Új hozzászólás Aktív témák
-
letepem
aktív tag
Inkább maradjunk abban, hogy aki azt mondja hogy pont a GPU a szűk keresztmetszet (CPU-val összehasonlításban- ezt is félre lehet értelmezni, de remélem nem teszed feleslegesen) most a konzolokban az nincs képben! Tekintsünk el attól, hogy Te, mint fejlesztő, végtelen elméleti számítási teljesítményt várnál/szeretnél. Így is az egyik legfejlettebb architektúra a piacon (GCN) leszámítva az újabb modelleket.
Ezek után te elkezdesz személyeskedni? Mit képzelsz magadról? Kissé feljebb hordja az orrát mint kellene...
-
letepem
aktív tag
1. Neked semmi közöd ahhoz hogy egyetem mellett én hogyan tartottam el magam és családom! Valamelyest le is ír Téged, hogy mégis milyen irányelvek szerint minősíted az embertársad!
2. Már rég továbbléptem és én balga mertem feltenni egy kérdést itt fórumon... Csak hogy tudd Mr Programozó Úr jelenleg olyan szabadalmat tettem le az asztalra, amit valószínűleg te is használni fogsz, amint autót veszel 2016 után!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen program, ami...?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Nintendo Wii U
- Microsoft Excel topic
- CURVE - "All your cards in one." Minden bankkártyád egyben.
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Exkluzív órák
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- További aktív témák...
- Uhh Lenovo ThinkPad P15 G2 Tervező Vágó Laptop -75% 15,6" i5-11500H 16/1TB RTX A2000 4GB /1 Millió/
- Esport PC - i5 13400F, GTX 1080ti és 16gb DDR5
- Ohh Lenovo ThinkPad P15 G2 Tervező Vágó Laptop -75% 15,6" i5-11500H 32/1TB RTX A2000 4GB /1 Millió/
- AZTA! HP EliteBook 840 G8 Fémházas Laptop Ultrabook 14" -60% i7-1185G7 16/512 FHD IPS Iris Xe
- Sony PlayStation 5 (PS5) Játékkonzol - Lemezes verzió, dobozában!
- Bomba ár! HP ProBook 450 G7 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gar
- NJOY Aster 3K 3000VA/2700W Rack Szünetmentes Táp
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A14/Samsung Galaxy A34/Samsung Galaxy A54
- BESZÁMÍTÁS! 1TB Kingston KC3000 NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- KAMATMENTES , BANKMENTES részletfizetés ASUS ROG Strix G814JIR-N6012W Notebook
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest