- Ideiglenesen leállította az Xperia 1 VII értékesítését Japánban a Sony
- Kisebb méretben is elérhető a OnePlus Watch 3
- Belépő táblagépet is villantott a OnePlus
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- Teljes külső kijelzővel hódítana a Flip7, ami kapott egy kistestvért is
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- iPhone topik
- Igazi csúcskészülék lett a Poco F7 Ultra
- Teljes külső kijelzővel hódítana a Flip7, ami kapott egy kistestvért is
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Feljutott a G96 a Moto széria csúcsára
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
hombre[EU] #86 üzenetére
Az van, hogy én első olvasásra még el is hittem, hogy komolyan mondja. Mert hát mégis csak Abu...
-
Varázslóó
senior tag
válasz
hombre[EU] #59 üzenetére
Nekem ott kezdődik hogy 1 puska tus ütés és megfeküdtem.... Ha könnyű fokozaton viszed.. ami ovodásoknak van akkor mit csodálkozol ?
[link] itt a link róla nézd meg milyen könnyű a játék Hard Core on !
-
Abu85
HÁZIGAZDA
válasz
hombre[EU] #59 üzenetére
Csak azért, mert nem értitek, ne szóljátok le.
Az elsőnél az történik, hogy az ellen félrevezet téged, hogy a semmibe lő, így te keresed azt, akire lő, majd odamész hozzá, hogy megvizsgáld mi baja, ezután beveti a hatalmas cselt, és elkezd ütni, ha elé állsz, de mivel easy-n játszod, így esélye sincs egy puskatussal kicsinálni a játékost. Mindenesetre ő sebzett hamarabb, tehát bejött a trükkje.A másodiknál az történik, hogy össze akar kavarni téged azzal, hogy visszaküld le. Ezért mondja, hogy lent van. Felmerül a kérdés, hogy mi van, ha van lent valaki? Sajnos a videóból ez nem derült ki...
A harmadiknál az ellen vert helyzetben van, de van annyira okos, hogy idegbetegnek tettesse magát, így pedig nem lövöd le, mert megsajnálod. Meg is menekült. Pedig úgy mentél oda, hogy lelövöd őt, de aztán megláttad, majd mondtad: Jaj ne! Retardált szegény...
A ráadásnál pedig nem is emberről van szó. Téglákat dobál. Többet várnál el? Én a kinézete alapján nem...
-
Varázslóó
senior tag
válasz
hombre[EU] #56 üzenetére
Exodust Hard Core ba nyomatom, és a lézert a fegyveremen észreveszik... ha elvilágít mellettük... És folyamatosan máshonnan jönnek halálom után... nem mondható pl az Oroszok AI rendszere szarnak
1 lövés vagy nekik... ha meg 2 en jönnek rád halott vagyMi ez ha nem nehéz.... Egyik legdurvább nehézségű game, az AI miatt ! Menteni nem lehet
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Számtech boltosok memoárjai, azaz amikor kiborulunk...
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Budapest és környéke adok-veszek-beszélgetek
- EAFC 25
- Villanyszerelés
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Külföldi rendelések: boltok, fizetés, postázás
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- További aktív témák...
- AKCIÓ! AMD Ryzen 9 7950X 16 mag 32 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- ASUS Radeon HD6950 DirectCU II 2GB 256bit GDDR5 EAH6950 DCII/2DI4S/2GD5 Videokártya eladó
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- Bomba ár! Dell Latitude E5550 - i3-5GEN I 8GB I 128GB SSD I 15,6" HD I W10 I HDMI I Cam I Gari!
- VÉGKIÁRUSÍTÁS - REFURBISHED - Lenovo ThinkPad 40AC Thunderbolt 3 docking station
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest