- Motorola Edge 50 Ultra - szépen kifaragták
- Samsung Galaxy S21 Ultra - vákuumcsomagolás
- Android szakmai topik
- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Nagyon erős ajánlat lett CMF Phone 2 Pro
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- Redmi Note 10 Pro - majdnem minden stimmel
- One UI zápor szórta meg Európát
- Akciófigyelő: Ütős ajánlatokkal nyit újra a Xiaomi Store az Arena Mallban
Új hozzászólás Aktív témák
-
Béééla
őstag
A T3-mal nagyon befürödtem. A kialakítása miatt telónak vettem (bt füles is van a világon ha sokat kéne dumálni) és a 4G sebességére nem lenne panasz, a 720-as kijelző miatt direkt örültem mert a himbilimbim kivan a 32k-s kijelzők alatt vért izzadó GPU-tól. És ennyi. Valami miatt elkezdett meredeken zuhanni a töltöttség használat mellett, és persze akad, fagy, újraindul, melegszik, a kijelző sötét mint a szép emlékű Maúnika só közönsége, hiába van telefonszerű elrendezés, fülhöz emelve nem alszik el a kijelző, a kamerát jobb, ha nem is említem.
Asszony M3-at kapott akció miatt (és mert a nexus 7 látszólag kilehelte lelkét), na az ezerszer jobban sikerült. Egy "széria" mégis neki rendszeresen prüntyögött hogy frissítése érkezett, nem akad, 3G ram belefért hazai boltban. T szériát soha többet nem vennék tőlük.
Új hozzászólás Aktív témák
ma A MediaPad T5 és M5 Lite egyaránt 10 hüvelykes kijelzővel, illetve gyermekeknek szánt móddal lett ellátva. Hazai árak is vannak!
- Amazon Kindle 3 keyboard Wifi hibátlan
- iPad Pro 7 M4 13" 256GB Cellular Hibátlan/2025.11.29.Apple Gar./p4219
- BONTATLAN Új Ipad 9th 10th 11 gen. Air 6 7 , Ipad Pro Mini 7 IPADEK Azonnal DEÁK Térnél Átvehető.
- újszerű iPad Mini (6. generációs) 64GB Wi-Fi space gray asztroszürke tok
- Apple iPad Pro 128gb 12.9" (2020) 4. gen. Cellular - Újszerű, akár beszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 32/64GB RAM RTX 4060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Csere-Beszámítás! Asztali számítógép játékra! I5 14400F / RX 6900 XT 16GB / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- Honor Pad X8 64GB, Wi-Fi, 1 Év Garanciával
- Mini PC, tiny PC HP ProDesk 600 G2 i5-6500T, Fujitsu Esprimo i5-7500T
- Dixit 4 Eredet (bontatlan, fóliás kártyacsomag)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest