Legfrissebb anyagok
Mobilarena témák
- Kikristályosodik a Razr 60
- Yettel topik
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Mobil flották
- Mi mindenre jó egy másodlagos megjelenítő?
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Így lesz tégla a porszívódból - a Roidmi csődje
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
PROHARDVER! témák
IT café témák
Keresés
Hirdetés
!!! SZERVERLEÁLLÁS, ADATVESZTÉS INFORMÁCIÓK !!!
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
balint355
aktív tag
Mitől lenne nem igazi?
Senki nem mondta hivatalosan, hogy lesz újabb rendszer, ezt csak pár weboldal hozta le (köztük MA), nem tudom mire alapozva... Egy két modellre van Lollipop, de azok eddig is azt használták, a MIUI7-tel együtt verzióugrás nem jött, és nem is tudunk róla hogy valaha is lesz
-
-
balint355
aktív tag
-
balint355
aktív tag
Én úgy tudom hogy nem minden telón lesz 5.1, főleg hogy a Redmi Note 2 is 5.0-val fog jönni... Holnap kiderül
Szerk: az európai bevezetésre meg várhatunk, mivel a Xiaomi hivatalosan nincs jelen Európában. Mo.-n a legtöbben MIUIHU ROMot használnak, ami a kínai verzióra épül, tehát nem kell rá olyan sokat várni.
Új hozzászólás Aktív témák
Témaindító hír
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
Üzleti előfizetők hirdetései
- HIBÁTLAN iPhone 12 mini 64GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2036
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 9/Apple Watch Ultra/Apple Watch Ultra 2
- BESZÁMÍTÁS! Apple iPhone 16 Pro MAX 256GB okostelefon garanciával hibátlan működéssel
- DELL PowerEdge R630 rack szerver - 2xE5-2680v4 (28c/ 56t, 2.4/3.3GHz), 128GB RAM, 10G, áfás szla
- MacBook felvásárlás!! Macbook, Macbook Air, Macbook Pro
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest