- iPhone topik
- One mobilszolgáltatások
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Fotók, videók mobillal
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Redmi Note 9 Pro [joyeuse]
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Sony WF-C710N - átlátok rajta
-
Mobilarena
[Re:] Készül a Lenovo P780
Új hozzászólás Aktív témák
-
Blue Eagle
őstag
válasz
tuxihome #9089 üzenetére
Na most picit nem értem. Ha be van kapcsolva az Adatkapcsolat állandóan, akkor annak folyamatosan aktívnak kell lennie. Kivétel ha a Wi-Fi is be van kapcsolva és a Helykötődés szolgáltatásnak köszönhetően pl. hazaérsz és magától rácsatlakozik a routeredre, vagy Te manuálisan rácsatlakozol Wi-Fi Hot pontra. Na ekkor inaktívvá válik az Adatkapcsolat.
-
Blue Eagle
őstag
válasz
tuxihome #8990 üzenetére
Igen, érintőlegesen ismerem a v104 modemet, ezt pakolják a KK romokba. Sajnos a rádióképességeire (szabványok kezelése) nem emlékszem, de nekem van az említett KK-hoz V101-es. Ez biztos jó. Azt kéne tudnom, hogy akkor rendelkezik a romod CWM vagy TWRP Recovery-vel?
Mert akkor itt a: Modem_P780_KK_V101_1_3g_n.zip
(Recovery ből telepítendő) Meg tudsz vele birkózni? Mert fel lehet tenni manuálisan is, csak az körülményesebb. Úgy ahogy előttem a kolléga írja.
-
-
Blue Eagle
őstag
válasz
tuxihome #8981 üzenetére
Sajnos vannak olyan modemek amiknek alkalmazásával kérdés nélkül szétcsapja az nvram-ot, romcsere vagy factory resetkor. Ha valaki így jár és nincs mentése az nvram-ról, az jó eséllyel keresztet vethet az IMEI számokra. Abban az esetben ha az nvram ilyen tekintetben sérült, az IMEI visszaírás csak átmeneti. Factory reset vagy romcsere után lehet újra beírni, mert ismét Invalid lesz.
Cappa írásaTudom, mert én is jártam így, de akinek van nvram partíció kép mentése, az bármikor visszaflesselhető.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy A23 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Eladó Xiaomi 14 12GB RAM / 512GB tárhely Jádezöld !!! Szállítás alatt!!!!
- Eladó Vagy Csere Samsung Galaxy Z Fold 4
- Honor Magic6 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 14 Pro Max 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Eladó szép állapotban levő Apple iPhone 8 Plus 64GB / 12 hónap jótállás
- Kingmax 1x2GB DDR3-1333 RAM
- Realme C30 32GB, Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- DELL PowerEdge R740 rack szerver - 2xGold 6130 (16c/32t, 2.1/3.7GHz), 64GB RAM, 10Gbit HBA330, áfás
- Corsair Katar Elite WL egér eladó (csak vezetékesen megy)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest