Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• Fryskitt

addikt

válasz gabber01 #217 üzenetére

Elég sok gépre nem megy fel pl az új Windows.... igaz, nem 3 évente adnak ki olyan verziót. És a számítógépeket lehet bővítgetni is. A telefont nem. Hány és hány gépet próbáltam már szintre hozni, mert az XP után a 7-es nem érte be 1GB RAM-mal. Meg menjen a 3dfx-en a Halo. Meg egymagos Celeronon az AutoCAD. Meg úgy általában is a kurv@ anyját minden cégnek. Mert ez ma itthon közhangulat.
    Persze értem, hogy itthon az a cél, hogy mindenből kihozzuk a fele ár harmadából a legjobbat, sőt még kicsit udvaroljanak is körbe, sőt, inkább fizessen az Apple nekem, mert hajlandó vagyok nagy öntudatomban használni, nem? Stb.... Amúgy meg... A MS szépen megoldotta ezt, mikor a WP8 egész egyszerűen nem jött ki a régi telefonokra. Persze, ott az Android... és nem is mondom, hogy nem jó. De a támogatás - a hivatalos - elég gyenge. A Samsung 10 percenként hoz ki egy új telefont.
    Senki nem érti meg, hogy ha mindent ötven évre terveznének, akkor állatira nem lenne fejlődés..... Lehetne járni ma is Ford T modellel, mert négy kereke van, és gurul, és ülés is van benne, sőt nafta hajtja, nem? Szerinted a magyarországi használtgéphuszár cégek honnan a p-ből árulják azt a sok szemetet, ami elárasztja a piacot? A német cégeknek túl sok a pénzük, nem? És jódolgukban már kihajigálják a 2-3 éves, amúgy az újakkal egyező teljesítményű gépeiket, mi? Tudod, hogy a rendes számtech cégek meg tönkremennek, mert itthon már csak használt szart lehet eladni? Ha populista akarsz maradni, az nem baj, csak szerintem te gondold végig, hogy hova vezet ez. Senkit nem akarok megbántani...... de hát hova jutottunk, ugye.
    Azt, hogy a Mobilarena hangulatot kelt, úgy értettem, hogy egészen VÁRHATÓ VOLT, hogy a 4S nem lesz tökéletes az iOS8-cal. Azt gondolom, inkább csak GESZTUS, hogy az még támogatott, ez az iparág annyira fejlődik, hogy így is szép, hogy fel lehet rá tenni valahogy. Éppen az elmúlt évek tapasztalata, hogy ez így lesz. Így aztán kiadni egy ilyen cikket, az kb annyit tesz az én szememben, mint leírni, hogy a nőknek nincs farkuk (tisztelet a kivételnek) :) . De lehet, hogy ez nem mindenkinek egyértelmű, bár aki SZAKMAI TOPIKBA jár, annak akár lehetne is.

Új hozzászólás Aktív témák