- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Feljutott a G96 a Moto széria csúcsára
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- Samsung Galaxy Fit 3 - keveset, de jól
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Honor Magic V3 - mágikus realizmus
- Yettel topik
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- iPhone topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Melon87
tag
Amúgy meg akinek nincs pénze minden olyan platformra amin játszani akar az így járt, aki PC-n akar játszani játszon azon ez itt konzol hír. Köszönöm kérem kapcsolja ki.
-
Melon87
tag
Vicces ez PC konzol vita, bár ez is csak Magyarországon ekkora téma (gondolom a warez miatt), mert itt minden 5-10. embernek van gémer gépe, a konzol abszolút veri a PC-t.
-
-
Melon87
tag
Ez mind AAA cím? Mert nem nagyon hallottam róluk. Konzolra is van kis millió nem nagyon ismert nagyon jó játék. Itt most az elitből szemezgettünk volna (bár ez is szubjektív hogy kinek mi a legjobb)
Meg ne kezdjük el felsorolni a free to play játékokat mert az más kategória -
Melon87
tag
válasz
Raysen623 #80 üzenetére
Ez tetszett. Ott a pont. Én kb 10-15 év PC után váltottam x360-ra amit kb 3-4 évig nyúltam, most pedig egy hónapja boldog ps4 tulaj vagyok! A PC-sektől csak annyit kérdeznék hogy hogy fut nekik a bloodborne, last of us vagy éppen az order? És ez csak három nagyobb cím lesz ez még több is...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Eladnád a telefonod? KÉSZPÉNZES OKOSTELEFON FELVÁSÁRLÁS azonnali fizetéssel!
- AKCIÓ! Acer Predator Triton Neo 16 15 notebook - Ultra 9 185H 32GB RAM 2TB SSD RTX 4070 WIN11
- Samsung Galaxy A53 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Asus B450 R7 2700X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2070 8GB Rampage SHIVA TT 500W
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest