- Xiaomi Mi 11 Ultra - Circus Maximus
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- iPhone topik
- Mobil flották
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Yettel topik
- Három Redmi 15 érkezett a lengyel piacra
- Google Pixel topik
- Milyen okostelefont vegyek?
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
törölt tag
válasz
Kinsiinoo #72 üzenetére
Van, aki még hisz a mesékben
Ok, hogy a Changelog elérhető egy ideje, de vannak itt olyanok, akik azt sem tudják, mi az az en.miui.com, különben nem jöttek volna ezek a kommentek.
A MIUIHU pedig megint más tészta, az pl. az enyémre nincs, és szerintem nem is lesz (nem mintha ragaszkodnék hozzá, angol Multival is vígan elvagyok), de a 4.4.4 Béta engem is bosszant egy kicsit, főleg hogy a Pro 5.0.2-n van.
-
Fejvadi
nagyúr
válasz
Kinsiinoo #67 üzenetére
A Kínaiak semmilyen segítséget nem adnak pl. a Magyar fejlesztőknek. Én bízom benne, hogy lesz megoldás, csak kicsit várat magára.
(#68) Kovax12
Nagyon is jó a Note 2, bár +1Gb RAM nem ártott volna a Helio X10 mellé.
Úgy emlékszem 59 ezerért ajánlották nekem, annyit bőven megér. -
bozarjoska
őstag
-
-
balint355
aktív tag
-
Kovax12
tag
válasz
Kinsiinoo #46 üzenetére
Próbálok optimista lenni és azt hinni, hogy csak szívatnak, húzzák az idegeinket, közben ezerrel dolgoznak a lollipop alapú MIUI 7-en.
Viszont ha tényleg igaz és megkapjuk a várva várt MIUI 7-et, ami marad KitKat alapon, ezek mellet még a MIUIHU-t is elveszik, akkor számunkra a MIUI 7 nem hoz mást, mint csalódást és még abból is elvesz ami eddig volt (MIUIHU). No de én még nem adom fel és várom a Lollipop alapú MIUI 7-et. Ennyi össze-vissza hír után igazán kellemes meglepetés lesz letölteni a "miuizált" Lollipop romot.
Új hozzászólás Aktív témák
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3059
- Eredeti, új Lenovo 330W töltők - ADL330SDC3A
- Samsung LH46EDDPLGC 46" FullHD LED Monitor
- Bomba Ár! Lenovo ThinkPad P71 - i7-7820HQ I 64GB I 512SSD I FHD I Nvidia 6GB I W11 I Cam I Garancia
- Vivo Y76 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest