-
Mobilarena
Xiaomi Redmi 3/3 Pro
Nem 3S! 3S topik erre: [link]
Keresni/kínálni/hirdetni tilos itt a topikban! Legyen az telefon, kiegészítő vagy szolgáltatás!
Új hozzászólás Aktív témák
-
kisza25
félisten
tényleg az, pláne, hogy MI hetente dob frissítést a vasra, tegnap kellett rendelnem egy telefont, mert elszállt a régi (redmi 1s), egy Lenovo a7000 58 eFt-ért 2év garral, hasonló tudással, 5,5", ezt lehetne kapni ezt vettem volna tuti, jó kis vas ez ennyiért
Upo: a méret nem epanis miatt kell, hanem, hogy ekkora tudást ki is lehessen használni, volt mikor a 4"-ra is azt mondtam, hogy tepsi. Azóta meg már az 5"-is kicsi tud lenni, ha kicsit komolyabb dolgot kell megoldanom a telefonon, mert a munkám és a szituáció éppen úgy adja[ Szerkesztve ]
Alfa Romeo Giulietta Sprint
-
hunaqua
addikt
Töltik fel a kereskedők egyre több helyre!
150usd.-SONY 65XE8577----Philips 58PUS8506----TCL 55c635----Onkyo RZ740----Dali Concept 8/6/C/S----HIVI VR8-W----Zgemma H9 Combo----Uclan Ustym 4K Pro----Asus_Tuf-AX5400----Vontar X3 X4----X96 Max+----Tanix_TX3_Max----Tanix W2---Raspberry Pi
-
Upo
addikt
válasz Graphics #172 üzenetére
Most is benne van a második simhez is és az sd-hez is az elektronika, csak az egyiket kellett volna pár millivel arrébb tenni, és egy 3 lukas tálcát berakni. A mostani mögé lehetne a nano simet tenni befordítva. Sőt sokan kiegyeznének úgy is, hogy inkább az 1-es sim is lenne nano sim, csak legyen külön mind a 3 hely, akkor tényleg nem foglal sokkal több helyet. És nem kell plusz elektronika ahhoz képest, ami már benne van. Az sd hátára ragasztott sim chippel működik a 2 sim+sd, úgyhogy csak egy kis ész kellett volna. De látszik, hogy manapság nagyon erős lett a hibrid sim tálca gyártó lobbi, egyre gyakoribb manapság.
Blogom: https://logout.hu/blog/upo/index.html | "Az átlagember alvásigénye még 5 perc"
-
Chaser
legenda
Hibáznak ott a nagyok is Tömegtermelés van. Másrészt meg a xiaomi nem csak telefont ad hanem rendszert is, nem várható el konkurenseknél jóval olcsóbban, hogy minden db hibátlanul menjen ki és ne legyen baki, többieknél is van. Sárguló csodaájfon' kijelző pl...na azért az árért már csúnya.
_tejesen'® joálapotpan'™_-_Hamarosan a hiányból is hiány lesz...by Samus
-
helixP
nagyúr
Ahány ember, annyi igen, egyetértünk.
Van, akinek nem veszi a fáradságot, hogy kicsit hozzányúljon (össze kell rakni, nagyon túlzol), inkább kétszer annyit kifizet ugyanazért, lelke rajta. Galaxy S5-öt használok párhuzamosan a Redmi2 mellett és tény hogy jobb készülék, de bőven nem annyival, mint amennyivel többe kerül, cégesen vágták hozzám, nem fizettem volna érte.
- Az, hogy pont belenyúltál egy hibás kamerába egy dolog, más gyártó termékeivel is simán előfordul, nem is beszélve arról, hogy szerintem eustock-osok több, mint korrekten jártak el a tájékoztatással és a garancia kezelésével.Az autókat meg ne keverjük ide alma/körte tipikus esete.
[ Szerkesztve ]
-
deadbody
tag
Szerintem pont hogy nem sok gyári hibás készülék van xiaomiéknal, a szoftveres dologgal egyetértek, néha szánalmas 1-1 frissítés, a telefon tervezés nézőpont kérdése, igaz 2 típusom volt csak, követem mind 2nek a topicját, inkább jelle.ző a szoftveres bug mint a hardveres, szoftver pedig könnyebben javítható, énsem legújabb dev romot használok, pont azért mert ezzel a régebbivel nincs gond.
-
Potrien
senior tag
Ahány ember annyi féle.
Én nem szoktam mókolni a telefonjaimat, nem cseréltem még romot ,stb.
Valahogy elvárom egy terméktől, hogy ne ilyenekkel kelljen foglalkoznom, hanem egyből használjam,és legyen jó, megfelelő.
Egy telefon szerintem nem lego, amit össze kell rakni, hanem használati tárgy ami arra való, hogy a lehető legkevesebb stressz mellett ,kiszolgálja az igényeimet.
Simán lehetne ez egy álltalam ajánlott márka ,ha:
--jobb lenne a minősége,minőségbiztosítása, kevesebb gyári hibás termék kerülne le a gyártósorról.
--Kevésbé hektikus, kiforrottabb, szoftver futna rajta(és támogatna végre valami alap nyelvet is ,nem csak mindig a kinait)
--Jobban,alaposabban megterveznék a készüléket, hogy az alapfunkciót (telefonállás) jobb minőségben tudja.Ameddig ez nem teljesül,addig ez a gyártó számomra nem más mint pl egy indiai, vagy orosz autó.
Valószinüleg ezért nem léptek még az európai ,piacra, nem azért mert nincs kedvük, hanem mert az európai ,amerikai piac igényesebb, itt kevésbé toleránsak az emberek a hibákkal szemben.[ Szerkesztve ]
-
helixP
nagyúr
Egyáltalán nem. Ha droid, akkor a saját 'oprendszere'.
Másik hsz.-szed: annyi rom van rá, mint égen a csillag, ha nem jött be a MIUI, van rá AOSP, és CM13 is. Nekem 3 napig se volt rajta MIUI,azóta sincs vele bajom.SkyLine3000:bizony, nekem ez a hibrid kártyázás alapból kizárja ezt a telefont, sajna.
[ Szerkesztve ]
-
NandorHUN
addikt
8 magos CPU , 2 Gb RAM és 720p kijelző?
Lesz itt sebesség. Az más kérdés, hogy ekkor kijelzőhöz az 5" nagynak tűnik.www.kamerapro.hu | FOTÓS TERMÉKEK SZÉLES VÁLASZTÉKA
-
MODERÁTOR
Mindig ez a fránya hiányzó B20 LTE...
Pedig, ha erről leszoknának, lenne plusz egy vásárlójuk. A Redmi (NEM az 1S) nagyon bejött...
Xiaomi 13T
-
nexusking
aktív tag
Utálom a tokokat, ha nem muszáj nem használok. Meglátjuk a teszteket, részemről csak a kamera kérdéses, mert a Redmi 2 kamerája nekem nem lenne elég. Ha ez jobb lesz minőségben (nem pedig felbontásban) akkor bestbuy még ilyen ronda hátlappal is. De tokot akkor sem vennék rá
-
nexusking
aktív tag
Miért kellett ez a hátlap? iBuygou szerint a textúramentes hátlappal csak gold színben lesz, amivel szintén nem vagyok kisgítve.
-
shiftac
aktív tag
Tetszetős, már a RedMI 2 is nagyon bejött. De, most videokártyára kell a pénz, még pár évig kiszolgál a Nokia C2-01
Samsung Galaxy S23, Galaxy Buds 2 Pro
-
fudi2002
veterán
Valószínű hogy ez lesz a következő otthon topicom ezért bátorkodtam írni ide.
Jiayu G4s-ről fogok váltani (előbb-utóbb), azon pedig van portolt miui. Használtam rajta gyári 4.2,4.4,moddolt 4.4-ek, cm12.1-et is. Komolyan mondom, mindíg a MIUI-hoz keveredek vissza. Egyszerűen hozzá lehet szokni a kis apróságokhoz ami gyárilag van benne, és szoftver váltáskor 1-2 hét és elkezdenek hiányozni dolgok. Így tértem vissza a mindenki által dícsért cm12.1-ről. Volt aki sebességről regélt, hogy ez lassú meg fos. Hát kb úgy érzem, hogy ha a cm12.1 (vagy 4.4 gyári) akkor sebességben a miui kb 10-15%al lassabb és sokkalta többet tud, ráadásul az én beállításaim mellett a 2gb-ból 1,2-1,3 mindíg szabad.Odáig jutottam, hogy amíg ez meg nem jelent, addig olyan 5" alatti készüléket kerestem ami versenyképes a G4s-el és van rá portolt MIUI. De végre jött ez...
Szakmai kérdésre privátban nem reagálok.
-
m-anti
csendes tag
Nem tudom milyen más gyártókról írsz, de engem biztosan félreértettél. Semmilyen hibával nem találkoztam xiaomi készülékemnél. Csak úgy hozzátettem, hogy meizunál sem. Eddig csak és kizárólag a nexus sorozat hozta ezt a szintet gyártótól függetlenül, és az asus van nagyon a közelében. A többi általam megnevezett gyártó általad hibátlanként aposztrofált szoftverei igen gyengén muzsikálnak és frissítés, javítás nincsen, legfeljebb a flagship modellek esetében, de ott sem mindig. Én személy szerit sonyt, samut már biztosan nem veszek, meghagyom azoknak, akik erre az életérzésre vágynak, lg az még szóba jöhet. Elegem lett a szenvedésből, egy jól működő telefonra vágytam, és a xiaomiban nem csalódtam. Azt még megjegyezném, hogy a világon nem létezik hibátlan szoftver, csupán van aki beismeri és igyekszik jobbá tenni, és van aki nem, na meg olyan is aki tesz az egészre.
-
Graphics
Jómunkásember
válasz SkyLine3000 #170 üzenetére
A foglalat elfér, de a hozzá kapcsolódó elektronika és annak bekötése az alaplapra már...
Tudom mert szoktam szétkapni dual simes telefonokat... Lehet rossz dumának tűnik ,de nem viccből írtam
Bármilyen témában szívesen segítek, SSD, Robotporszívó, Xiaomi, Poco mobilok ,de 2025-ben már csak és kizárólag privátban leszek elérhető. :)
-
Chaser
legenda
válasz SkyLine3000 #168 üzenetére
A note3-ban konkrétan nincs 5,5" ellenére. Szóval lehet örülni mint majom a farkának, hogy ebben legalább választási lehetőséget adtak, ott azt sem.
_tejesen'® joálapotpan'™_-_Hamarosan a hiányból is hiány lesz...by Samus
-
SkyLine3000
addikt
válasz Graphics #169 üzenetére
Viszont, ha van 2 simed, + kevés a 16gb, akkor csecsre futottál. Kötve hiszem, h az akksi miatt ne fért volna el egymás mellett a 3 slot. Ez rossz duma. A 2-ben is van akkora hely, h elfért volna még minimum 2 foglalat... Mondjuk még két sim. Ez megint egy kezdődő, idióta divat.
Mondjuk szervesen engem nem érint, mert nem használok 2 simet (akkor meg minek hőzöngök, nem?).
Persze a pozitívumai mellett eltörpül a számomra negatívumnak felróható unibody kialakítás meg ez a hybrid slot.[ Szerkesztve ]
-
Graphics
Jómunkásember
válasz SkyLine3000 #168 üzenetére
Fura, de ez kompaktabb megoldás. Lehet hülyeségnek tűnik, meg hogy nem férne el.... De igen, ha úgy tervezik / márpedig ide még betettek egy 4000-es aksit is, akkor bizony kell minden hely.
És mivel ezek a megoldások kis helyet foglalnak ,így ezt tudják könnyen és helytakarékosan betenni.
Nem csak a foglalat méretét kell nézni, hanem hozzá kapcsolodó elektronika, és azt a nyákra is rávezetni...
Itt kap az ember egy nagy aksit, jó cuccot.. Nem tudom hogy keressem-e még a hibáit, de én ennél ennyiért ezt is elnézem...
[ Szerkesztve ]
Bármilyen témában szívesen segítek, SSD, Robotporszívó, Xiaomi, Poco mobilok ,de 2025-ben már csak és kizárólag privátban leszek elérhető. :)
-
SkyLine3000
addikt
Azt mondjuk nem értem, h minek kellett összevonni az egyik sim foglalatot az sd slot-al? Mekkora baromság ez a hybrid megoldás. Nem fértek el külön-külön a nagyobb házban, vagy mi? Ez kb olyan, mint az 5,5-os teló, meg a nanosim...
Lehet, bevállalok egy Note 2 Prime-ot. Ha nagy lesz, legfeljebb eladom.[ Szerkesztve ]
-
mike1334
veterán
Nekem is vhol 4.3-4.5 környékén lenne a tökéletes mobil, de ilyen nem nagyon van, nem erre halad a trend (bár mintha vhol azt olvastam volna, hogy idén a 4.6 lesz a menő...), így maradnak ezek, és nem hordom többet a zsebemben..
...unless the law provides otherwise. Guarantees not guaranteed!
-
Potrien
senior tag
válasz SkyLine3000 #156 üzenetére
Persze, ez így van.
De azért egy ilyen volumenü szériahibának nem kellene lennie,ha jo a minőségbiztosítása a cégnek.
Bár mint mondottam ,nekem a hang minőséggel, és hangerővel is volt problémám, és ez lehet másnak nem tűnik fel annyira, mint nekem aki sok másik telefont is használok.
Emiatt mondom, hogy mint telefon ,nálam leszerepelt.(pedig ez a legfontosabb szerintem egy telefonban)
De lehet ez is csak szériahiba volt,nálam.
Szoftveresen én nem nyúltam, hozzá,elvártam töle ,hogy avval jól működjön.
Eustocktól volt amúgy,és ők nagyon rendesek voltak,maximális elismerésem feléjük azóta is. -
Scholes9
nagyúr
Nem rossz, de nekem nagy lenne
PS5 Pro + PS VR2 <-> 65” S90C <-> MacBook Pro 14 M4 Space Black
-
Jazz
veterán
válasz Geller72 #155 üzenetére
"tehát biztos lehetsz benne, hogy neked a büdös életben nem készítenek tisztán magnéziumból hátlapot, már csak azért sem, mert semmi értelme."
Na ebbe aztán biztos lehet, mivel eléggé veszélyes elem. Levegőn önmagában tisztán gyúlékony, az igen magas égési hőmérséklet során meg ultraibolya sugarakat bocsájt ki, amibe ha tartósan belenéz még jó eséllyel meg is vakulhat az illető.[link]A fémházas telefonok meg túlvannak hype-olva. Minek. Olyan polikarbonátok vannak már, amik olcsóbbak, könnyebbek, és sokszor legalább olyan erősek. De még ha gyengébbek is, súlyban mindenképpen jobb.
free your mind
-
zzola
titán
Az a baj az általad nevezett hibákkal, hogy más gyártóknál azok nem léteznek. Indulásnál kiadnak egy félkész romot, amit valóban hetente frissítenek/tákolnak... Volt Snapdragonos note-om, nem a levegőbe beszélek. Hetente benézek több Xiaomi topicba is, mai napig problémák vannak szoftver téren...
Természetesen ár/érték aránya NB1-es, ezt nem is vitattam egyik Xiaominál sem...de a heti pöcsölés már nem nekem való.
[ Szerkesztve ]
-
SkyLine3000
addikt
Ha bugos volt, kellett volna csinálni tiszta telepítést. Az ált megoldotta az ilyet. Ha meg volt egy olyan rom, ami jól működött, akkor hagyni kellett volna. Nálam ez volt. Régi bevált rom, hagytam a frissítést. Nekem semmi gondom nem volt a telóva és a kamerája is jó volt. Utánam pár hétre, akik vették, azoknál kezdődött ez a kamera mizéria.
Anyósnak is vettünk egy ilyen telót tavaly októberben. Neki sincs semmi gondja vele.
Persze, ha kifog az ember vmi szart, akkor elszidja az összeset. Ez már csak így működik. -
Az a helyzet, hogy egyáltalán nem biztos az a magnézium hátlap. Mostanában mindenre előszeretettel írják oda, hogy MATERIAL:"ALLOY". Ami igazából nem magnéziumot jelent, de még csak nem is azt, amire legtöbbször értik. Ha komolyabban rákérdeznél egy ilyen helyen, azt válaszolnák, hogy ötvözött fém, vagy rosszabb esetben ötvözött acél, ami szintén nem állja meg a helyét. A legtöbb esetben, ahol ez számít, ott olyan ötvözött anyagot jelöl, ami több komponensből tevődik össze, lehetőleg mindegyik komponenssel a jó tulajdonságok átvitelének érdekében. A gyakorlatban viszont csak annyi történik, hogy egy ötvözött alumínium hátlapot kapsz, ami alkotóelemeiben magnéziumot tartalmaz (hat) (és még egy rakás más anyagot). Tehát biztos lehetsz benne, hogy neked a büdös életben nem készítenek tisztán magnéziumból hátlapot, már csak azért sem, mert semmi értelme.
-
Potrien
senior tag
válasz SkyLine3000 #138 üzenetére
Redmi 2 pro,m volt.
Nem müködött hibátlanul sajnos.
Bugos volt,gyenge kihangosítási hangereje volt, a kamerája szériahibás volt(nem csak nekem)
Telekomnál ahol más telcsivel volt 4g ezzel nem volt, számomra nem hozta azt a minőséget ,mint sok más márka.Sajnos
-
Graphics
Jómunkásember
-
SkyLine3000
addikt
válasz #32577792 #146 üzenetére
Ja, valszeg szerencse, h itt nincs gond vele. 4g-n soxor gyorsabban bejönnek az oldalak, mint a 40megás netemen, wifi-vel.
Amúgy meg mindig a Vodások nyavalyognak, h akkor velük mi lesz, ha nem tudja a B20-at?
Egyébként épp most adtam el a Redmi 2-őmet és várom a 3-at. Kérdeztem az eustockot róla, de azt az infót kaptam, h fogják forgalmazni, de többet nem tudnak mondani, h mikor és mennyiért.
Úgyh addig marad a Nokia 6131, vagy Siemens SL45, netán a Motorola 160...
4,7ben, cserélhető akksival, két sim+sd kombóval tökéletes telefon lenne...
(Egyébként az 500megás mobilnetemből szinte mindig megmarad 400 körül... , pedig nem mondhatnám, h nem használom)[ Szerkesztve ]
-
Jazz
veterán
válasz Graphics #137 üzenetére
Az ne zavarjon hogy rajtad kívül senki nem vette szó szerint. Bár gondolhattam volna hogy lesz aki rákap a konca hogy beszólhasson.
A topicban lévő telefonról volt szó, annyi megjegyzéssel hogy jó ha cserélhető az aksi és pont, ebbe aztán semmi off nincsen. Viszont a "beszólok" off hsz.-nél off-abb már nem nagyon van, ha már itt tartunk
A tippről: köszi, de olvass vissza. "...és nyilván semmilyen gombnyomogatós variációra nem reagál" ebbe a minden kategóriába beletartozik a volume down + power és társai nyilván.
Itt ennél a pontnál legye is lezárva a téma. További hsz.-eket inkább privátba ha muszáj. Köszi.(#148) ZolkoW: Köszi, de ezekkel kezdtük a próbálgatást.
[ Szerkesztve ]
free your mind
-
mike1334
veterán
válasz Maximum1 #141 üzenetére
Van a családban xiaomi is meg wp is...hidd el, mindkettőt ismerem...a saját álláspontomat írtam le. Szeretem a windows rendszerét és sose volt megoldhatatlan app hiányom, ha nekem megfelelő árral és hardverrel jön a 650 akkor az a nyerő, csak akkor játszik a xiaomi, ha a lumia nem sikerül jóra...
-
Ren Hoek
veterán
Tejfölösdoboz? Nekem totál nem olyan érzésem van... teljesen jól össze van rakva, sehol sem nyekereg. Személy szerint én nem szeretem a fémet. Sokkal könnyebben deformálódik, behorpad ha leejted. Szerintem a Wifinek sem tesz olyan jót egy fém kasztni... lehet azóta már kitaláltak rá valamit, de a műanyag hátlapok mindig jobbak voltak jel szempontjából tableteknél/telefonoknál.
Ha meg vesz rá tokot az ember úgy is, akkor nem tökmindegy miből van?
-
törölt tag
válasz SkyLine3000 #143 üzenetére
Na látod, akkor OTT van, itt nincs. Nem kell nekem 1000mbit/s, de töltsön már be egy oldal.
Voda? Semmi gond vele, stabil 5-15Mbit szinte mindenhol, ahol a tré és telerongy bukik.
7GB-os csomagom mellett kénytelen voltam vodánál is fizetni.
DE ne offoljuk -
Goxi
tag
Minden dicsőséget neki! Dicséretes, hogy léptek egy nagyon komolyat a tejfölösdoboz minőségről. Minden elemében erősebb az elődjénél úgy h maradt az árazás. Respekt!
-
SkyLine3000
addikt
válasz #32577792 #140 üzenetére
Itt Somogyban, Barcs-Nagyatád-Kaposvár aranyháromszögben mindig van 4g. Ahol nincs (városon kívül), ott az előd Lg-men sem volt. Megvan az is, a gyereknek adtam. Nemrég direkt figyeltem és nem volt lemaradva a Xiaomi. Szinte egyszerre váltottak mondjuk 4g-ről H vagy H+-ra, edge-re, stb. és vissza.
Ahhoz meg, h menet közben frissítsem mondjuk a livescore-t, meg működjön rendesen a waze, esetleg megkapjak emaileket, vagy mittomén, nem kell nyóc gigás mobilnet. Nem nézek mobilnetről hd filmeket vezetés közben...
Az meg h vodkafonnál vagy a telecomnál milyen vele a 4g, nem tud érdekelni. Nekem a lényeg, h a Telenorral jó.[ Szerkesztve ]
-
r3dsnake
nagyúr
"PDAF-autófókusszal"
Phase Detection AutoFocus-autofókusszal?
-
törölt tag
válasz SkyLine3000 #138 üzenetére
Egyébként a 4g Telenornál simán műxik vele, még itt nagyon vidéken is.
Fogalmazz pontosan: van ahol működik B20 nélkül is.
Mert én is nagyon vidéken élek és NEM működik. EDGE vagy 4G, ez a választék... -
SkyLine3000
addikt
B20-at azért nem építik be, mert nem az eu-ba szánják, főleg nem Mo-ra, úgyh magasról lesz@rják, h itt milyen frekik vannak. Náluk műxik, oszt jóvan.
Egyébként a 4g Telenornál simán műxik vele, még itt nagyon vidéken is.
Pisztolyt sem tartanak a fejedhez, h minden héten frissíts. Nekem spec a Redmi 2 Pro telómon elég régi rom van. Hibátlanul műxik. Nem is frissítettem régóta. Gyors, mint a szélvész és teszi a dolgát, ahogy kell.
Ez az unibody megoldás mondjuk nekem sem szimpi. Viszont még nem volt olyan telóm, amiben idő előtt megadta volna magát az akksi. Soha nem volt gondom ilyennel.
Azt mondjuk én sem értem, h miért LP-al jön és mér nem MM-al? Bár, gondolom, meg fogja kapni.Ha max 50ben megáll a Redmi 3 ára, akkor ez is best buy lesz. Én biztos benevezek egyre.
[ Szerkesztve ]
-
Graphics
Jómunkásember
Power gomb hosszu nyomasra.
Es nem fog elotte se semmi megsulni....
Ha filmezik vki egesz delutan a telefonon akkor is megsul?
Hulyeseget ne irjunk mar lehetoleg... Foleg hogy elegge off...
De ezt a proci megsul tezist ha alaramasztod... Habar ketlem
[ Szerkesztve ]
-
mike1334
veterán
"Minek kellett az 5"?"
Asszonynak Redmi 1S van, így alig nagyobb, mint az övé (2mm-rel hosszabb, 0.5mm-rel szélesebb, ugyanakkor vékonyabb és könnyebb).
De ne mond már, hogy a 139,3 x 69,6 x 8,5 milliméter olyan sokkal nagyobb, mint a 134 x 67,2 x 9,4 milliméter....
-
nordo
tag
Hali
Most akkor Helio X10 vagy Snapdragon 616-os SoC? A cikkben mindkettő szerepel. -
Potrien
senior tag
Hát én elszomorodtam!
Ez nem a redmi 2 utódja!
Minek kellett az 5"?--elég lett volna 4-4,7"
Miért nem tudja B20 at?---képtelenség beleépíteni?
Miért nem lehet belőle kivenni az akkut?-----iphone nál elmegy ,mert atomstabil,de miui nál.....(ráadásul érdemes megnézni, hogy a beépitett akkus xiaomi-k ban az akku mennyire erősen van beleragasztva,hányinger végignézni a szétszerelését,inkább széttrancsírozását.)
5.0 lollin alapuló miui-----6 stock android kellett volna.
Volt redmim ,de a miui-egy katasztrofa volt rajta,ha valamit kijavitottak rajta , három másik dolog elromlott.
El kellene felejteni ennek a gyártónak a miuit, végre.
És az öldöklő hardver túllicitállások után inkább, figyeljenek arra ,hogy pl a telefon telefonként jobban megállja a helyét!(pl beszélgetési hangminőség,hangerő)
És ne legyen annyi selejtes,gyárihibás készülékük újonnan.(pl kamerahiba,selejtes az egész szállítmány)
Még egy darabig nem lesz xiaomi telefonom.
De borzasztó az ,hogy a többi gyártó is hanyagolja a 4-4.5"körüli szegmenst! -
törölt tag
válasz KurtCobain #122 üzenetére
Tehát az egészből milyen következtetés vonható le? Az, hogy a SIM/mikroSD slotban technikailag lehetséges a SIM+mikroSD használata. Én pontosan ezt írtam. Arról egy szót sem írtam, hogy a mikroSD -t faragják a SIM -hez, vagy a SIM -et a mikroSD -hez. Ezt már Te írtad. De a lényeg az hogy lehetséges.
[ Szerkesztve ]
-
m-anti
csendes tag
Van nekem Note2, hibátlan a szoftvere, és heti frissítés van, tehát a felmerülő hibákat szinte azonnal javítják. OTA frissítéssel pedig egy elmebeteg molylepke is megbirkózik. Megjegyzem egy olyan hibával sem találkoztam, ami a telefon napi rendes használatába bezavart volna.
A csájníz viszonteladók által buherált romokkal valóban sok a baj, illetve néhány júzer erősen túlvállalja magát a romok cserélgetésével. Amúgy van itthon Meizu M2 szintén hibátlan. Van LG, samu, és Sony na ez a három viszont tényleg xar. A vas hibátlan csak egy jó szoftver kellene. Az LG egész elfogadható, a samu elfogadhatatlan, de telefonálni jó, a sony még arra sem alkalmas. Ja és a legfontosabb, a xiaomi esetében tudok beszélni a fejlesztőkkel, és segítőkészek. Ráadásnak én nem vagyok csodagyerek, vagy kivételezett, ezt bárki megteheti, és nekik is segítenek. A nagy nevek ellenben olyan mértékben tesznek a felhasználókra, hogy az döbbenet. Még az E51-es Nokiám esetében pecsétes papírom volt a magyarországi vezér személyes aláírásával, hogy a készülékem hibátlan és a gyári paraméterek szerint üzemel. Na az a telefon minden hívásfogadás esetében lefagyott, és csak az aksi kivétele segített. a telefon fizikailag egyébként tényleg hibátlan volt, a szoftvere volt selejt. A szervíz nem tudta javítani, szegedi gyerekek megoldották okosba. Nokia tönk szélére került. Hasonló problémám volt Motorola, samu, Sony szervizekkel is. És ezen ponton figyel be az ár. Egy hasonló tudású nevesebb gyártó készülékének áráért, legalább kettő xiaomi telefont vehetek, de néha három is kijön, és a szervíz van olyan jó, a készülék van olyan jó. -
Jazz
veterán
Ha te ezért eldobsz egy a3-as galaxy-t, gratulálok. Főleg hogy software-es a hiba. Ennyi erővel dobd el a számítógéped is.
(#126) ZolkoW:
Lásd pl. a lenti telefon. Még az 1 perc is meg volt.... Ezen felül software-es a hiba. Pl. az android lefrissítette magát a legújabbra, amivel elég sokaknak borzasztó lassú lett a telefon. (megelőzés már késő, auto frissítés kikapcsolása, stb.)(#127) helixP:
Először én is hitetlenkedtem. Aztán mikor kézben tapasztaltam...[ Szerkesztve ]
free your mind
-
mike1334
veterán
Ha a Microsoft nem gurít nagyot a Lumia 650-nel, akkor ez a következő telóm (Eddig a Lumia mellett a Lenovo Vibe P1m volt versenyben az akksi miatt, de ez lealázza )
Ja és várom a holnap/holnaputáni Meizu teló bejelentést a még jobb ajánlattal, úgyis így szokták
-
ZolkoW
őstag
én el tudom képzelni, hogy valóban létezik olyan telefon, aminél nem működik a hosszan nyomott 1 vagy 2 gomb resetre, de őszintén nagyon csodálkoznék. a hosszan nyomás lehet bőven 10 mp fölötti is..
Basszusműhely helyett: https://www.facebook.com/profile.php?id=61555669762786
-
Jazz
veterán
(Itt most arra gondolj, hogy az asszony munkában van, és nem is hord magánál csavarhúzót, de ha lenne se biztos hogy széttudná kapni gari vesztés vagy roncsolás nélkül, és nyilván semmilyen gombnyomogatós variációra nem reagál nem kapcsol ki, csak világít a kijelző és forrósodik a telefon.)
[ Szerkesztve ]
free your mind
-
KurtCobain
őstag
válasz #79335424 #121 üzenetére
Nézted azt az XDA-s topikot? Ott az van, hogy a SIM kártyából kiszedik a chipet, és ráragasztják a microsd-re. Az nyilván nem kamu, de ott pl el kell találni azt a pontot, ahol rendesen érintkezik a sim kártya chip az olvasóval.
A videón meg a tag levágja a kártya elejét. Na arra írtam, hogy kamu.Mmm'kay?
-
törölt tag
válasz KurtCobain #119 üzenetére
Nem azt írtam, hogy nézze meg a videót, hanem azt, hogy olvasgasson a témáról a topikban. Ott pl. linkelnek egy XDA -s topikot, ahol páran megerősítik a módszer működőképességét. Szerinted ez hogyan lehetséges, ha full kamu a videó?
-
Jazz
veterán
(#11) Hunt3r22 válasza pengwin (#9) üzenetére
Mi a bajod azzal, hogy nem cserélhető az akksi?Az a legfontosabb. Mit csinálsz ha lefagy a telefon? Vársz fél napot amíg lemerül az aksi, és addig sem tudod használni a telefont, vagy vársz amíg megsül a proci?
free your mind
-
KurtCobain
őstag
válasz #79335424 #74 üzenetére
Azért ezt így ne nagyon terjessze senki, mert lesz anyázás.
Amit a csóka betesz a videóban, az csak az érintkezője a kártyának. A memória chip abban a részében van a kártyának, amit levágott, tehát 100%, hogy ez így kamu.
Itt van néhány kép a microsd kártya belsejéről:
[link] [link]
Gyakorlatilag a lényeget vágta le a kártyáról.
A videóról meg csak annyit, hogy pont az a rész nem látszik, ahol belerakja a sim tálcát, és 4:25 körül van még egy vágás, amikor mutatja az SD kártya tartalmát, ott az értesítési sávon már csak 1 sim látszik.Mmm'kay?
-
wlandroid
tag
Hogy lehet belépőszintűnek nevezni a Helio X10-et, amikor még mindig jelennek meg Androidos telefonok 2 maggal?
-
Ren Hoek
veterán
Na most, hogy megvettem a Redmi 2-őt, jön ez ilyen speckókkal. Na mindegy... a hátulja gusztustalan, úgyhogy csak tokkal merném fülhöz venni
Egyébként meg akinek befér a zsebébe a 4.7 annak az 5 col is... cserébe egy kicsit nagyobb betűméret, pont akkora hogy jólesik olvasni - de még a HD kijelző nem pixeles. Szóval ha tehettem volna 5 colt vettem volna Redmi 2-vel.
-
Vincent_
aktív tag
"A cikkben közölt árakat nagykereskedelmi (áfa és kiskereskedői haszon hozzáadásával) és kiskereskedelmipartnereinklistái alapján képeztük."
Ez a szöveg ismerős? Ha rudi minden egyes cikkébe képes ezt beleírni, akkor miért nem tartja ezt szem előtt a kedves cikkíró?
Első hirdetésem: https://hardverapro.hu/apro/vadiuj_magyar_kiosztasu_dell_noti-billentyuzet_d62/hsz_1-200.html
-
Simid
senior tag
válasz Maximum1 #111 üzenetére
Ezt most nem értem. Oda van írva, hogy ez nagyjából 30eFt átszámítva. Mit szeretnél? Kalkulálja ki neked a várható legalacsonyabb webshop árat, EUs szállítási költséget és találja ki, hogy melyik országban fogják vámkezelni? Ezt a telefont holnaptól fogják csak forgalmazni és (egyelőre) csak kínában. Nem olyan egyszerű saccolgatni ilyen esetben.
-
Halkow.
senior tag
Bár 30k ért szórnák idehaza! Best Buy lesz adókkal is egyébként, ha jól látom még irDA is van a tetején
-
Simid
senior tag
Hihetetlen, hogy minden ilyen cikknél háborogni kell emiatt. Ennyiért jelentette be a cég, gondolom ennyiért szállítja is a megrendelőknek. Gondolhatod, hogy a világ másik felére küldve, egy vámköteles országból érkezve nem ennyi lesz. Azt meg, hogy itthon mennyiért szerezhető be (ilyen-olyan úton) ne a cikk szerzőjének kelljen már kinyomozni. Tájékoztató jelleggel leírják, mert ez a hivatalos infó, ennyi...
-
Departed
őstag
Jobb lett volna 4.7-es képernyővel ugyanez, de ezenkívül lehet hogy ez lesz a következő telóm.
Lefeljebb övre rakom nem pedig a zsebembe.Szóval várjuk idehaza is kedves kereskedők!
Xiaomi Poco F6 12/512GB Black || TCL 55C805 QD-MiniLED TV
-
Vincent_
aktív tag
válasz tothmaxy182 #105 üzenetére
Én is úgy gondolom, hogy helyes, ha a cikk végére odaírják. De azzal nyitni, hogy 30k-s telefon jön, az azért hamis képzeteket sugallhat. De persze, tudom, hogy itt mindenki tudja már, hogy szorozni kell ezzel-azzal, hogy kijöjjön az "igazi" ár.
Első hirdetésem: https://hardverapro.hu/apro/vadiuj_magyar_kiosztasu_dell_noti-billentyuzet_d62/hsz_1-200.html
-
tothmaxy182
őstag
Sokszor van olyan cikk, amikor meg nem írják le az árat a végére. Engem az sokkal jobban idegesít, minthogy pluszba be kell szoroznom a leírt összeget 1,3-mal (inkább 1.5-tel a helyi eladók profitja miatt).
Szóval írják csak le nyugodtam a kínai árat. Tájékoztatónak jó.(#104) eustock: nah, az frankó. A barátnőm Redmi 2 Pro-ját is nálatok vettem, azóta is tökéletesen üzemel!
[ Szerkesztve ]
Minden szavam magánvélemény!
-
robekri
addikt
Fényképező qrva sz@r helyen van, de még ilyen dollár mellett is ez egy nagyon jó vételnek tűnik.
Jiayu g4s-em van.
-Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!
Új hozzászólás Aktív témák
- Hibátlan Iphone 13 128 GB Éjfekete Kártyafüggetlen Okostelefon 100%-os akkumulátor
- Samsung Galaxy S22 Ultra 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Honor 90 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 12 Mini 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest