- Poco X6 Pro - ötös alá
- Átlépi végre az iPhone az 5000 mAh-t?
- Mobil flották
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Yettel topik
- iPhone topik
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- A OnePlus Nord 5 sem sokkal marad le akkuméretben
Új hozzászólás Aktív témák
-
én nem a pc és a xbox one között írtam ezt hanem ps4 és az xbox one között. Pc-s tábor gyarapítom, csak kicsit félreérthető volt a hozzászólásom
Peat
(#52): Pedig PC-s vagyok. amúgy igazad van mindenben amit írtál. kicsit félreérthető voltam. Végig a 2 jelenlegi konzolról beszéltem,
-
A hardver koránt sem minden.A cikk a plusz szolgáltatásokról szól.Elhiszem ,hogy szép és jó lesz, de nehéz versenyezni egy xbox live+windows,TV, stb szolgáltatással.Az xbox one exluzívítása meg nem értem miért szünne meg.Mert pár eleve multiplatform címben együtt tolhatod windows phone vagy Pc tulajokkal?Fable mar ezért is nagyon várós nekem,mert kíváncsi vagyok rá.
Amúgy mutass nekem csak egy olyan multiplatform címet,ahol egetrengető a grafikai különbség,vagy bármelyik meghaladja egy mai átlag pc tudását.Nem csili vili haszontalan effektekre gondolok,hanem úgy mindenre.
Itt minden a fejlesztőkön és a kiadókon múlik.Bármelyik hardverre ki lehet adni olyan játékot,ami szép,csak idő és pénz és tehetség kérdése.
Új hozzászólás Aktív témák
- Hardcore pizza és kenyér topik
- Hálózati / IP kamera
- Steam Deck
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Poco X6 Pro - ötös alá
- ricshard444: Fényképező ? Telefon helyett
- Xbox Series X|S
- Home server / házi szerver építése
- Állítólag megérte kitiltani az okostelefonokat az iskolákból
- Opel topik
- További aktív témák...
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 5000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- LG 45GR95QE - 45" Ívelt OLED / 2K WQHD / 240Hz 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U7310 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RX 7600 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest