- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Egyedülálló akkumérettel futott be a OnePlus Nord CE5
- Magisk
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Fotók, videók mobillal
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- Okosóra és okoskiegészítő topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Aprósólyom
addikt
válasz
Varázslóó #55 üzenetére
"Sajnos látom hogy itt sokan nem tudnak különbséget tenni látvány és látvány között... mint az mp3 és a Flac között sem sokan. "
Ha jó minőségű rip/mp3 kódólást veszek alapul, akkor nem is értem, hogy miről beszélsz. Én whitefül ismerősöm, kb 50% eséllyel találta csak el egy ad-hoc vakteszten, hogy épp a flac vagy az abból, általam tömörített mp3 szól. A jazz minden apró részlete is megszólalt hibátlanul. Én is hallgattam és máig nehezen ismeri el, hogy de azért hallotta a különbséget... Persze, csak az 50%-os találtai ráta, nem erről árulkodik. Egyáltalán nem hall az emberek 99,99%-a annál jobban, mint amit egy jó minőségű rip forrásból, jó minőségben kódolt mp3 tud.
Pl.: Ha én nagy ritkán ripppelek valamit, úgy szoktam tesztelni a minőségét, hogy az eredeti rippelt wav és a kódolt mp3-t szélsőségesen kihúzott EQ-val mérem össze. És még ekkor sem lehet különbségeket hallani, pedig direkt gyorsan kattingtatok egyszer egyikre-másikra, mert az emberi hallás memóriája igencsak rövid, állítólag 5mp. Ha ennél több idő telik már el két azonos/nagyon hasonló hang összehasonlításakor, akkor drasztikusan lecsökken a korrekt/pontos összehasonlítás esélye. -
válasz
Varázslóó #66 üzenetére
beszartak igen .
Egyetlen játékmotor támogatja ezt megoldást és a közeljövőben más nem is igen fogja. És az is fut a kártyáikon.Bármelyiken ugyan úgy . valószínűleg beszartak
Sokkal valószínűbb, hogy jön a GTX 1180 és akár még valamilyen GTX kari( 1170?) ahol a Turing kártyák RT mag nélkül is előnyben vannak a különálló INT feldogozók miatt valamint miért is ne engedjék? kb 60 % erőforrást veszítesz bármely más kártyán a Turingon kívül, plusz az RTX kártyákon kívül megvilágítást nem engedélyezik, csak a tükröződést az RT effektek közül. A teljes RT támogatás továbbra is csak az RTX kártyák privilégiuma marad, csak ez kimaradta hírből.
-
válasz
Varázslóó #62 üzenetére
Én is pont ezt láttam a TheVR-os streamben, Pisti is Hardcore fokozaton játszotta és sokszor 1 lövésből halt, ahogy pl. téged is 26:48-nál kilőttek..
Szerintem brutál erős benne az AI, főleg harcore fokozaton. Elkiáltják hogy "I can see him" és már tudja is mindegyik, hogy merre nézzen.
-
laposonly11
senior tag
válasz
Varázslóó #62 üzenetére
Erről van szó, ha könnyű módban játszik valaki, ahol gyakorlatilag sebezhetetlen a játékos, és ehhez még annyi ammot takarít meg, hogy lőszer nagykert nyithatna, ne csodálkozzon hogy "semmilyen" a játékélmény.
A Dark Souls fantasy sorozatot ismered, mert én a nehézsége miatt imádom, ott csak egy fokozat van, az ultra hardcore! -
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen légkondit a lakásba?
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Androidos fejegységek
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Alakul a Visa és a Mastercard európai ellenfele
- VoidXs: Tényleg minden játék optimalizálatlan?
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- bitpork: MOD Júni 28- Augusztus 2- szombat jelen állás szerint.
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- További aktív témák...
- Xiaomi Redmi Note 13 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Huawei P20 Lite 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Csere-Beszámítás! MSI Suprim X RTX 3080 10GB Videokártya!
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest