- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Google Pixel topik
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Realme 9 Pro+ - szükséges plusz?
- iPhone topik
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Hammer 6 LTE - ne butáskodj!
Új hozzászólás Aktív témák
-
philo
tag
válasz
Fryskitt #238 üzenetére
Persze értem, hogy itthon az a cél, hogy mindenből kihozzuk a fele ár harmadából a legjobbat, sőt még kicsit udvaroljanak is körbe, sőt, inkább fizessen az Apple nekem, mert hajlandó vagyok nagy öntudatomban használni, nem?
...és látod, az árán még senki nem problémázott, mert csak megveszik az emberek
A gond csak az, hogy a legjobbnak hazudott, legdrágább néptelefon (van drágább, de nem elterjedt) megengedheti magának a legsilányabb minőséget akár szoftver téren is.
Ezen vannak csak kiakadva emberek és azon, hogy természetesen kíváncsi, kipróbálja, megtapasztalja, hogy nem működik, de vissza már nem térhet arra, ami kevésbé rossz volt, mert jónak még a 7-est sem lehetett nevezni 4s-en. Igen, 3 éves telefonok, jobban mondva a kiadása, mert nemrég még lehetett újat is venni itt-ott.Nincsen itt gond és nem csak magyar hozzáállás, hiszen a külföldi fórumokon is megy a rinya, hozzáteszem tök jogosan. Nekünk nem dolgunk semmibe beletörődni, mert kifizettük a telefonokat, akkor ne 2 hónap múlva legyen jó, hanem adják ki úgy a frissítést, hogy működik és ez az, ami bosszantó sokaknál.
-
-
Lacy6
senior tag
válasz
Fryskitt #211 üzenetére
Ez egy teljesen helyénvaló hír. Nincs benne semmi flame, ferdítés. Nem értem, miért érzed annak?
Leírják, hogy az Apple kiadott egy olyan frissítést, amitől romlik a felhasználó élmény és lassul a telefon.
Ez számomra is meglepő, mert egy frissítésnek pont a javítás lenne a lényege nem a rontás. Így kb. értleme 0. De a lényeg hogy teljesen normális hangvételbe le lett ez írva, nem gyűlölködve. Ezek a tények és el kell fogadnod, még ha bántja a lelkedet akkor is. Erről csakis az Apple tehet, nem a Mobilaréna.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Házimozi belépő szinten
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Milyen légkondit a lakásba?
- Nintendo Switch 2
- Google Pixel topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Formula-1
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- További aktív témák...
- LG 27GR95QE - 27" OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- Apple iPhone 13 Pro , 128GB , Kártyafüggetlen
- Laptop felvásárlás , egy darab, több darab, új , használt ! Korrekt áron !
- AKCIÓ! ASRock H310CM i3 9100F 8GB DDR4 240GB SSD 1TB HDD GTX 1060 3GB AeroCool Strike-X 500W
- Eladó szép állapotban levő Huawei P30 Pro kék 6/128GB 12 hónap jótállással!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest