- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Augusztusban jön a Honor Magic V Flip 2
- Magisk
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Milyen okostelefont vegyek?
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- Google Pixel topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Honor 200 Pro - mobilportré
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dr. Akula
félisten
Azért az egy nagy hátrány, és nem hiszem hogy nem tudják megoldani - pc-n lehet kontrollert is használni egér helyett / mellett, fordítva miért nem? A ferrarisok is panaszkodnának ha biciklikormánnyal kéne vezetniük.
Ráférne a konzolokra végre a natív egér + bill támogatás. Aztán mindenki azt használja amelyiket akarja, csak legyen lehetőség rá.
(#118) joysefke:
Jó az XIM4, nekem is van, de nehéz beállítani. Nekem még nem sikerült olyanra hogy a GTA5 jó legyen vele. Időnként érdekesen mozog a kurzor, ha 1 kontrollergombra van 2 akció bindelve (mondjuk autós módban a lövés és gyalogos módban a célratartás), akkor billentyűzeten is egy gombra kerülnek. Gyakorlatilag olyan mintha széthordanád a kontroller gombjait a billentyűzet és az egér között. Persze lehet trükközni hogy előtte árdefiniálod a kontrollert, majd úgy mappeled át a gombokat billentyűzetre, de a kütyü nyomatékosan felhívja a figyelmet hogy alapértelmezettre legyen állítva a kontroller bohóckodás előtt, ezért nem próbáltam. Azért még nem adtam fel a kísérletezést, bár most hogy van pc-n is GTA5, kisebb a motiváció. -
-
SylverR
senior tag
Elhiszed, hogy senkit se érdekel hányszor jössz ezzel a mondattal? Az is mindegy, hányan állnak ki melletted. A kontrollerrel kínlódás jól játszani. A másik kérdés a "kényelem". Hát én akárhányszor próbáltam elkényelmesedve játszani, azt mindig a koncentráció sínylette meg.
Ha ez ember játszik, játsszon. Ne feküdjön, tunyuljon.@(#113) Melon87: Kíváncsi lennék, hogy az UT99-ben hogy állnál helyt egy kontrollerrel. Sehogy?
-
joysefke
veterán
Igen, a Divinity-n kívül mind AAA. Tudom, hogy hihetetlenül hangzik, de a kontrolleren túl is van még világ, nem is kicsi.
A PC és a konzol mint plattform között van néhány fontos különbség, az egyik, hogy a konzol (bármelyik konzol) a gyártójának tartozik nagyon erősen az érdekszférájába, így pl a Sony vagy a MS mindent meg fog tenni, hogy a saját termékét promótálja. A PC mindenkié és éppen ezért senkié (a MS a PC-t mint játékplattformot kb. leszarja amig ott van neki az Xbox).
Éppen ez a különbség vezet oda, hogy a MS meg a Sony kb évenként (najó, manapság még ritkábban) legyártat 1-1 tényleg minőségi plattform exkluzív játékot és azok mögé brutális marketinget rak, hogy még a csapból is az folyik. Ettől függetlenül minden egyes Playstation vagy Xbox plattform exkluzívra jut jópár minőségi, viszonylag nagyobb költségvetésű (nem indi) PC only játék, ami ár nincsen annyira agyonjájpolva, de attól még létezik, és valószínűleg az irányítás korlátai miatt sosem kerül konzolra.
J.
-
Raysen623
addikt
Nem az volt a kérdés min fut, hanem mi az ami PC exlusive játéknak mondható
Nekem is jól fut mindkettő, mert a mostani régi hardverem már elég erős hozzá. C3 persze nem Ultra beállításokkal és kétlem, hogy a laptopod is úgy vinné.
(#96) sirály12: nem csak optimalizálásról van itt szó, hanem a konkrét programozásról, és nem csak úgy immel-ámmal összedobok valamit alkotásokról beszélhetünk. Emlékezzél vissza a Dx9 eljövetelére PC oldalon: két év múlva jöttek igazán jó játékok rá, szinte ugyanez a többivel, de még annyira sem. Mindenesetre a pudig próbája az evés, és ezután már nem lesz mit magyarázni ha nem sikerül a fejlesztőknek betartaniuk az igéretüket.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Szép! Lenovo Thinkpad T14s G2 Üzleti "Golyóálló" Laptop 14" -60% i5-1135G7 4Mag 16GB /512GB FHD IPS
- Samsung Q80T 55" QLED - 4K 120Hz VRR / FreeSync / HDMI 2.1
- ÚJ HP ENVY 17 Nagyképernyős "Kis Gamer" Laptop -45% 17,3" Brutál i7-13700H 16/1TB Iris Xe FHD IPS
- Legion Go 8APU1
- Gamer PC kompromisszumokkal, de garanciával RX 7800 XT + Ryzen 5 3600 32Gb-DDR4
- 13-14" Új és használt laptopok , üzletitől a gamerig , kedvező áron. Garanciával !
- DELL Precision 7540 - Intel Core i9-9980HK, RTX 3000 (nagyon erős GPU-val)
- BESZÁMÍTÁS! 1TB Corsair MP700 NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H610M I5 12400F 32GB DDR5 512GB SSD RTX 4060 8GB SOF CLONE 3 Chieftec 600W
- Vidd haza a jövő RAM-ját már ma!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest