- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Az Amazfit GTR és GTS 3 is szemrevaló lett
- Magyarországra jött a Honor szuperzoomos mobilja
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Fotók, videók mobillal
- Mindent vitt az iPhone az ünnepi időszakban
- Telekom mobilszolgáltatások
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Poco X6 Pro - ötös alá
-
Mobilarena
Xiaomi Redmi 3/3 Pro
Nem 3S! 3S topik erre: [link]
Keresni/kínálni/hirdetni tilos itt a topikban! Legyen az telefon, kiegészítő vagy szolgáltatás!
Új hozzászólás Aktív témák
-
fuze
őstag
válasz tboldi #14123 üzenetére
Hát igen... ha tehetném én is csak apple terméket használnék, viszont akkor az úgy nézne ki, hogy valóan csak Apple termékeket használok. Telefont és notebookot is Erre nincs keret, úgyhogy marad ami van. Ezzel pedig semmi gond nincs. Nem utálom sem a Microsoftot, sem az Androidot, sem az Apple rendszereket. Én úgy gondolom, hogy ebből a szempontból mindenevő vagyok
adms.hu | UI Designer
-
solarix45
senior tag
válasz tboldi #14109 üzenetére
Az iPhone hardver tényleg profi, nagyon jó, ehhez kétség sem férhet. Ha nem akarsz semmit csinálni a telón, csak tényleg az alapdolgokat, akkor el lehet vele lenni. De ha egymás mellé teszem az 50e-s Redmi 3-at, meg a 300e-s iPhone 7-et, nem látom, hol a 6x-os szorzó...
Plusz ott van, hogy szinte mindenre rá vagy kényszerítve. Ahhoz, hogy használni tudd, meg kell adni az öreganyád utolsó fogsorröntgenének eredményét is... Csomóan jöttek hozzánk a készülékosztáskor, hogy egyszerűen az első lépéseken nem tudnak túllépni, mert már 20x próbálkoztak, és hibaüzenet nélkül nem engedi tovább a telefon az apple id regisztráláskor. De ugyanígy alkalmazások megfagynak, nem megy a billentyűzet, nem megy a mobilnet. És amíg csak pár almás készülék volt a cégnél, akkor is jó párszor kellett őket szervizbe küldeni, mert a iOS frissítés kompletten hazavágott valamit.
Az Andoridhoz hasonló beállítási szabadságról (rootolatlanul is) meg élből le kell mondani, majd te alkalmazkodsz! Na, ezt kapod 300-értAz almás gépekről meg annyit, hogy kellett dolgoznom olyanon, annál is a hajam téptem. Volt pár nagy alma rajongó épp a környéken, megkértem, hogy írjanak már a macbookon nekem # \ és @ karaktereket. Na ebből a @ ment, de azt is csak úgy, hogy próbálgattak mindenféle billentyűkombinációt. Állítólag van egy doksi, azt szokták nézegetni, ha "speciális" karaktert akarnak írni.
-
vegyszer
addikt
-
trebrona
nagyúr
válasz tboldi #12794 üzenetére
Valamiért hiányzik, bár csak erre a két variánsra írják a halasztást: Note: Update for Redmi Note 3G / Redmi Note 3 Qualcomm suspended
Külön érdekes, hogy multi van: [link]
[ Szerkesztve ]
------- Nem mindegy, hogy egyelőre áll a meccs, vagy egyenlőre áll a meccs. ------
-
spezyal_
tag
-
nobiand
aktív tag
Köszönöm szépen. És a fastboot móddal is telepíthetem minden gond nélkül?
toompa Hangerő fel + bekapcs gombbal elérek egy menüt, (sok téglalap + kínai jelek) ott kiválasztom a download gombot és utána elsötétül a telefon. Ilyenkor csatlakoztatom és a windows is pittyeg, de a program nem látja.
[ Szerkesztve ]
-
tboldi
nagyúr
Unlock megvolt, de nem találtam a Biztonság appban a root kapcsolóját*. Sebaj, akkor próbálkozunk TWRP-vel. Miután felkerült, a MIUIHU-s toollal akartam telepíteni a SuperSu-t, de lett belőle egy szép kis bootloop. Most újratettem az egész romot fastboottal,
és az első boot megypont most végzett.*Ezután olvastam williamgrant egyik hsz-ét, hogy fastbootos romon nincs ilyen.
[ Szerkesztve ]
-
borsodika
őstag
Igen. Leszeded a global devet felteszed MI flash-el download módban. Miután a rendszer felkerült a telefonra bejelentkezel a telefonodon az MI account-odba utána kikapcsolod és fastboot módba teszed és az unlock progival nyitod. Nyitás után már a rendszer alól elérhető a root lehetőség leszed netről 1 csomagot restartol és kész.
Kétféle vélemény van: az enyém és a helytelen.
-
fecs
senior tag
Milyen ROM van most rajta? Ha China stable, akkor az updater alkalmazással a belső memóriából tudod felrakni a developer ROM-ot. Utána mehet a BL nyitás.
Én is ezt a metódust követtem, amit te írsz. TWRP felrakása kicsit nehezebben jött össze, mint ahogy az összefoglalóban szerepel.
Kaptam tippet itt a fórumtársaktól ( trebrona), belinkelem neked is.
6815-ös hozzászólás Williamgrant-től[ Szerkesztve ]
Pixel 6a
Új hozzászólás Aktív témák
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Az Amazfit GTR és GTS 3 is szemrevaló lett
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- "Egyszerű" Ügyfélkapu+ regisztráció
- ASUS notebook topic
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- Gumi és felni topik
- CES 2025: társnak tervezett robotokat prezentált a Realbotix
- További aktív témák...
- Bontatlan Honor 200 Smart 4/256GB telefon eladó
- iPhone 12 Mini 128GB Független Újszerű/1-3 hónap gar./Akku 100%/p3978
- iPhone 13 Pro 128GB Független/1 hónap gar./Akku 85%/p3977/
- iPhone 16 Pro Max 512GB fekete titán, 2026.10.20-ig AppleCare+ Garancia!
- Honor 200 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával