Hirdetés
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Android szakmai topik
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- iPhone topik
- Íme, a One UI 8
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
Új hozzászólás Aktív témák
-
balint355
aktív tag
Mitől lenne nem igazi?
Senki nem mondta hivatalosan, hogy lesz újabb rendszer, ezt csak pár weboldal hozta le (köztük MA), nem tudom mire alapozva... Egy két modellre van Lollipop, de azok eddig is azt használták, a MIUI7-tel együtt verzióugrás nem jött, és nem is tudunk róla hogy valaha is lesz
-
-
törölt tag
válasz
Kinsiinoo #72 üzenetére
Van, aki még hisz a mesékben
Ok, hogy a Changelog elérhető egy ideje, de vannak itt olyanok, akik azt sem tudják, mi az az en.miui.com, különben nem jöttek volna ezek a kommentek.
A MIUIHU pedig megint más tészta, az pl. az enyémre nincs, és szerintem nem is lesz (nem mintha ragaszkodnék hozzá, angol Multival is vígan elvagyok), de a 4.4.4 Béta engem is bosszant egy kicsit, főleg hogy a Pro 5.0.2-n van.
-
törölt tag
"Ugyanakkor nem csak a gyártó jól ismert phabletje, hanem az Android 5.1-es rendszerverzión alapuló MIUI 7 is napvilágot látott ma."
Aki a hírnek ezt a részét benyalta, nem tudom, miért nem nézett kicsit jobban utána a dolgoknak. Le van írva tisztán és érthetően:
"MIUI 7 informations:
- Will be released for all devices which had 5.8.6 release
- No wipe data needed after/before installation from MIUIv6
- Android base is same as for release 5.8.6"Ezzel a vita zárható.
Elvileg lesz Multi 5.8.13 v7, de egyelőre visszatartják erre hivatkozva:
"We will release MIUI 7 at weekend probably, our translators needs some time to update translations.."
Akit ettől függetlenül érdekel a Changelog:
[Recommended] this week
Added four new default theme theme
New message perfectly adapted large font, jumbo font
New calls show features: automatic synchronization for contacts friends, and friends call interface display, and support for dynamic calls show a short video
New baby album features: automatic aggregation all baby photos can be sent packing, set to lock screen automatically. Along with pet photo album function, automatic aggregation Wang Star who meow star people
Optimize system response acceleration 30%, 25% increase endurance: dynamic scheduling GPU performance for 500 models popular applications optimized power[System]
Optimize system response acceleration 30%, 25% increase endurance: dynamic scheduling GPU performance for 500 models popular applications optimized power[Contact]
New card swap: exchange business cards with friends, to see the other side of the card is set in a large picture and information
New calls show: shoot a video and set to call the show, call a friend, the other side you can see the answer interface (requires already exchange business cards with each other)
Added perfect adaptation large font, jumbo font[SMS]
Added perfect adaptation large font, jumbo font[Lock screen, status bar, notification bar]
Added notification bar switch Animation
Interactively optimize brightness of the notification bar
Optimization of the status bar battery icon
Optimize the display of the status bar under a large font
Optimization of height and large fonts notice
Optimizing display fonts "Notification Manager" on page
Children optimization mode, lock screen to hide smart home center
Fix some cases roaming icon does not go away
Close the window repaired holster reduce screen brightness problems
Some recommended topics shield repair button and the problem of overlapping clock plug-in content
Repair large fonts, notes desktop gadget display problems[Desktop]
New Child mode
Real-time display optimization blur
Optimization of the system comes under the large font display desktop plug
Optimization of one-handed mode start speed
Children optimization application list mode hidden settings and Security Center
Optimization mode disabled children and Google Now voice assistant
Optimized Desktop editing mode set wallpaper popups Copywriter
After the repair depth problem Desktop Cleanup reloaded[Theme]
Four new default theme[Gallery]
New baby album features: automatic aggregation all baby photos can be sent packing, set to lock screen automatically. Along with pet photo album function, automatic aggregation Wang Star who meow star people[Music]
Fix the problem at large font display interface[Setup]
Added support ring to identify the user to sleep through the millet hand, you're automatically turn on and off mode[Browser]
Optimizing cold start speed
Optimization of the background memory footprint reduced by an average of 15 to 30%[Calendar]
Added perfect adaptation large font, jumbo font[Notes]
Added perfect adaptation large font, jumbo font[Clock / calculator]
Added perfect adaptation large font, jumbo font
New Birthday Alarm: In your birthday sounded the alarm becomes our elaborate birthday song -
Fejvadi
nagyúr
válasz
Kinsiinoo #67 üzenetére
A Kínaiak semmilyen segítséget nem adnak pl. a Magyar fejlesztőknek. Én bízom benne, hogy lesz megoldás, csak kicsit várat magára.
(#68) Kovax12
Nagyon is jó a Note 2, bár +1Gb RAM nem ártott volna a Helio X10 mellé.
Úgy emlékszem 59 ezerért ajánlották nekem, annyit bőven megér. -
Kovax12
tag
Pedig a Note2 igéretesnek tűnt. Egyébként egy kicsit kutakodtam és a MIUI kínai oldalán egy rakás csirkeláb között több helyen is a 8.16 vagy a 816 számokat látni, még reklámként is ez a két szám valamelyike jelenik meg. Gondolom, hogy valamiféle dátum. Valaminek a beharangozói dátuma lehet. Bár az 5-ik születésnapjukhoz is köze lehet.
Lehet, hogy túlságosan beleéltem magam ebbe frissítésbe. -
Kovax12
tag
A MIUI Magyarország facebook oldalán osztották meg a következőt:
"MIUI7 5.8.13 kínai romokat kiadták a következő telefonokra: Mi2/2S/3/4/4i/Note/Note Pro, Redmi 1/1S/2/2A/2P/Note 3G/Note 4G. Tehát minden telefon megakpja az új MIUI-t! Az alap maradt 4.4.4!"
Aztán a hozzászólásokból kiderült, hogy nem lesz MIUIHU, de még Multi sem.
Vagy nagyon szívatnak minket és sunyiban meglepnek majd, vagy tényleg jön a szomorú igazság.
-
Fejvadi
nagyúr
Nem bírta el a fejlesztés az új háttérképeket
-
Kinsiinoo
senior tag
válasz
bozarjoska #60 üzenetére
+1
Baromi érdekes a hozzáállásuk....
-
Kinsiinoo
senior tag
válasz
bozarjoska #56 üzenetére
Jah, neked legyen mondva
Reménykedünk ,hogy lesz HU továbbra is
-
bozarjoska
őstag
-
-
Kinsiinoo
senior tag
válasz
balint355 #52 üzenetére
De rajen laikus írását nem a Redmi fórumban írta!
Ő maga írta ,hogy mikor MIUIHU romot készítenek akkor több minden is összeomlik és nem a Redmi romjára gondolt!Ez a gond, na mindegy majd meglátjuk ,hogy mi lesz még, de nincs valami derűs látásom erre...
De a remény hal meg utoljára
-
balint355
aktív tag
-
Kovax12
tag
válasz
Kinsiinoo #46 üzenetére
Próbálok optimista lenni és azt hinni, hogy csak szívatnak, húzzák az idegeinket, közben ezerrel dolgoznak a lollipop alapú MIUI 7-en.
Viszont ha tényleg igaz és megkapjuk a várva várt MIUI 7-et, ami marad KitKat alapon, ezek mellet még a MIUIHU-t is elveszik, akkor számunkra a MIUI 7 nem hoz mást, mint csalódást és még abból is elvesz ami eddig volt (MIUIHU). No de én még nem adom fel és várom a Lollipop alapú MIUI 7-et. Ennyi össze-vissza hír után igazán kellemes meglepetés lesz letölteni a "miuizált" Lollipop romot.
-
Kinsiinoo
senior tag
Rendben, de nézd át a frissítések meg a hírek topikot is mert mindkettőbe írt rajen meg vagyula.
De amúgy részletesen leírta ,hogy azért nem lesz ,mert mikor megcsinálják összeomlik a rendszer, szóval érthető ,hogy innentől miért nem lesz MIUIHU....De lehet te jobban megérted
-
Kinsiinoo
senior tag
-
Kinsiinoo
senior tag
De akkor is... érted ,hogy mi a probléma
, de szerencsére már felpakolták az új XML fájlokat amiket lehet fordítani.
De rajen és vagyula azt írta ,hogy már csak MULTI lesz és MIUIHU nem. Remélem meg gondolják magukat mondjuk az azon is múlik ,hogy működik e már rendesen a dolog. -
válasz
bozarjoska #41 üzenetére
Tegnap épp nem jártam erre
-
válasz
gyurkikrisz #38 üzenetére
Nem azt írtam. De fentebb se ez van.
-
gyurkikrisz
őstag
4.4-el elég gyenge
-
Állítólag maradt 4.4-es az alap...
Erről mi a hír?
-
Fejvadi
nagyúr
Nem tudtok ti semminek sem örülni.
-
b.kov
senior tag
Akkor most a Redmi 1S-sel mi van? Én gyári multilanggal vettem a telefonom decemberben, azóta nem kaptam frissítést miui6-ra vagy valami.
-
imisomogyi
aktív tag
Én annak örülnék a legjobban, ha a xiaomik kb olyan árban lennének itthon, mint Hong Kongban. A Mi 4-nél nehezebb ma szebb, és ár-érték arányban jobb telót találni a piacon.
-
Kovax12
tag
Furán viselkedtek, már-már fenyegetőzően. Egyelőre fölöslegesen érzitek csalódottnak magatokat. Minden találgatásra felszökik a cukorkátok. Nyugi van, várjuk ki a végét.
-
Tomi_Ohl
veterán
válasz
kriszpontaz #22 üzenetére
Mi Note-on is 4.4 van. Mi2 lesz a negyedik.
Más: én már megírtam a véleményem: [link]
Barthezz2 ja, szar érzés lehet, hogy a régi telefonod szoftverileg frissebb lenne
-
Kezdek kiábrándulni belőlük..
Vicc ezt a semmit v7-nek nevezni. Az arcfelsimerő galéria a v6-ban is van pl vagy 1 hónapja. Erre még annyira sem képesek, hogy legalább a Mi3-4 párosra(bár mindre illene) kiköhögjék a lollipopot. Mi2-t cseréltem Mi4-re, erre a végén a Mi2-t tovább supportálják, mint a 4-et. -
Sebhelyes
senior tag
Háziállatok felismerésére is képes? A tyúkokat, kacsákat meg a disznót is azonosítja?
-
batai15
félisten
válasz
kriszpontaz #22 üzenetére
elég szégyen hogy android m küszöbén még 4.4. droiddal jönnek..
-
kriszpontaz
veterán
Nincs főverziós ugrás, csak az új készülékek jönnek új androiddal.
Összesen 4 készülék van 5.0.1-en, MI2S (beta állapot), MI4i, MI Note, Mi Note Pro eddig.
A többi vagy 4.4.4, vagy az MTK-s cuccok 4.4.2.
Redmi 1-re még nincs stabil V6 sem, csak beta.
Most jön a Redmi Note 2 / Prime (5.1) és cumi.
A V7 csak a MIUI felület frissítése, semmi nem változik, de reménykedni lehet, csak én már beleuntam.
Egy évig voltam BETA teszter, de beleuntam a bénázásba. Kiléptem.(#23) batai15 : az a szégyen hogy sz@rják magukból a telefonokat, de a szoftvert nem képesek kikalapálni még a régiekre sem.
-
Fejvadi
nagyúr
válasz
bozarjoska #17 üzenetére
"Lassan járj, tovább érsz"
Nem is egészséges az a nagy kapkodás. -
batai15
félisten
válasz
bolondember #13 üzenetére
Mi4=mi3 . ugyan az a rom kell rá.
-
batai15
félisten
Hat nem vagyok fel villanyozva.
-
Pipiripi
senior tag
válasz
bozarjoska #12 üzenetére
Milyen heti frissítés???
4.4.4 ---> 5.1#16: Akkor 5.0.1, tök mindegy, főverzió ugrás van
-
válasz
bozarjoska #12 üzenetére
Igaz, hogy új Android / kernel fut alatta, ez ha akarod, akkor lehet szánalmas...
Ettől függetlenül ez eddig a legjobb ROM amit használok, még az MMS hibajavítás is megérkezett egy héten belül.
-
bolondember
MODERÁTOR
Mi 4i véletlenül maraadt ki vajon a listából?
-
bozarjoska
őstag
válasz
kriszpontaz #11 üzenetére
Hát ja vicc az egész, csak egy sima heti frissítés de ők kinevezték miui7-nek... Egyre szánalmasabbak :/
-
kriszpontaz
veterán
válasz
bozarjoska #10 üzenetére
5.1-el jön ki a Redmi Note 2 / Prime. Ez tuti. A többi marad szerintem azon amin eddig is. A MIUI7 csak egy MIUI6 pár plusz funkcióval, meg új skinnel. Semmi több. Csak ugye kellett a hype már egy hete az angol fórumon is. Közben meg nesze semmi fogd meg jól. Ha egy év kellett nekik hogy a Redmi 1S-re csináljanak egy V6 romot, biztos nem fognak L-re ugrani tesztelés nélkül a régebbi készülékek.
Mellesleg a BETA csoportban akiknek frissült "MIUI7-re" a telefonja szinte semmi változást nem lát.
Pl. Redmi 1-en (MTK) ugyanúgy 4.4.2 android verzió fut.
A videólejátszó módosult, meg talán van telefonkönyvben csúszka a betűméret állítására, meg új skin. -
bozarjoska
őstag
válasz
kriszpontaz #9 üzenetére
Szerintem is, csak nem tudom minek kellenek akkor ilyen hülye hírek hogy 5.1 amikor nem is lesz...
-
kriszpontaz
veterán
válasz
bozarjoska #8 üzenetére
Igaza is van.
-
bozarjoska
őstag
Nem lesz itt verzió ugrás, Vagyula azt mondta másik fórumon.
-
Keil Walker
aktív tag
Nem értem. A vadi új redmi note2 5.02-t kap, a régi telefonok meg 5.1-et?
-
balint355
aktív tag
Én úgy tudom hogy nem minden telón lesz 5.1, főleg hogy a Redmi Note 2 is 5.0-val fog jönni... Holnap kiderül
Szerk: az európai bevezetésre meg várhatunk, mivel a Xiaomi hivatalosan nincs jelen Európában. Mo.-n a legtöbben MIUIHU ROMot használnak, ami a kínai verzióra épül, tehát nem kell rá olyan sokat várni.
-
hbarnabas01
tag
válasz
bozarjoska #4 üzenetére
A forrás a GSMArena
ForrásMIUI fórum neked is hibát dob?
-
bozarjoska
őstag
Ez az 5.1-es hír honnan van? Link?
Jaja nekem se jó!
Érdekes mert a bemutatón nem mondták hogy 5.1 alapú lenne, honnan szedik ezek?
-
Én nem érzem azt a hatalmas késztetést, hogy váltanom kéne 6-osról...
-
hbarnabas01
tag
Szóval mégis 5.1. Azért ám...
És a Redmi 2? Vagy az már benne van a Redmiben?
-
Kovax12
tag
Szóval mi még várhatunk. Egyre türelmetlenebbül. Bár szerintem néhány napon belül több külföldi oldalon is lesz élménybeszámoló azon felhasználók részéről, akik megkapták a frissítést, vagy már megvették a Note 2-t. A YouTube-on is érdemes lesz ilyen videókat keresgélni. Ezzel is csökkenteni étvágyunkat a MIUI 7 felé.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma A Xiaomi nem csak az új, kedvező árú phabletjét mutatta be ma, hanem a szoftveres felületének legfrissebb változatát is.
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Kecskemét és környéke adok-veszek-beszélgetek
- GeForce RTX 5060 Ti: Ha az ár jó, minden jó (lenne)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Építő/felújító topik
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Kingdom Come: Deliverance II teszt
- Gitáros topic
- További aktív témák...
- Beszámítás! Dell Optiplex 5060 TWR számítógép - i5 8500 16GB DDR4 256GB SSD 500GB HDD UHD630 WIN10
- Honor X7a 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i5 13600K 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Zalman S2 TG Seasonic 650W
- Black & Decker töltőt keresek
- Honor Pad X8 64GB, Wi-Fi, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest