- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Magisk
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Garmin Instinct – küldetés teljesítve
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- iPhone topik
- Google Pixel 7a - venni vagy nem venni?
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- A holnap határán: itt van minden új Galaxy promóképe
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
hombre[EU] #86 üzenetére
Az van, hogy én első olvasásra még el is hittem, hogy komolyan mondja. Mert hát mégis csak Abu...
-
Varázslóó
senior tag
válasz
hombre[EU] #59 üzenetére
Nekem ott kezdődik hogy 1 puska tus ütés és megfeküdtem.... Ha könnyű fokozaton viszed.. ami ovodásoknak van akkor mit csodálkozol ?
[link] itt a link róla nézd meg milyen könnyű a játék Hard Core on !
-
Abu85
HÁZIGAZDA
válasz
hombre[EU] #59 üzenetére
Csak azért, mert nem értitek, ne szóljátok le.
Az elsőnél az történik, hogy az ellen félrevezet téged, hogy a semmibe lő, így te keresed azt, akire lő, majd odamész hozzá, hogy megvizsgáld mi baja, ezután beveti a hatalmas cselt, és elkezd ütni, ha elé állsz, de mivel easy-n játszod, így esélye sincs egy puskatussal kicsinálni a játékost. Mindenesetre ő sebzett hamarabb, tehát bejött a trükkje.A másodiknál az történik, hogy össze akar kavarni téged azzal, hogy visszaküld le. Ezért mondja, hogy lent van. Felmerül a kérdés, hogy mi van, ha van lent valaki? Sajnos a videóból ez nem derült ki...
A harmadiknál az ellen vert helyzetben van, de van annyira okos, hogy idegbetegnek tettesse magát, így pedig nem lövöd le, mert megsajnálod. Meg is menekült. Pedig úgy mentél oda, hogy lelövöd őt, de aztán megláttad, majd mondtad: Jaj ne! Retardált szegény...
A ráadásnál pedig nem is emberről van szó. Téglákat dobál. Többet várnál el? Én a kinézete alapján nem...
-
Varázslóó
senior tag
válasz
hombre[EU] #56 üzenetére
Exodust Hard Core ba nyomatom, és a lézert a fegyveremen észreveszik... ha elvilágít mellettük... És folyamatosan máshonnan jönnek halálom után... nem mondható pl az Oroszok AI rendszere szarnak
1 lövés vagy nekik... ha meg 2 en jönnek rád halott vagyMi ez ha nem nehéz.... Egyik legdurvább nehézségű game, az AI miatt ! Menteni nem lehet
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Milyen légkondit a lakásba?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Magisk
- Bluetooth hangszórók
- Linux kezdőknek
- Hisense LCD és LED TV-k
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Gaming notebook topik
- További aktív témák...
- Vidd haza a jövő RAM-ját már ma!
- Csere-Beszámítás! Lenovo Legion 5 White ! R5 5600H / RTX 3050Ti / 16GB / 500GB SSD
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 32GS95UE - 32" OLED / UHD 4K / 240Hz - 480Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- AKCIÓ! Apple MacBook Pro 16 M4 Pro - M4 Pro 24GB 512GB SSD garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest