- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- MiLi MiTag, MiLi LiTag bluetooth trackerek
- Telekom mobilszolgáltatások
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Yettel topik
- Google Pixel topik
- A holnap határán: itt van minden új Galaxy promóképe
Új hozzászólás Aktív témák
-
Varázslóó
senior tag
Visszatérve a témához, szerintem annak is kell örülni hogy élnek ilyen lehetőséggel, és a Crytech nek köszönhetően, nagyon beszartak az Nvidiánál, és ezért hozták ezt a döntést inkább
Szerintem közeljövőbe csak jó származhat belőle, mert nagyobb támogatást kap így az RTX -
Varázslóó
senior tag
válasz
laposonly11 #64 üzenetére
Végre valaki érti a lényeget
Akik meg Könnyű fokozaton tolják azokat meg nem értem mit panaszkodnak... egy sima 5perc alatt végig futható részen Hard Core ba 50 perc is lehet 5 perc helyett !
-
Varázslóó
senior tag
válasz
hombre[EU] #59 üzenetére
Nekem ott kezdődik hogy 1 puska tus ütés és megfeküdtem.... Ha könnyű fokozaton viszed.. ami ovodásoknak van akkor mit csodálkozol ?
[link] itt a link róla nézd meg milyen könnyű a játék Hard Core on !
-
Varázslóó
senior tag
válasz
hombre[EU] #56 üzenetére
Exodust Hard Core ba nyomatom, és a lézert a fegyveremen észreveszik... ha elvilágít mellettük... És folyamatosan máshonnan jönnek halálom után... nem mondható pl az Oroszok AI rendszere szarnak
1 lövés vagy nekik... ha meg 2 en jönnek rád halott vagyMi ez ha nem nehéz.... Egyik legdurvább nehézségű game, az AI miatt ! Menteni nem lehet
-
Varázslóó
senior tag
Itt végig olvastam kommenteket.
Valakinek gőze nincs és leszólja a Metro Exodus garfikáját...
Sajnos látom hogy itt sokan nem tudnak különbséget tenni látvány és látvány között... mint az mp3 és a Flac között sem sokan. Messze az egyik legszebb játék most az Exodus. Tény van sok hiányossága és sok helyen nem is olyan szép a texturája, de BF5 és Crysis 3 mon kívül nincs más játék ami megközelítené a minőségét.
Sajnos tegnapi nap szembesültem vele, hogy a Metro Exodus pályák alatt is tenger vanamit feleslegesen számol ki a játék ! És húzza le az fps-t
gondolom azért is esik be felére RTX nél az fps, mert a víznek is van árnyéka amit számolnia kell + ba ! Megoldják itt a gyártok hogy a 2080Ti össze fossa magát
és hogy 4K-n ne lehessen játszani a játékokkal
Felhívom még az emberek figyelmét hogy az Exodusba van egy Ultra feletti opció az Extrém grafika ami 30% fps csökkenést hoz az Ultrához képest !
Csak itt mindenki az Ultráról beszélt.... maximumról... sehol nincs az Extrém gépigényéhez képest !
és most lehet szétszedni a fejemet a kommentem miatt
Itt összes tesztben ultrát látok, most ezeket a teszteket megnézem extrémbe is máris nincs annyi fps
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AZONNALI SZÁLLÍTÁSSAL Eladó Windows 8 / 8.1 Pro
- Bomba ár! HP Elitebook Folio 9470M - i5-3GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" I DP I Cam I W10 I Garancia!
- Samsung Galaxy S23PLUS 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Asus ROG G20AJ - Intel Core i7-4790, GTX 980
- Bomba ár! Dell Latitude 5310 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest