- Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro - és a vas?
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- iPhone topik
- VoLTE/VoWiFi
- A OnePlus Nord 5 sem sokkal marad le akkuméretben
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- Magisk
- Gyűjtögeti a Xiaomi 16 az engedélyeket
- Redmi Note 12 Pro - nem tolták túl
- Nemzetközi vizekre evezett a Realme GT 7 és GT 7T
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
hombre[EU] #86 üzenetére
Az van, hogy én első olvasásra még el is hittem, hogy komolyan mondja. Mert hát mégis csak Abu...
-
válasz
Varázslóó #62 üzenetére
Én is pont ezt láttam a TheVR-os streamben, Pisti is Hardcore fokozaton játszotta és sokszor 1 lövésből halt, ahogy pl. téged is 26:48-nál kilőttek..
Szerintem brutál erős benne az AI, főleg harcore fokozaton. Elkiáltják hogy "I can see him" és már tudja is mindegyik, hogy merre nézzen.
-
-
Talán nem kéne a játékot full Ultra beállításokon játszani, hanem lehet ám lejjebb is venni. Ez tipikusan olyan játék, ahol az Ultra beállítás a jövő hardverére van kitalálva.
Amúgy a Battlefield V sem fut már full ultrán olyan jól, mint az elődje. Nem sokkal fut ám jobban a metrónál. Ne felejtsd el azt sem, hogy a Metro semi-open-world játék. Na most hogyan fut a Frostbite egy ilyen játékban(Lásd Anthem)? Semennyivel sem jobban, mint a Metro, s még egy rakás töltőképernyőt is kapsz cserébe.
Szerintem a Metro Exodus RTX implementációja éppen hogy látványos. Azért az olyan játék, hogy már tényleg érdemes lehet bekapcsolni, ha van rá kapacitás a hardverben.
(#15) bertapet11 Nekem tetszik, ez is elég jó implementáció.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Milyen TV-t vegyek?
- Formula-1
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Nintendo Switch 2
- NVIDIA GeForce RTX 3060 Ti / 3070 / 3070 Ti (GA104)
- Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro - és a vas?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- További aktív témák...
- DDR3 BAZÁR! 8GB 16GB 1333MHz 1600MHz 2400MHz DDR3 memória garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felváráslás!! Xiaomi Redmi Note 11, Xiaomi Redmi Note 11 Pro, Xiaomi 11 Lite
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- Több Lenovo Thinkpad x1 carbon gen 4 / 5 / 6 / 7 X1 Yoga gen3 6-9. gen i7, i5 procik
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest