- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Magisk
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- Google Pixel topik
- Sony WF-C710N - átlátok rajta
- Egy óra, két rendszer
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
-
Mobilarena
[Re:] Készül a Lenovo P780
Új hozzászólás Aktív témák
-
Blue Eagle
őstag
-
Blue Eagle
őstag
Van Samsung telód? Szedd azt le és próbáld ki ezt: LenovoUsbDriver_1.0.2.exe
Ilyet kell kapjál: -
Blue Eagle
őstag
-
Blue Eagle
őstag
Köszi!
Han_lev:
ami a Needrom on van az inkább az aromára hasonlít. Van ott cn és row -ra való is. A belső sd-t teljesen beolvassza a belső tárhelybe.EBR1-EBR2: kiterjesztett boot record. Az említett partíció(k) leírását tartalmazza. Mérete csekély, hex sorokból áll. Az EBR teljes partíciók mérete 512-512 kB.
-
Blue Eagle
őstag
Tudom mire gondolsz, a Lenovonak is van ez a PC Suite jellegű alkalmazása, holnap megkeresem a gépemen. Sajnos mindjárt indulok az éjszakába... de nem bulizni.
Egy kis félreértést szeretnék tisztázni: jómagam a rommal semmilyen más módosítást nem tettem s teszek mint:
- magyar nyelven tudjon gagyogni picit,
- pre-rootolt + Supersu (esetleg)
- átpartícionálás (esetleg)
- modem csere
- recovery csere (esetleg)
Hirtelen ennyi jut eszembe. Mást semmit ami működés, stabilitást befolyásolna. Nah, most mennem kell... -
han_lev
senior tag
A billentyűzettel nekem is ugyanez volt a helyzet. Most ezen a MIUIn a v23 as modem volt alapból, ami nem volt rossz, viszont a Ts kártyán -amin a 3gs netem van- gyakran nagyon gyenge térerőt produkált. Emiatt cseréltem, így nem nagyon volt időm tesztelni.
Nekem nagyon fontos, hogy a wifi-3g kombó a nethez jól menjen. Majdnem olyan fontis, mint a kontaktok gyors kezelése. Most épp 3000 fölé ment a kontaktok száma (mondjuk ebben sok a facebokos) És van rom ami ettől belassul.
A multkor kérdeztétek mitől lassulok be állandóan. Megtaláltam a képernyőkép funkciót (a miuin egyszerű)
Már ha fel tudom tölteni telefonnal.... -
Blue Eagle
őstag
Ja értem! Én is.
Írtam priviben is cool13 kollégának a szuper kis összefoglaló kapcsán, hogy legyen kedves elnéző lenni amiatt a késedelem miatt amit az S124 befejezését illeti. De tényleg, hétvégén szeretnék elkészülni vele.
Ja! Van ez a modem amít említettem, kíváncsi leszek másnál hogyan dolgozik majd. Megtudhatom mellékesen kinek van nvram.bin mentése? Ez a MTK Droid toolsos. -
Blue Eagle
őstag
Én nem vagyok profi, de segíteni azt probálok. Ebből is lehet tanulni, bár nem akarok a Te károdon, ezért mindenképp azt ajánlom csinálj legalább egy MTKDroidos mentést a rendszeredről. Addig ne állj neki semminek sem. Nekem is ez volt az első dolog anno. Cappa72 és Keepervin blogjaikba less bele. Vannak ott érdekes részek. A mai napig is találok benne rengeteg tanulnivalót.
Ha valami nem tiszta, kérdezz! -
Bottalfog
tag
-
Bottalfog
tag
Üdv Sorstársam.
Nekem nagyon sikerült felokosítani ezt a Vibeul nevezetű rémálmot, bár ez csak az én hozzá nem értésem végett van. Én tapasztalatból mondom hogy ez a Rom "ez Vibeul" nem olyan fürge mint az előző. Szerintem olvasd át amit még egyszer az össze foglalót és próbáld meg a romcserét.. nekem nem sikerült neked hátha fog. Ha esetleg érdekel valami az én rom telepítési kísérletemből szívesen leírom neked(hátha valami elkerülte a figyelmem) , de csak virágnyelven , mert még csak két hete vagyok a témában, és inkább kudarcról tudok beszámolni
-
Blue Eagle
őstag
Szia! Ne haragudj, hogy eddig kimaradtál a szórásból! Szóval a 4.2 romot szeretnéd feltenni. Ha jól értem segítség kell. Hol akadtál el pontosan? PC-driver telepítés (preloader VCOM USB driver)? Flash Tool használat/beállítás? Összefoglalón és linkelt tartalmain átrágtad magad? Csak nem ugyanúgy vagy mint Bottalfog?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Úgy tér vissza a Commodore 64, ahogy titkon mindenki várja
- Milyen okostelefont vegyek?
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Apple MacBook
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eBay
- BestBuy topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- További aktív témák...
- LG 27GP95RP - 27" Nano IPS - UHD 4K - 160Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium PRO - HDR 600
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i3 10105F 16/32/64GB RAM RX 6600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B365M i5 8500 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1060 3GB Rampage SHIVA FSP 400W
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Rampage SHIVA TT 500W
- LG 27GR93U-B - 27" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDR 400
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest