-
Mobilarena
[Re:] Készül a Lenovo P780
Új hozzászólás Aktív témák
-
Blue Eagle
őstag
Neked CN romod van ha jól gondolom. Ott az összefoglalóban mi mire. Row ra vágom a recókat, Cn romom mindig csak egy percig volt a telómon. Vagy benézel Cappa portolóműhelyébe, de szerintem itt a többiek mindjárt elárasztanak tippekkel. Én most nem annyira, mobilról vagyok, mára a lapos már nem zörög tovább.
A hawai-t neeeeee. -
Blue Eagle
őstag
Így érthető, de azért gondolj bele ez nekem milyen megtévesztő, hogy mindkét névvel szerepel a modem. Nem tudhattam, hogy Te mit csináltál a napokban.
nem lehet, hogy a recovery modulommal van a gond, és nem írja felül rendesen a dolgokat?
Akkor lenne ilyen esetleg ha nem a megfelelő kiosztásra lenne portolva a recó, de gondolom már mentést és visszaállítást is végeztél vele, így ez kiderült volna. Egyébiránt ez a mechanizmus a zipbe megírt scripten múlik nem a recón.
Egyet mondhatok még, hogy fájlkezelővel operálj kézzel, illetve nézd meg a fájl tulajdonságait a jogosultságokkal kapcsolatban. Olyan nincs, hogy mindenki ki tudja cserélni a modemet, minden romon, de a tieden ez nem megy.
10160) démosthenés
Teljesen igaz amiket írsz! Volt, hogy nálam sem ment másként a móka, meg volt már véletlen is, hogy csutkára formáztam az egész EMMC-t, mint szódás a lovát!
Ja! De nekem van nvram.bin-em, így no problémo.
-
Blue Eagle
őstag
Neked milyen android verzió is van? Mert szerintem nem 4.4.
Ezt töltsd le: Modem_P780_V101, másold az sd-re és ezt telepítsd. utána jó lesz az.
-
-
Blue Eagle
őstag
A linked broken, de a forráskódból kiszedtem, h mi akart lenni.
Az összes file 644-es jogú, (rw r r) és a root az ownere.
Szuper vagy, helyes! Bocs!modem.img nem volt viszont, hanem csak modem_1_3g_n.img
biztos ami biztos csináltam róla egy másolatot modem.img néven
Rosszul tetted, a KK-ban a system/etc/firmware útvonalon ez a modem fájl bizony modem_1_3g_n.img fájlnévvel szerepel. JB alatt van a sima modem.img névforma. Amúgy a két modem fájl ugyanaz, eltérés csak a név.Az mddb könyvtárban viszont két file is volt.
v104 és v101-es verzió. mindkettő a rooté, 644 joggal
Indifferens, de inkább kukázd a v104 modem database fájlt. -
Blue Eagle
őstag
Elégnek kéne lennie, ha root joggal felülírom a megfelelő fileokat, és újraindítom a telefont?
Nem. A fájl jogosultságok beállítása szükséges a csere után, és ezután restart.
Valahogy így: [link]
De van ez a megoldás is:
TWRP vagy CWM -ből telepíthető V101 modem:-4.4 romokhoz Modem_P780_KK_V101_1_3g_n.zip
-4.1-4.2 romokhoz Modem_P780_V101.zip
-
Blue Eagle
őstag
Ha ez törölné az IMEI-t akkor nem javasoltam volna. Semmit nem töröl, csak a következő indulás hosszabbra nyúlik, mert isméte fel kell tölteni a dalvikot.
A Dalvik versus ART = Google kereső. Olvasgass kicsit.
-
Blue Eagle
őstag
Semmi gond! Tulajdonképpen, hogy ath fórumtárs rávilágított az összefoglalóra, csak előnyödre válhat.
Ezt a modemet próbáld ki:
CT Recoveryből telepítheted. Egy Dalvik cache wipe-olást is megejthetsz utána, feltéve, hogy nem ART-on vagy.
-
Blue Eagle
őstag
Hi!
Nem kell ahhoz romot cserélni, hogy szoftveresen javítsunk vagy rontsunk a rádiómodemen. Mindenesetre nézd meg lécci a Baseband verziót és írd le. A Beállítások -> A telefonról menüpont alatt találod.
(#8558) ath
Az most a gond itt, hogy az összefoglaló ebben az esetben nem nyújt 100%-os segítséget, mert nem JB van szó hanem KK-ról. Az összefoglaló szóban forgó részénél megadott linkje alatt lévő modemek a KK számára nem igazán támogatottak. Igaz, mindössze a különbség a modem képfájl nevében van. Azért említem ezt, mert aki még soha nem foglalkozott ezzel az honnan tudná.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- A nagy Szóda, Szódakészítés topic - legyen egy kis fröccs is! :-)
- LG G8X - kettőn áll a vásár
- Linux kezdőknek
- iPhone topik
- BestBuy topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Mobil flották
- Hegesztés topic
- Witcher topik
- AI-alapú böngészőt telepítenének gyárilag az új mobilokra
- További aktív témák...
- Eladó Vagy Csere SAMSUNG GALAXY Z FOLD 4
- iPhone 15 Pro MAX 256 Gb vadonatúj állapotban 2027.02.07-ig hazai garanciával
- IPhone 16 Pro max Pitaka és gyári Apple tok
- Land Rover Explore R 4/64GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- IPhone 12 128GB gyári független új programozott akkuval
- Bomba ár! Dell Latitude 5320 - i5-1145G7 I 16GB I 256SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! LG UltraGear 27GL850-B 144Hz QHD 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- LG 27GR95QL - 27" OLED / Limitált LoL Edition / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync
- iKing.Hu - Apple iPhone 15 Plus - Black - Használt, karcmentes
- Samsung Galaxy S24 FE 128GB dobozos 12 hónap garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest