- Légies iPhone halvány színei
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Realme GT 2 - aláírjuk
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Google Pixel topik
- Kis telefon hatalmas teleppel
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
-Skylake-
addikt
válasz
F_Gergely #1042 üzenetére
[2003. évi C. törvény az elektronikus hírközlésről]
"(4d) * A határozott idejű előfizetői szerződés lejártát követően a szolgáltató az előfizető kérésére külön díjazás nélkül köteles gondoskodni arról, hogy az e szerződéssel együtt vásárolt készülék bármely szolgáltató előfizetőjeként használható legyen (hálózat-függetlenítés)."
[Telekom GYIK]
"Használhatom a Telekomnál vásárolt készüléket másik szolgáltató SIM-kártyájával?
A Telekom a mobilkészülékeket kártyafüggetlen módon értékesíti.Ha a 2017. november 24. előtt nálunk vásárolt készüléked még nem kártyafüggetlen..."
"Változások az Eht. kapcsán
2017. október 24-étől változások lépnek életbe az Elektronikus Hírközlési törvényben (Eht.), mely a következőkben érintik előfizetőinket:....
1. Díjmentes készülékfüggetlenítésMinden lakossági és üzleti ügyfél számára díjmentesen biztosítjuk a hálózati korlátozás feloldását, amennyiben a készüléket igazolható módon a Telenornál vásárolták, és (már) nem kapcsolódik hozzá élő hűségszerződés."
--------------------------
De egyébként ennek a problémának elémennek a szolgáltatók (a T biztosan) is és már alapvetően független telefonokat adnak el. Nekem N7P telefonom 2018.07 havi , telekom üzleti előfizetéses , hűségidős , SS és teljesen függetlenül vettem ki a dobozból. Pedig abból van külön DS verzió is és az enyém nem az.
-
válasz
Roland861010 #1037 üzenetére
Nem igaz. Lehet függő, csak köteles függetleníteni a tulajdonos kérésére, ha lejár a készülékre a hűségidő.
-
F_Gergely
őstag
válasz
Ez nekem uj.
Erre van valami jogszabaly vagy mi?
En csak olyan rendelkezest talaltam, hogy husegudo lejarta utan koteles a szolgaltato dijmentesen feloldani a halozati zart. De ilyet nem talalok, hogy nem is arulhat. Linkeld be legyszi az errol szolo jogszabalyt. -
gomi20
újonc
válasz
Jól van. Akkor is olyan hihetetlen, hogy a Telenor 30 ezerrel olcsóbban adja a telót a listaárnál kártyásan. Elhozom, aztán olyan kártyát teszek bele, amilyet akarok. Mi ebben neki a ráció? Ez tuti veszteség neki, ha nem használom a kártyáját.
-
gomi20
újonc
Tudja valaki biztosan, hogy a Telenornál független a kártyás Note10, vagy sem?
-
Hallosz
senior tag
Jól néz ki. Lassan mind 1 melyik gyártó telóját nézed, KB. ugyan az.
-
TODI1111
veterán
Valaki rendelt már a SES-ból előrendeléssel, házhozszállítással? Megkapta az első nap a készüléket? Mennyivel előtte küldenek értesítést?
-
Ðávid
aktív tag
válasz
MarkCsiha46 #1028 üzenetére
Szia!
Az előrendelői oldalon található táblázatban látható összegekre gondolsz? Azok csak a telefon havi törlesztőrészletei amihez még hozzájön a csomag havidíja is. -
válasz
FuRiONight #1006 üzenetére
Hosszában nagyobb 9mm-mel a Note10+, viszont a Note4 kicsit szélesebb és vastagabb.
-
Ðávid
aktív tag
Ma délelőtt végre engem is felhívtak a Telenortól. Kíváncsi vagyok, hogy jövő pénteken megkapom-e a telefont.
-
válasz
Érdekes, a note8ot is zsebre lehet tenni, és a 10+ nem nagyobb nála.
-
Teal'C
veterán
-
Bdanyy
addikt
válasz
gattolino #987 üzenetére
Én általában akkor váltok, amikor az előző telefon már kezd idegesíteni, legtöbbször a sebessége miatt. Ez tök változó, de nem nagyon volt egy telefonom sem 2 és fél évnél tovább napi használatban. az újabbak nem szoktak egy év alatt annyit adni, hogy megérje a csere számomra (pl hátlapi ujjlenyomatolvasós 6-8gb ramos ufs 2es telefont nem szívesen vennék), most is egyedül a note 10+nal érzem azt, hogy megérné a váltást.
Befektetésnek egyáltalán nem tekintek rá, nem szoktam eladni sem, jó tartalékba, vagy ha az újban van valami dealbreaker ami használat közben derül ki, akkor visszakoltozok.#1011 az appok beallitasait, meg mfa-t ugyanúgy macera visszaállítani sajnos. De ha azoknak a nagy részét le lehet menteni, az már sokat segítene. A fájlokat a legegyszerűbb még ide oda pakolni
-
viera
őstag
válasz
Én is pont ugyanígy vagyok vele.
Kicsit én is sajnálom,hogy a kisebb nem egyezik meg tudásban a + -al.Tényleg nagyon kézre áll nekem is,de meglátjuk megszokom e a nagyot.
-
F_Gergely
őstag
válasz
Hat en eleg megaloman vagyok, nalam nem is volt kerdes, hogy csakis a plussz johet szoba :D meg igazabol akkor mint a 9es note.
A sima note10 meg kisebb mint a note4 szoval mar csak ezert se kene. -
FuRiONight
addikt
Ma sikerült megnéznem a telekom-nàl a Note 10-ket.
Így hirtelen: sokkal jobb, hogy a kamera közepén ès csak egy van. A bekapcsoló gomb nem gàz bal oldalon.
De ami engem zavar, az a Note 10+ mèrete. Batàr nagy, egy kèzzel szinte lehetetlen hasznàlni, a kicsi viszont nagyon kèzreàlló. Ha a kicsi is tudnà ugyanazt mint a nagy nem is volna kèrdès melyiket vàlasszam, de így.(#1007) F_Gergely FuRiONight (#1006)
deJelenleg most egy Note 4 hasznàlok èn, a pàromnak inkàbb odaadtam az S10+, annyira nem jött be. De mindennapokban zsebben már nem lehet tenni a Note 10+. Erre már én is azt mondom, hogy nagy. Ha pedig nagy kijelző kell, ott az iPad. -
F_Gergely
őstag
Anno amig telefonoztam, en is ezt csinaltam, volt hogy 2-3 naponta csereltem telefont. De akkor meg masvilag volt. Ma mar agyfaszt kapnek, hogy koltozgessek egyik telefonrol a masikra. Kifejezetten rossznak elem meg a telefoncseret. Legalabbis a note-nal ezt szeretem. A htc-t nagyon utaltam.
-
Adam0620
csendes tag
Sziasztok!
Már olvasom a fórumot pár napja. Gondoltam regisztrálok, ebbe a fórumba nem megy egymás ölése..
Jelenleg P30 Pro-t használok, előtte S8+-om volt. Nem tudom egyszerűen megszokni ezt a Huaweit. Jó meg minden, tényleg nem tudok róla rosszat mondani azon kívül hogy nincs meg az a bizonyos prémium érzet ami S8+nál megvolt és imádtam. +jégkristály szín eléggé melegséges, páromnak meg épp kezdi megadni magát a telefonja, szóval még lenne is kinek tovább adni. Nézegettem S10+-t is de az aksi miatt lemondtam róla inkább.
Előfizetésre szívesen kihoznám a Note 10+, nem vágna földhöz viszont, ha mégse jönne be vissza lehet úgy is adni 14 napig?
Plusz még egy olyan kérdés, hogy aki látta mindkét telefon kijelzőjét élőbe, mennyivel jobb a Samsung? -
Teal'C
veterán
válasz
gattolino #1002 üzenetére
Mindent ami megtetszik, most pl amig várok a Note ra addig vettem egy Nubia X et. Aztán megy az apróra
Érdekes módon sem a iphone sem a huawei készülékek nem vonzanak még egy sem volt de a kollégákét már letesztelgettem. A különleges telefonok vonzanak nagyon. Pl rendeltem egy kollégának agy Blackview Max1 et beépített lézer projektorral, mikor megláttam a szavam elállt olyan komoly képet vetít. 97e volt amazonról. Tokkal fóliával.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- 136 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080
- iKing.Hu - Apple iPhone 13 Pro Max - Graphite - Használt, újszerű
- Bomba ár! HP ProBook 450 G5 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 15,6" FHD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép PC Játékra! R5 8400F / RTX 3070Ti / 32GB DDR5 / 1TB SSD
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest