- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Redmi Note 9 Pro [joyeuse]
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- One mobilszolgáltatások
- Sony WF-C710N - átlátok rajta
- Milyen okostelefont vegyek?
- Android szakmai topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
-
Mobilarena
[Re:] Készül a Lenovo P780
Új hozzászólás Aktív témák
-
gilimbgalamb
tag
válasz
anonym1s #268 üzenetére
Az IMEI srác jelentkezik(lehet nevet kellene váltanom
)
Jelentem az összes problémám meg oldódott!!! Két egymástól külön hibám volt!
Az egyik:
A telefonomnak fogalma nem volt az imei számáról. Az anonym1s fórumtárs(nagy köszönet érte) által belinkelt IMEI javító folyamattal sikerült a készülék akksiján található imei számmal életet lehelni a telefon funkcióba! Mindkét átírás után újraindítás következett!
Működik mind2 SIM! Hívni tudok és fogadni is, a minőség pedig kiváló!A másik hiba:
Amikor bekapcsoltam a wifi-t az elérhető hálózatok közöttt volt egy maximum erősségű, "nvram warning err = 0x10" elnevezésű!
A párhuzamosan futó Dual Simes fórumban Maximum1 által linkelt megoldás ezt a problémát is orvosolta!Így már nyugodtan örülök, hogy a készülék tulajdonosa lehetek
Köszönöm a segítségeteket! Ha hasonló gondotok lesz forduljatok hozzám bátran
-
outsiders
aktív tag
válasz
anonym1s #266 üzenetére
1 embernél fagyogat összesen a telefon, kijelzőhiba pedig aliexpressről rendelt első daraboknál volt. Nagyon szép és jó anyagminőséggel megáldott telefon ez hatalmas aksival. A fagyás sztem a minideal által felrakott magyarítás, ki tudja milyen cwm és egyebek miatt van, nekem nem is gyári launcherrel jött hanem apex volt rajta....
Keresni kell egy full gyári rom-ot és azzal teljesen penge lesz.
Szíved választása, hogy milyen mobilt veszel, de idejönni a mobil saját fórumába és fikázódni, ez aztán építő
Több embernek van már ilyen mobilja, valódi hiba eddig az IMEI-s srácnak volt csak.... Azért nincs annyi hsz mert a többiek elégedetten használják nagy valószínűséggel, jómagamat is beleértve -
megint én
őstag
válasz
anonym1s #237 üzenetére
Én is tisztában vagyok azzal, hogy nem lehet harcolni a warez ellen. És szerintem csak akkor kellene közbelépni, amikor már kinkrétan olyan van, hogy töltsd le innen:.... Meg hasonlók. Az IGO-t is kb ki sem szabad ejteni itt, mert már törlik is. De kiért? Ha megkérdezik, melyik a legjobb, ott a válasz, az meg hogyan tovább azt megoldja maga. Málam is priviben annyi varez van, hogy dunát rekeszt. ÉS? Mi van akkor. Továbbra is tartom azt, hogy CIKKEKBEN nem szabad, de fórumon kultúrált keretek közt elengedhetetlen. Most nem nevezem meg a topicot, de van olyan ahol folyamat megy a warez kultúrált keretek között, és az egy nagyon szakmai topic. És kell oda, mert ha valamit meg akarsz nézni ami a témához tartozik, ahhoz kellenek bizonyos progik amik fizetősek. De nem veszi meg senki. Most is pl a telefonomra kerestem jó panorámakészítő appot, és 11et próbáltam ki... Na vajon fizettem valamelyikért is? Nem adom meg a választ mert az a PH alapelvekbe ütközne, ez maradjon "költői" kérdés. De végül egyik progi vált csak be, az sem nagyon, és a gyárit használom leginkább.
-
megint én
őstag
válasz
anonym1s #234 üzenetére
Megválaszolták előttem, csak sokáig nem refresheltem...
De arra a mondjad csak ez a fórum lényege... Kíváncsi leszek az itteni végkifejletre.
Az a Modi, az pont azok közé tartozik akikről írtam. -
Hopkins_001
tag
válasz
anonym1s #230 üzenetére
Videókat lgcamera appal csináltam,megszoktam már ezt,normálisan fókuszál,rengeteg beállítások,pl magasabb fps,bitsűrűség stb. Amúgy még egy kicsit szebb a videó csak youtube lefele konvertál...
Tárhelyet lehet bővíteni,32 gb 6-7 ezer ft.
Ára valószínű a név miatt magasabb,meg nem egy gagyi műanyag keretbe van öntve.
Persze lehet 16:9-est pl pro capture progival,gyáriban nem látok ilyen beállítást.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Házimozi belépő szinten
- Elemlámpa, zseblámpa
- Azonnali fotós kérdések órája
- Milyen monitort vegyek?
- Vírusirtó topic
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Milyen videókártyát?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Törött, Hibás iPhone felvásárlás!!
- Akcio! Csere-Beszámítás! Gigabyte Vision RTX 3070Ti 8GB GDDR6X OC Videokártya!
- Magyarország piacvezető szoftver webáruháza
- DELL Universal Dock UD22 210-BEYV (DisplayLink)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest