasztok!
Megtetszett a telefon és olvastam feljebb, hogy csoportosan 42 körül kijönne. Én is kíváncsi lennék, hogy ez esetben a garancia, szállítás, stb. hogyan történne. Nem nagyon van tapasztalatom ilyen téren, de 42-ért nagy valószínűséggel én is benne lennék.
-
g_g_g
őstag
Sziasztok!
Lehet amatőr a kérdés, elnézést érte, első dual sim-es telefonom lesz.
A telefon egy Micro-SIM-et és egy Nano-SIM-et kezel.
Mindkét kártya teljes értékű telefonálással illetve a mobilnettel kapcsolatban?Konkréten az egyik kártyán csak a mobilnet jön majd ez a Micro SIM, a Nano SIM-en pedig csak telefonálás lenne.
-
NorbixD
tag
Helló,
Ilyen telefont szeretnék rendelni anyukámnak. Tudnátok tanácsot adni honnét a legérdemesebb? Kéne hozzá valamilyen tok és tempered glass is így jó lenne ha adnák ezz is hozzá és olcsóbbra jönne ki (kuponkód? stb.). köszi
-
mezzi7
tag
válasz VeraTala #1738 üzenetére
én is így vagyok, itt munkában van net, otthon van net, kettő között kocsiban nem tudok netezni, ha elmegyek valahova vagy kocsival megyek vagy bringával, nincs szabad kezem... nem hiányzik, talán hetente egyszer merül fel, ha valakire várok egyedül, hogy jó lenne böngészgetni vagy akármi. Akikkel kommunikálok, azokkal telefonon ingyen vagy nem halnak bele, ha csak fél óra múlva válaszolok chaten. Viszont van, hogy 8-10 órát trackelek GPS-en bringázás közben vagy navigáció megy kocsiban 8-10 órát hétvégi kiránduláson, közben zene a mobilról, esetleg a dashcam mód is be van kapcsolva. Jól jön az akksi ilyenkor, viszont vannak hetek, hogy csak zenehallgatás néha melóban, fényképezés, telefonálgatás, stb. Ettől még úgy érzem, hogy amire nekem kell, arra kihasználom.
-
Surda-
őstag
Elnézést, a napi 5 percet netezőkre és az aksi fetisisztákra nem gondoltam
"Ha kicsi a tét, a kedvem sötét!"
-
VeraTala
újonc
Nem csak az adatforgalom fogyásáról van szó - (saját tapasztalat) az akksi is jobban merül (folyamatosan hálózatot keres a telefon a mobilnethez, nem csoda). Ezért aki csak napi 5 percre használja, vagy annyira se, annak nem éri meg, hogy folyton bekapcsolva legyen. Ha a kikapcsolt az alapállapot nálad, a kérdés "Minek bekapcsolni?"-ra módosul. Sokan megoldják WiFivel, otthon és munkahelyen, a közlekedésnél meg nem érdekli őket a mobilnet.
-
ORCA58
addikt
Valószínű a szokásaink teljesen mások.
Az sem mindegy, mennyi ideig működik nálam egy telefon. minden, ami be van kapcsolva fogyaszt. Sok kicsi sokra megy! Nem engedhetem meg magamnak, hogy mindig lecseréljem, -bár a műszaki beállítottságom miatt is szeretem az újdonságokat- így az aksit is kímélem ha tudom. Főleg, hogy sajna a készülékemben sem lehet csak úgy akkut cserélni.
Amúgy nekem van, hogy egy nap alatt lemerül a Huawei G6-L11, de most 2 nap 16 óra után 58%-on áll.[ Szerkesztve ]
-
rgranc
aktív tag
Még olyat se ismerek,aki bármikor kikapcsolná a rajta lévő mobilnetet.
Ma már ezek filléres dolgok.Én meg konkrétan alig pár embert ismerek, akinek állandóan menne a mobilnetje. Én naponta (az ingázást leszámítva, amikor kell a Waze-nek) egyszer-kétszer ha bekapcsolom, és a kollégáim jó része szintén. A gyerekeimnek pedig szintén okostelefonjuk van, de teljesen mobilnet nélkül, sőt - horribile dictu - még a wifi elérésük is csak néhány órára van korlátozva naponta, és eddig mégis ki tudtuk használni az okostelót, de valóban, minek nekünk egyáltalán ha nem pont úgy használjuk mint Surda?
-
Surda-
őstag
válasz Departed #1728 üzenetére
Nem hordtam én le, csak nem értem ennek mi értelme.
ORCA58 Sosem értettem, aki olyasmire hivatkozik,hogy azért nem netezik,mert nem érdeklik a hülye ismerősök üzenetei.
Nekem is van egy csomó ilyen ismerősöm, egy kattintás letiltani,hogy lássanak, vagy hogy én lássam a kiírásaikat.
Csak normális ismerőseimmel tartom így a kapcsolatot.
Mi értelme kikapcsolni a mobilnetet?
Frissíti magát az időjárásjelentés napi 2 szer 5kb? Vagy mi?
Mindenféle bántó szándék nélkül kérdem,mert elképzelésem sincs mi lehet az,ami bekapcsolt mobilnet mellett váratlanul annyira le tudja húzni az adatforgalmad."Ha kicsi a tét, a kedvem sötét!"
-
skristof
tag
nem terveztem tokot venni hozzá, de ez a hátlap brutál csúszós nekem
talált már valaki jó ultra-thin tokot? vagy esetleg másik hátlapot?
a nillkin elég durungnak tűnik -
ottoyes
senior tag
Hüle!Szó sincs erről!Írjál csak!
Departed : olyan magas szinten összenőtt a különböző funkciók használata,és a net,hogy szerintem nem nagyon van olyan app ami ne akarna folyamatosan vmit megosztani..frissíteni.Ezért kell a net,a többi csak duma.Minden okos eszköznek kell a net.Folyamatosan...ez a lényege.
[ Szerkesztve ]
Ottoyes
-
Departed
őstag
Általánosítással lehordani valakit - főleg aki jóindulatúan infót ad - nem túl szerencsés. Attól még hogy neked nem teljesen hasznos az infó, másnak lehet az.
ORCA58: így van, egy okostelefon korántsem csak arra jó hogy egész nap mobilneten pötyögjön az ember lánya/fia.
[ Szerkesztve ]
Xiaomi Poco F6 12/512GB Black || TCL 55C805 QD-MiniLED TV
-
ORCA58
addikt
Attól még lehetnek akik nem lógnak mindig a neten. Bár nem ismersz, talán azért én is ezek közé tartozom. Csak akkor kapcsolom be, ha szükségem van rá. Az hogy mi a filléres, az a buksza vastagságától függ.
Engem ki lehet üldözni a világból a millió értelmetlen üzenettel, amit küldözgetnek a nagyon ráérős ismerősök.mezzi7
Nem kell törődni velük. Senkinek nincs joga mát megítélni a másra ártalmatlan szokásai miatt. Az a lényeg, hogy elégedett vagy a készülékkel, és arra használod amire akarod.
Különben sem ér rá mindenki a képernyőt bámulni, aki meg igen az vagy nagyon gazdag és nem kell dolgoznia, vagy apuci eltartja, vagy ..... nem is sorolom.[ Szerkesztve ]
-
Surda-
őstag
Jó,csak tudod ez olyan,hogy ha nem használsz egy készüléket,akkor sok értelme nincs leírni az üzemidőt.
Kb. mintha lenne egy autód 30 éve a fűtött garázsban és lefotóznád,hogy lám semmi bajod vele 30éve.
Igaz ki sem álltál vele a garázsból...
Okostelefont nem tudom ki használ net nélkül, vagy minek akkor okostelefon?
Még olyat se ismerek,aki bármikor kikapcsolná a rajta lévő mobilnetet.
Ma már ezek filléres dolgok.
Szóval ez így egy adat ami nem tudom mire jó"Ha kicsi a tét, a kedvem sötét!"
-
hevizms
addikt
Ezt eddig is tudtam,ez mindenhol igy van.
Ezt irtam is.
A többi kérdésre ez nem ad választ,de már lényegtelen is.
Ebből nem derül ki,kinek a cimére jön,nem derül ki a garanciáztatás kérdése sem pedig a körülbelüli érkezés.
Részt vettem én már csoportos rendelésben Coolpad F1 esetében,ott ezek a kérdések levoltak tisztázva. -
Departed
őstag
válasz ottoyes #1720 üzenetére
Akkor legyen csak annyi a hasznos infó hogy bő 9 óra screen time.
Az napi 3 óra használattal is legalább 3 nap, kevesebbel 4, 5 esetleg 6. 50ezerért ez az aksi szerintem remek.
Hajrá eustock, már sokan várjuk az érkezést!Xiaomi Poco F6 12/512GB Black || TCL 55C805 QD-MiniLED TV
-
-
hevizms
addikt
Én kérdeztem igen,mert nem értettem mire fel irod..
Nem vagyok egyedül aki bizonytalan hogy mire költse a pénzét,amit megkeres.Nekem nem apuci adja zsebpénzként a rávalót,hanem megdolgozom érte.
Érthető ha az ember 2X is meggondolja mire költse.
Egyszer írtam hogy nem tudom eldönteni mit tegyek.Ez bassza úgy a csőröd?
Azt is megirtam ha eladom az Asus telefonom,akkor veszek egy ilyet.
De legalább én eldöntöttem és megvettem.
Te megvetted már?Mert kérdésed az neked is volt nem egy,mégsem mondom azt hogymi van nem tudsz dönteni? -
gerii
addikt
válasz hevizms #1704 üzenetére
Egy bizonytalan óvodás több önállósággal bír.
Te kérdezted, ne hisztizz.Surda-: A készülékház valószínűleg nem mágnesezhető, így sok értelme nincs. Az egyik képen is látható hogy egy mágneslap van a telóra ragasztva. Ezen felül az alkatrészeknek sem tesz túl jót, és az erősségétől függően simán lecsúszhat a telefon egy nagyon erőhatásra.
[ Szerkesztve ]
-
hevizms
addikt
Hát erre tényleg igaz a mondás hogy a puding próbája az evés.
Az nem világos a képeket nézve számomra hogy tapadókorongos vagy ragasztós a talpa?
Mert a műszerfalon nem igazán állna meg ha tapadókorongos lenne,viszont nem tudom mennyire érdemes összeragasztózni egy tartó miatt.Egyébiránt viszont jópofa.
-
Surda-
őstag
Ilyen mágneses autós tartót be mernétek vállalni?
NAgyon praktikus,hogy simán vissza tudom rakni,ha hívásom van vezetés közben,de nem tudom magyar utakon mennyire megbízhatóan tart vajon."Ha kicsi a tét, a kedvem sötét!"
-
hege21
aktív tag
-
MODERÁTOR
válasz Fireball2889 #1705 üzenetére
Alapból biztos, hogy nem.
Nem aktív kijelzővel szinte biztos, hogy ez a Redmi 3 esetében nem is megoldható. Lezárt, de aktív kijelzővel talán igen. Ennyire nem értek hozzá.
Xiaomi 13T
-
Fireball2889
csendes újonc
sziasztok, egy másik fajta telefon leírásában olvastam, hogy a lezárt képernyőre mintákat rajzolva különböző funkciók, alkalmazások érhetők el, pl. kamera, tárcsázó, üzenetek, stb. Ilyet tud a Redmi 3 is?
-
hevizms
addikt
válasz Viktor0610 #1702 üzenetére
Köszönöm.
Nem tudom miért,de nekem az jött le eddig hogy akik nem jelezték,azoknak mókolt rommal küldték,de akkor okés.gerii :
Miért? erre én is kiváncsi lennék.[ Szerkesztve ]
-
skristof
tag
válasz Viktor0610 #1702 üzenetére
nem feltétlen, lásd #1696
spemall, nem írtam semmit, és ilyen korcs ROMmal jött
-
MODERÁTOR
Új hozzászólás Aktív témák
- IPhone X 64GB gyári független nagyon szép megkímélt állapotú
- iPhone 12 Pro 128GB Vodafone Használt/1-3 hónap gar./Akku 89%/p3981