- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Nem nyílnak a Foldok?
- Motorola G86 - majdnem Edge
- iOS alkalmazások
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Motorola Edge 60 Fusion - nem csak a forma időtálló
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Vízálló ventilátort kaptak a K13 Turbók
-
Mobilarena
[Re:] Készül a Lenovo P780
Új hozzászólás Aktív témák
-
han_lev
senior tag
válasz
Blue Eagle #9151 üzenetére
8zabi is irt a #9122 egy cn es particionálóról. Letöltöttem, még nem próbáltam.
Igen, ott is ebr1 van. Természetesen fogalmam sincs mit jelent az ebr, ezért valószínüleg egyelőre nem is próbálom ki. -
drn72
csendes tag
válasz
Blue Eagle #9147 üzenetére
Nagyon köszönöm.
Jó munkát! -
drn72
csendes tag
válasz
Blue Eagle #9137 üzenetére
Lenne még egy kérdésem, hátha tudsz rá valami javaslatot.
A korábbi gyakorlatomnak megfelelően már régen szeretnék egy olyan programot, amivel tudom PC-ről kezelni a telefonban a képeket, névjegyzékeket, üzeneteket stb. mint régen volt a nokia suite, vagy a kies régebbi verziója.
Most találtam is egy ilyen gyári progit, ami lenovo magic plus névre hallgat.
Letöltöttem a programot a gépre a p780 hoz tartózó driver-ekkel együtt, illetve a telefonra is a szükséges vezérlőt. De az a gondom, hogy a telefon azt jelzi, hogy csatlakoztatva van a pc-hez, a gépen meg azt, hogy nem jött össze a kapcsolat, és csatlakoztassam a készüléket. Ez az általad "kreált" rom nem alkalmas az ilyen csatlakoztatásra, vagy valami más gond lehet?
Köszi! -
han_lev
senior tag
válasz
Blue Eagle #9137 üzenetére
Eredeti nvram mentést kérdezel?
Nekem megvan azveredeti romkmnak az nvramja.
Sokban lesz más az amit az összefoglalóba tesztek? Mert akkor megvárom. Az S124 nekem anno bejött, mindössz egy apró problémám volt vele: a kapcsolat bontásánál gyakran késtem az érintéssel egytized másodpercet, és íg ujrahivtam a másik felet(mert ugye a kontaktba a hívás két kártyájánk az érintés területe oda esik, ahol a kapcsolat bontásának a piros gombja figyel hívás közben)
Alapba abban v52 es van h jól emkékszem...? -
drn72
csendes tag
válasz
Blue Eagle #9135 üzenetére
S124
-
drn72
csendes tag
válasz
Blue Eagle #9132 üzenetére
Pedig amtibacsi sok jót olvasott róla
-
drn72
csendes tag
válasz
Blue Eagle #9125 üzenetére
Egy újabb variáció a témára:
Szintén V52 és S124 kombináció. Mindkét eszközzel szépen párosul ( füles, billentyűzet), azután a billentyűzettel használatkor már nem kommunikál, annak ellenére, hogy a párosításkor az arról érkező jelszót elfogadta.
A fülessel pedig azt csinálja, hogy a hívást kezeli azaz a bejövő hívást hallom rajta (jelez) fel is tudom venni, de egy-két másodperc után a telefont előbb repülő üzemmódba teszi, majd mind a két SIM-et kilövi és kéri a pin kódokat. Kipróbáltam úgy is, hogy indítottam a hívást illetve fogadtam is.
Mivel időközben a telefonra rárabolt az oldalbordám (miután szuper módon felokosítottam) és Ő nem használ fülest, eddig nem csíkolt a javítás, bár a billentyűzet néha jól jönne Neki is. -
amtibacsi
aktív tag
válasz
Blue Eagle #9108 üzenetére
Felraktam a V52-t. Eddig jó, este lesz Bluetooth teszt. Sokat hallgatom azon.
-
Itik
tag
válasz
Blue Eagle #9111 üzenetére
Köszi!
Sikerült telepítenem a V101-est. Meglátom otthon milyen lesz. Eddig lakáson belül 0 térerő volt....
Meglátjuk. Feltettem az SD-re a V52-est is.... esetleg még azzal is próbálkozom.Pedig telenoros kártyák vannak benne. És állítólag csak a Vodásokkal van baj....
-
válasz
Blue Eagle #9108 üzenetére
Majd megpróbálom megszerezni a v17-est, az is elég stabil volt.
(CN verzió lesz nálam egy napig, átparticionálási céllal) -
Itik
tag
válasz
Blue Eagle #9003 üzenetére
Szia!
Sikerült feltennem a custom Recoveryt... tudnál segíteni hogy lehet a modemcserét megcsinálni?? Már csináltam a Recoveryvel mentést is.
-
Mclood
csendes tag
válasz
Blue Eagle #9102 üzenetére
be volt pipálva
újra megcsináltam végig ment és most már működik
köszönöm a segítségedet -
Mclood
csendes tag
válasz
Blue Eagle #9098 üzenetére
nem kapcsol be csak a lámpa világit ha rá dugom a gépre és ismeretlen ezközt ír ki a gép
131911 -
Mclood
csendes tag
válasz
Blue Eagle #9096 üzenetére
MT_6589_SP_Flash_Tool_v3.1304.0.119 ezt használtam
-
Mclood
csendes tag
válasz
Blue Eagle #9094 üzenetére
találtam hozzá többet is de azok bin fájlok és azokkal mit kell kezdeni?
nem vagyok nagy zseni ezekben -
tuxihome
csendes tag
válasz
Blue Eagle #9091 üzenetére
Nem, adatkapcsolat aktiv, telefon alapállapotba kerül, (wifi kikapcsolva) mobilnet lekapcsol, nincs forgalom. Telefon " bekapcs" képernyőzár kinyit, 3-4 sec és elindul az adatforgalom magától. ( megjönnek a gmail emailek)
Gondolkodtam hogy felteszem a S226-os frissitést hátha javit rajta, de amúgy meg minden tök jól megy most nem akarnám háborgatni a rendszert. -
amtibacsi
aktív tag
válasz
Blue Eagle #9087 üzenetére
Köszi szépen, most már több sörrel jövök
A biztonsági központ megjelenik a felső sorban. Azt is el lehet tüntetni ? Ja meg rázásra kapcsolja ki a képernyőt
Ma volt factory reset, most mindent előlről kezdek
-
amtibacsi
aktív tag
válasz
Blue Eagle #9055 üzenetére
Megoldódott az otthoni netes gondom. Átraktuk a routerboardot a 3-as csatornára és most 20 megával hasít. Érdekes, de van itt 2 Nexus 7 és azokon eddig is ment. Mitől lehet ez ? Környéken van pár router, de a legtöbbje az 1-esen ad vagy a 6-oson. Eddig a 12-esen ment. Lehet, hogy csak 11-ig tudja ez a Lenovo ?
-
sandort
csendes tag
válasz
Blue Eagle #9081 üzenetére
Van benne magyar nyelv, de néhány elem angol.
-
cubixx
tag
válasz
Blue Eagle #9069 üzenetére
Igen, 4.4. Hogyan tudnék ottan helyet felszabadítani. Amúgy most nagy bajban vagyok, mer közben töröltem a SuperSu-t, hogy be tudjam rakni a követelt apk-okat (de legalább a frissítés sikeres, elvileg). Igen, hülye vagyok. Most meg helyhiány miatt gondolom rootolni sem fogok tudni...
-
Itik
tag
válasz
Blue Eagle #9076 üzenetére
Tehát ha jól értem ezt a recoveryt kell telepítenem (Lenovo-P780-CN-type-CWM-6028-recovery-by-Cappa72.img) az MTK Mobileuncle Tools-al A Recovery Update menüpontal?
Bocs hogy ilyen értetlen vagyok de sosem csináltam még hasolós sem..
-
Itik
tag
válasz
Blue Eagle #9073 üzenetére
Hát ez az.... A ROM nekem azt írja ROW tipusú a file-t amit meg átküldtem abból azt írtad CN rom. Akkor milyen recoveryt kell telepítenem??
-
Itik
tag
válasz
Blue Eagle #9067 üzenetére
Ha a modemet szeretném lecserelni ezzel a progival az új modemet fel lehet telepíteni??
-
Itik
tag
válasz
Blue Eagle #9067 üzenetére
Tehát ha jól értem akkor Ezzel a progival lehet feltenni az új recovery-t. És az új recovery-vel már lehet rom mentést csinálni. Már csak azt kéne tudom hogy melyik custom recoveryt kéne feltennem...
-
somasz
addikt
válasz
Blue Eagle #9059 üzenetére
Rámásolok egy filmet, és megnyitom a telón, vagy másoljam vissza a kártyáról gépre és nyissam meg ott?
-
somasz
addikt
válasz
Blue Eagle #9055 üzenetére
Telefonban a kártya, gépről FAT-re formáztam, ugyanez a hiba. Failed!
-
amtibacsi
aktív tag
válasz
Blue Eagle #9035 üzenetére
A wifis drivereket is lehet úgy cserélni mint az alapsávét ? Sima másolással a system mappába ?
-
somasz
addikt
válasz
Blue Eagle #9048 üzenetére
S125 és cappa féle cwm-ből sem ment fel a nexus rom, most megpróbálom így ezt a CN-es slx-et. De ha jól emlékszem, ezeknél vibrált a kijelzőm (mindkét nálam járt telefonnál jelentkezett).
-
somasz
addikt
válasz
Blue Eagle #9045 üzenetére
Nem, az slx v26a CN verziót sem tudom rátolni.
-
alfaq164
újonc
válasz
Blue Eagle #9045 üzenetére
PÜ vissza
-
alfaq164
újonc
válasz
Blue Eagle #9042 üzenetére
Köszönöm a reagálást az üzenetemre. Nagyon valoszinű, hogy nem lakunk közel egymáshoz, mert én külföldön lakom jelenleg. Sajnos abban biztos vagyok, hogy itt egyedül nem tudom megcsinálni, mert sem időm sem türelmem, de legfőképpen gyakorlatom ilyenben nincsen. Tehát minden külső segítség jól jönne.
Elküldöm bárhova ha arról van szó.
Üdv. -
amtibacsi
aktív tag
válasz
Blue Eagle #9035 üzenetére
Most felraktam a V101-et, mintha javult volna a térerő. Wifire ötlet ?
-
tuxihome
csendes tag
válasz
Blue Eagle #9030 üzenetére
Csak azért mert visszább valamelyik hozzászólásban írta egy fórum társ hogy nem szükséges...
-
tuxihome
csendes tag
válasz
Blue Eagle #9030 üzenetére
hát az bizony "manual" akart lenni, de nem cseréltem mindkettőt és így is tökéletes, amúgy melyik lett volna a másik, mert csak az img filet cseéltem...
-
Itik
tag
válasz
Blue Eagle #9025 üzenetére
Oké....akkor próbálkozom..... Leszedtem hozzá a cuccokat.... Ha nincs fent csak a gyári CWM akkor is megy az MTK droidtools-al??
-
Itik
tag
válasz
Blue Eagle #9023 üzenetére
Azon már túl vagyok....jó párszor átolvastam.... De mivel fogalmam nincs az enyémen milyen rom van így nem tudom milyen CWM-t telepítsek...
-
west76
aktív tag
válasz
Blue Eagle #9018 üzenetére
Na ilyen rom név után nekem az lenne az első, hogy felraknék egy jó, bevált sokak által használt rom-ot, aztán azzal megnézném mi a helyzet.
-
west76
aktív tag
válasz
Blue Eagle #9016 üzenetére
Emlékeim szerint a 135-ös rom cn alapú.
-
Itik
tag
válasz
Blue Eagle #9008 üzenetére
Köszönöm a segítséget.... :-) Akkor az mondod próbálkozhatnék ezzekkel a modemekkel?? Hogy kell telepíteni?? Igazából azt sem tudom melyik CWM-t kéne telepítenem.... :-( Mert a leírásokból nem derül ki számomra hogy nekem melyiket kéne feltennem...
-
ath
senior tag
válasz
customer service munkakörben dolgozol?
minden elismerésem, hogy annak ellenére az utolsó ~20 hsz erről szól is ilyen részletesen van kapacitásod segíteni
-
Itik
tag
válasz
Modelszám: Lenovo P780_ROW
Alapsáv : P780.V16.2013/07/03 Build szám: P780_ROW_S135_yueyue A rendszer még gyári és rootolt a Framaroot. apk-val -
tuxihome
csendes tag
válasz
Blue Eagle #8992 üzenetére
Köszönöm mindenkinek a segítséget, pénteken lesz teszt azt hiszem a manual mód menni fog, bár a jogosultság kiosztással lehet hogy gondban leszek, olyat még nem csináltam. Pénteken felteszem az új drivert remélem jó lesz, fejleményekről mindenképpen beszámolok.
Még egyszer köszönöm mindenkinek a türelmet és a segítséget. -
tuxihome
csendes tag
válasz
Blue Eagle #8989 üzenetére
P780.ROW.V104, gondolom a V104 ebből ami nekem kell és ezek szerint ez nem jó...
Az a gond hogy hiába lépek be recovery módba update bármi from sd card nem lép tovább a menüből valamiért... -
tuxihome
csendes tag
válasz
Blue Eagle #8986 üzenetére
Ezt elvileg a ROM típusából kellen látnom vagy a telefonból valamilyen módon ki lehet nyerni?
-
han_lev
senior tag
válasz
Blue Eagle #8946 üzenetére
De ...
-
Nerich34
csendes tag
válasz
Blue Eagle #8946 üzenetére
Tudom, hogy nem megfelelő!
De máshol nem találtam segítséget, itt írta randras, hogy lehetetlen téglásítani az MTK-s telefonokat!
Ez a telefon olyan mint a S720 csak nem 516MB RAM hanem 1GB!
Nekem csak segítség kell egy Lenovo telefon téglás állapotának megszüntetésére!!
Köszönöm előre is az segítő válaszokat! -
Nerich34
csendes tag
válasz
Blue Eagle #8944 üzenetére
Neeem
https://www.youtube.com/watch?v=lk2Th0vHON4
A videó alatti ROM-ot! -
NextError
tag
válasz
Blue Eagle #8913 üzenetére
Köszömöm Szépen!
Igazából ebben a romban is eligazodok, ami kicsit fura nekem hogy a menü gomb hosszú megnyomásával jönnek elő a nemrég használt alkalmazások,meg minden,nem pedig a home gomb hosszan nyomására. Meg igazából az aku százalékos beállítását nem találtam meg de ez nem annyira zavaró csak valamiért szeretem látni hogy mennyi is, de tudom millio app van erre -
cool13
őstag
válasz
Blue Eagle #8904 üzenetére
Nem fontos. Majd ha meg leszel vele szólsz.
-
Figur10
tag
válasz
Blue Eagle #8900 üzenetére
Köszönöm a segítséget minden jó lett.
Igaz a preloadert cserélni kellet mert hibával le állt a Flash Tool.
-
razorka777
veterán
válasz
Blue Eagle #8904 üzenetére
Köszi, most már tökéletes.
-
cool13
őstag
válasz
Blue Eagle #8900 üzenetére
Már benne is van az előzetesben. 3. pont alatt. Jelezd ha máshogy lenne jó.
-
Figur10
tag
válasz
Blue Eagle #8896 üzenetére
Szia.
Köszönöm szépen ez nagy segítség volt.
Így sikerült. Kár, hogy ez nincs az összefoglalóban.
Szeretném megkérdezni, hogy a telefonomon most alapsáv ver. P780.V16,2013/07/03 17:08 Build-szám P780_S136_140306 van fent.
Leszeretném cserélni erre [link] mehet egyből Flash Tool-lal vagy előtte még kell valamit csinálni?Köszönöm.
-
Figur10
tag
válasz
Blue Eagle #8891 üzenetére
Szia.
Köszönöm a gyors segítséget.
Sajnos meta módban fel sem ismeri a készüléket.
Hol lehet át állítani az írási lemezt?
Lehet hogy buta kérdés de nem a számítógépre ment az MTK Droid tools ? Kell sd kártyára is a telóba?
Köszönöm a megértő segítséget. -
NextError
tag
válasz
Blue Eagle #8879 üzenetére
Szia, köszönöm neked is a segítséget,most minden oké a telefonnal
Érdemes felrakni az újabb romodat, mi változott benne? Illetve miket kell bepipálni flashtoolsnál hogy az adatok megmaradjanak?vagy azt úgy nem lehet? -
Den Hadnagy
senior tag
válasz
Blue Eagle #8882 üzenetére
Mindez nem kivitelezhető windows intéző alól? Én meg tudnám csinálni, csak az új vevő képességeiben kételkedek...
Másik gond a twrp-vel (ami amúgy van rajta még az SLX telepítős időkből), hogy a telóban jelenleg nincs SD kártya, így nincs hova tenni a filet flashelés előtt.
-
NextError
tag
válasz
Blue Eagle #8861 üzenetére
ha esetleg valamikor van egy kis időd és nem teljesen menthetetlen a helyzet akkor más módon is felvehetnénk a kapcsolatot, de persze ha bárki más tudna annak is örülnék
illetve ha azzal lehetne segíteni a helyzeten a bátyámnak is ugyan ilyen telefonja van,amit még nem tettem tönkre, mtk droidos mentést lehetne vele csinálni ha azt mondjátok úgy könyebb a helyuet,de lehet csak hülyeséget beszélek szóljatok nyugodtan
-
NextError
tag
válasz
Blue Eagle #8861 üzenetére
de pont hogy leformáztam ez a baj, recovery sincs rajt meg semmi szóval elég gáz a helyzet...
-
NextError
tag
válasz
Blue Eagle #8859 üzenetére
jelenleg semilyen rom nincsen rajta,de elvileg vissza lettek allitba a gyári particiók cappa72 féle zippel
-
bogyo74
tag
válasz
Blue Eagle #8856 üzenetére
Köszi, megnézem. Valószínű, hogy az, hiszen csak egy újabb verzió, de az ördög és az informatikus nem alszik :-)
-
NextError
tag
válasz
Blue Eagle #8854 üzenetére
-
NextError
tag
válasz
Blue Eagle #8849 üzenetére
Ne haragidj meg ha enyire kezdő vagyok ezzel a flash tool programmal , tehát tételezzük fel hogy leszedem az orosz life v3 romot, akkor ott a flash toolsba cseréljem ki a preloadert és azzal akkor érzékelni fogja a telót és nem is kell driver?vagy ez akar lenni a driver amit linkeltél?
-
bogyo74
tag
válasz
Blue Eagle #8851 üzenetére
Köszi!
-
NextError
tag
válasz
Blue Eagle #8844 üzenetére
régihez link?
-
Blue Eagle
őstag
válasz
Blue Eagle #8840 üzenetére
Frissebbet ma feltölteni nem fogok tudni, elment a net aludni. Ez már csak ilyen. Talán a hétvégén.
-
Thrawn
félisten
válasz
Blue Eagle #8838 üzenetére
Értem, akkor ki kell nyomoznom hogyan tudom a jelenlegi CN-t átvariálni ROW-ra, hogy feltehessem majd azt a ROM-ot. Délutánig van időm kideríteni, addigra remélem sikerül feltöltened azt a ROM-ot.
-
NextError
tag
válasz
Blue Eagle #8835 üzenetére
Köszönöam segítséged és megfogadom a tanáacsod,de leginkább maradok az egszerűbb dolgoknál a root megy a partcionálást egyenlőre inkább hagyom.
-
NextError
tag
válasz
Blue Eagle #8833 üzenetére
Szia, nem csak CM recoveryvel van mentésem cappa72 félével, aki tegnap a te romodat ajánlotta ahhoz egy linket elfogadnék mert már idegeségemben semmit sem találok, jelenleg az MT65xx preloader drivert próbálom felvarázsolni a gépre hogy tudjam használni a flash toolst,vagy mással próbálkozzak?
-
milapsy
aktív tag
válasz
Blue Eagle #8810 üzenetére
fleraktam a nexus update2-t ez elvileg mukodott is ez elvileg rootol rom! letoltottem a marketbol a superSU-t gondoltam azt hasznalom mar megszoktam....na ahogy elnditottam kesz kivegezte az imei szamokat valahogy sikerult vissza varazsolnom! megint eljatszottam ezt es tegnap ota szenvedek nem tudom hogy csinaltam meg!
nem tudom vissza irni sehogy mar mindennel probalkozok itt
-
cool13
őstag
válasz
Blue Eagle #8806 üzenetére
Na ez az idő pont jó mindenkinek akkor összeszedni. Jöhet ide is vagy privibe majd mindenkitől mit hogyan. Link is. Csak hogy könnyebben menjen nekem is. Kösz a segítséget mindenkitől, előre is.
-
P780Amateur
csendes tag
válasz
Blue Eagle #8766 üzenetére
Elvileg perszehogy.Azért írtam,hogy "is". De ahogy követem az akciót,nem art az óvatosság:ha mentes is ugrott,de megvan az IMEI,akkor nincs minden veszve.És csak as elsö IMEI van a telón,a második meg hol +8,hol meg +18...
-
han_lev
senior tag
válasz
Blue Eagle #8766 üzenetére
Igen, már több mentésem is van..
No akkor:
P780Amateur:
1. az első pont lenne a legjobb..itt meg is állnék... de melyiket? Küldj egy olyan CN es romot, amit fel tudok fleshelni. A figyelmesen olvasod amit nyavalygok, akkor pont ez a problémám. Ugyanis minden erőlködésem ellenére ilyet nem találtam. Hol linkelték?
2. Igen... igen .. na itt nem, mert a "bármilyet szeretnél" jelző nem áll akkor, ha row-os rom row os recoweryjéből szeretnék CN-es romot feltelepíteni. Vagy van erre is megoldás?
mentésem van, még le is fotóztam a MtkDroid tools infóját
beg:
mi az a MUT ? Ha MobilUncleTools, akkor itt van a gondom: ahogy megpróbálom feltenni, ujraindul a gyári recowery.. de ezt már leírta, csak nem akarom mondani amit mindíg mondanak nekem, hogy olvassanak vissza, mert félek hogy megbántok valakit .. és aztán nem segítenekcool13:
többet nem használok....
somasz:
ááááááá: akkor lehet hiába csinálom az egészet.. !!!!
Blue Eagle: szóval eredetileg franciát tanultam - tanítottak nekem általános iskolába, és ott az u betű diftongussal általában "uo". Mikor elkezdtem angolt tanulni, mindíg bajom volt az írásban a dupla magánhangzók leírásával, mert az o, u, betüket gyakran "faranciásan" írtam . A te nevednél valószínüleg ez jött elő nálam... bocsi.. igyekszem ...
És köszi a segítséget. -
han_lev
senior tag
válasz
Blue Eagle #8742 üzenetére
Értem....
És akkor most mit tegyek?
-
juhasz.jozse
tag
válasz
Blue Eagle #8731 üzenetére
Amúgy teljesen igazad van, az SD kártyát természetesen nem partícionálja. Csak a belső memt.
-
juhasz.jozse
tag
válasz
Blue Eagle #8729 üzenetére
Szerintem azért dobj bele egy sd kártyát, mert ugyan nem bántja, de arra készíti el a rendszerről a backup-okat amiket átméretezés után visszapakolna...
Ebből adódóan min. 1-2 GB-os legyen. Gondolom annál kisebb úgysincs...
Lényeg: Legyen benne SD kártya, néhány 100MB-osak nem játszanak. -
denko
senior tag
válasz
Blue Eagle #8674 üzenetére
megint valami ujdonság számomra.
Esetleg megkinálok pár sörrel azt a bátor embert aki uj romot tesz a telefonomra ha nem fog menni nekem))
-
denko
senior tag
válasz
Blue Eagle #8672 üzenetére
MTK droid bol vágtam ki root megnyomása után.
Porbáltam Bin4ry vel , de valami errort ir ki viszont olyan kicsi a fekete képernyő. alig vehetöek a betük, hogy tudnam kinagyitani? -
han_lev
senior tag
válasz
Blue Eagle #8666 üzenetére
Kedves Blue Eagle!
Most jól írtam le!! Bocsi! Szóval, és izé, köszi! -
CATTER
csendes tag
válasz
Blue Eagle #8645 üzenetére
Nekem vannak tyúklábak az aksin és minden ki van pipálva ami neked és ROW-os és pandawil-es.....
-
torkozsolt
csendes tag
válasz
Blue Eagle #8645 üzenetére
Háát, nálam is a csak remény van, meg az Amazon Refund Policy-ja, ha a mégsem azt kapom, amit rendelek... :-)
Mivel más országokban is élő probléma illetve kérdés ez a 3G 900 MHz (spanyolok, franciák, és asszem a bolgárok is), hátha tényleg nem kamu, hogy Angliából ROW verziót tud küldeni az emberünk. A tuti India lenne, de nem találtam olyan boltot, ami szállít országon kívülre.
Meglátjuk, majd referálok. Ha mégsem jó, biztos találok valaki nem-vodást, akinek nem fájó a 900 MHz hiánya és nem akar heteket várni egy új telefonra. Vagy megy vissza az eladónak... :-)
-
cs.zs.
veterán
válasz
Blue Eagle #8627 üzenetére
Épp most olvastam hogy a GVH 125 millió Ft bírságot szabott ki a Vodára a "Legek Hálózata" kifejezés miatt, mert legkevésbé sem valóságos, avagy így a (leendő) vásárló megtévesztése.
-
torkozsolt
csendes tag
válasz
Blue Eagle #8627 üzenetére
Koszonom a valaszt, ettol tartottam... Jo aron ROW verzio eselytelen normalis webshopbol? Minden otletnek orulnek...
-
razorka777
veterán
válasz
Blue Eagle #8612 üzenetére
Köszi a gyors választ.
Nagyon tetszik a telefon, bár megfogadtam, hogy 4.5 col-nál nem lesz nagyobb telóm, de ennél kivételt teszek. -
Bottalfog
tag
válasz
Blue Eagle #8591 üzenetére
Csak mint totálisan hozzá nem értő ember én úgy képzeltem el ezt, hogy ha véletlen bele megyek megnyomok valamit aztán jön a baj
. Nem tudom megalapozni jobban minthogy félek attól amihez nem értek
-
Bottalfog
tag
válasz
Blue Eagle #8589 üzenetére
Köszi mindent
Egy utolsó kérdés, ezeket super su meg ilyesféle alkalmazásokat, hogy lehet letakarítani ? mert nem nagyon szeretnék ilyen veszély forrást fent hagyni a telefonon.
-
Bottalfog
tag
válasz
Blue Eagle #8587 üzenetére
nem, hanem az volt a baj hogy a telefon belső memória egysége volt beálítva alapértelmezett cuccnak. így nem tudta írni az sd kártyára. Kicseréltem újra indítottam és most meg van... a kártyán. Hogy fogom tudni használni ezt a mentést? ha esetleg szükség lesz rá?
Mostmár tehetem fel módosított s124-est?
-
Bottalfog
tag
válasz
Blue Eagle #8585 üzenetére
-
Bottalfog
tag
válasz
Blue Eagle #8581 üzenetére
-
Bottalfog
tag
válasz
Blue Eagle #8576 üzenetére
Eddig úgy néz ki sikeres, bár sok sok hibát ír ki, azt szeretném kérdezni hogy mi az kínaszoft?
leállt a program, mielőtt mindent elvégzett volna
Most pedig van egy tömörített 421 mb mappám Lenovo-P780_ROW_140403_backup_141....... ezzel a névvel.
meg Lenovo-P780_ROW_140403_ForFlashtoolFromReadBack_141.... mappám
Lenovo-P780_ROW_140403_backup_141.... meg egy ilyen mappám ami 684 mb
akkor mostmár van mentésem? vagy valami elromlott?
-
Blue Eagle
őstag
válasz
Blue Eagle #8576 üzenetére
Közben amikor megnyomtad a Root gombot, figyelj a telód kijelzőjére, mert lehet ott is engedélyezned kell a SU-ban.
-
Bottalfog
tag
válasz
Blue Eagle #8573 üzenetére
-
Bottalfog
tag
válasz
Blue Eagle #8552 üzenetére
Szóval átnéztem a dolgokat, és van kérdésem mielőtt belekezdek:
Ha teljes mentést akarok csinálni akkor a rootolós backup módszert kell alakalmazni?
Vagy elég csak egy scatter filet csinálni?
Nem egyértelmű számomra sajnos....
-
bogyo74
tag
válasz
Blue Eagle #8566 üzenetére
az elején én is láttam ilyet, talán a nexus-on. De azóta mindenhonnan kikerült, a VIBE ROM-ban sincs benne, a mostaniban sem.
Valami adb command lehet a megoldás. A nexusra lévő leírás a /data/property/persist.sys.dalvik.vm.lib -ban az egyik so lecserélését mondja egy másikra, de itt nincs ilyen. Majd még keresgélek.
-
válasz
Blue Eagle #8566 üzenetére
Slx-en nem látok ilyen lehetőséget.
-
bogyo74
tag
válasz
Blue Eagle #8562 üzenetére
Hogy tudok Art-ra váltani ezen a ROM-on? P780_4.4.2_1443_VibeUI_2.0_V4
Más eszközökre találtam már leírást, de itt gőzöm nincs.
-
wirth
csendes tag
válasz
Blue Eagle #8562 üzenetére
köszi szépen
elszórakozok ezzel a hétvégén szerintem.
egy (valójában kettő) legutolsó kérdés csak.. ha factory módban indítom a telót, kínai a teljes menü
ez azért van, mert a feltett ROW valamelyik komponense kínai volt?problémát okozhat a későbbiekben?
-
wirth
csendes tag
válasz
Blue Eagle #8560 üzenetére
a Dalvik cache wipe nem törli az imei-t?
jobb lesz, ha beleásom magam ezekbe a dolgokba :/
sokkal bonyolultabb, mint az ember gondolná.. még rendes backupom sincs a telóról.azt, h ART-on vagyok-e, nem is értem :s
most hangerő le + power gombbal kapcsoltam be, annak reményében, hogy a CT Recovery-t hozza be rá, de helyette üres fekete kép volt..
lehet, hogy inkább root explorerrel kéne kicserélnem a modem file-t, ha lehetséges
-
wirth
csendes tag
válasz
Blue Eagle #8557 üzenetére
hali!
a baseband-em: P780.ROW.V104 [ 2014/08/17 12:44 ]
A téma összefoglalót meg átolvasom, csak még nem találtam.
Új vagyok a fórumon, nem látom át annyira.Köszönöm, és bocsánat, ha ezredjére feltett kérdésről van szó.
-
szempo
csendes tag
válasz
Blue Eagle #8554 üzenetére
Felhúztam másik romot is de szerintem a mostaniról csinálok frisset. Vibeui_V2.0_1443_7.25.1_ST_p780_baralajbi -raktam fel
-
szempo
csendes tag
válasz
Blue Eagle #8541 üzenetére
elkészültem köszönök szépen minden segítséget.
Holnap elkészítem a mentést is.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Véget vetne a hibrid magdizájnnak az Intel?
- Óra topik
- Windows 10
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Milyen egeret válasszak?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Válságba taszíthatja Oregon államot az Intel leépítése
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- További aktív témák...
- iPhone 15 Pro MAX 256 Gb vadonatúj állapotban 2027.02.07-ig hazai garanciával
- IPhone 16 Pro max Pitaka és gyári Apple tok
- Land Rover Explore R 4/64GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- IPhone 12 128GB gyári független új programozott akkuval
- Samsung Galaxy S22 Plus 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R7 2700X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3050 8GB Rampage SHIVA Thermaltake 500W
- Csere-Beszámítás! Gamer PC Számítógép! R9 3900X / RX 6700XT / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- Honor 200 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! Huawei P20 Lite/Huawei P20/Huawei P30 Lite/Huawei P30/Huawei P30 Pro
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 4000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest