- LG V50 ThinQ Dual Screen - az 5G ára
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Feljutott a G96 a Moto széria csúcsára
- iPhone topik
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Mobil flották
- Ideiglenesen leállította az Xperia 1 VII értékesítését Japánban a Sony
- Profi EKG-s óra lett a Watch Fitből
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
Új hozzászólás Aktív témák
-
én nem a pc és a xbox one között írtam ezt hanem ps4 és az xbox one között. Pc-s tábor gyarapítom, csak kicsit félreérthető volt a hozzászólásom
Peat
(#52): Pedig PC-s vagyok. amúgy igazad van mindenben amit írtál. kicsit félreérthető voltam. Végig a 2 jelenlegi konzolról beszéltem,
-
A hardver koránt sem minden.A cikk a plusz szolgáltatásokról szól.Elhiszem ,hogy szép és jó lesz, de nehéz versenyezni egy xbox live+windows,TV, stb szolgáltatással.Az xbox one exluzívítása meg nem értem miért szünne meg.Mert pár eleve multiplatform címben együtt tolhatod windows phone vagy Pc tulajokkal?Fable mar ezért is nagyon várós nekem,mert kíváncsi vagyok rá.
Amúgy mutass nekem csak egy olyan multiplatform címet,ahol egetrengető a grafikai különbség,vagy bármelyik meghaladja egy mai átlag pc tudását.Nem csili vili haszontalan effektekre gondolok,hanem úgy mindenre.
Itt minden a fejlesztőkön és a kiadókon múlik.Bármelyik hardverre ki lehet adni olyan játékot,ami szép,csak idő és pénz és tehetség kérdése.
Új hozzászólás Aktív témák
- Új kétfiókos NAS-sal gyarapodott a Synology palettája
- Villanyszerelés
- World of Tanks - MMO
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Futás, futópályák
- LG V50 ThinQ Dual Screen - az 5G ára
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Internet Rádió építése (hardver), és programozása
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- További aktív témák...
- GAMER PC! Ryzen 5600X / RTX 3070 / B550 / 32GB 3200MHz /1Tb + 512Gb NVMe / 600w!
- iPhone SE2 64GB fekete, gyönyörű újszerű állapotban, 3db van, 85% 92% és 100% akkuval
- iPhone SE2 64GB 82% piros, saját dobozzal
- Apple iPhone 13 Pro Max 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iPhone 12 128GB, fekete vagy fehér színben, újszerű állapotban
- KATONAI ÜTÉSÁLLÓ!!! Getac S410 i5-6300u, G3: i5-8365u, G4: i5-1145G7
- Országosan a legjobb BANKMENTES részletfizetési konstrukció! Lenovo ThinkPad L16 Gen 1 Prémium
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 14600KF 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Lenovo ThinkPad L16 Gen 1 - 16" WUXGA IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2,5 év gari
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest