- Honor 200 Pro - mobilportré
- Netfone
- Légies iPhone halvány színei
- Leépíti a Sony az európai piacot?
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Lendülettel mehet nyaralni a Samsung
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
Új hozzászólás Aktív témák
-
bLaCkDoGoNe
veterán
Szinte minden konzolos játékban ki lehet azt kapcsolni, ahogy én pl. meg is teszem.
Amit a kolléga nem akar megérteni, az az, hogy attól mert neki (meg még x más embernek) az a preferenciája, hogy egy egeret rángatna egy asztal előtt ülve, ugyanennyi embernek meg az a fontos, hogy kényelmesen üldögélve/heverészve/fejenállva játszhasson.
Amikor erre rámutattam, ill. megírtam hogy szerintem hogyan működhetne ez úgy, hogy mindkét tábor elégedett legyen, akkor még burkoltan én lettem lehülyézve – azért nehogy már a fika egye meg az óvodást! -
bLaCkDoGoNe
veterán
válasz
Dr. Akula #202 üzenetére
Igen, abban az esetben ha minden multi játék képes lenne hatékonyan szűrni ill. összerakni a játékosokat: kontrolleres csak kontrolleressel, egeres csak egeressel kerüljön össze. (Én pl. nem szeretnék egérrel játszani akkor sem, ha ezt a konzolok ootb támogatnák; ülök egész nap gép előtt/íróasztal előtt eleget, kikapcsolódáshoz inkább a kanapét vagy egy kényelmes fotelt választok.)
-
bLaCkDoGoNe
veterán
Új hozzászólás Aktív témák
- Intel X540-T2 dual-port 10GbE RJ45 hálózati vezérlő (10Gbit, 2 port, áfás számla, garancia)
- Samsung S23 Ultra 256GB Állapot: 10/10 6 Hónap Jótállás!
- Samsung Galaxy A12 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- NEC MultiSync V421 monitor (42") 1920 x1080px
- Samsung Galaxy A41 64GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest