- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- LG G8X - kettőn áll a vásár
- iPhone topik
- Mobil flották
- Google Pixel topik
- Fotók, videók mobillal
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Külföldi SIM-ek itthon
-
Mobilarena
[Re:] Készül a Lenovo P780
Új hozzászólás Aktív témák
-
synar
őstag
Köszi, sikerült ezzel a módszerrel elsőre feltenni, bár akkor még nem tudtam az adatforgalom kikapcsolásáról, de legközelebb figyelek erre is.
(#2071) démosthenés
Így jártem én is velülk, először egy ZTE967S-t akartam de egy hét ígérgetés után átváltottam a P780-ra + rádobtam egy 100-ast, de szerintem megérte, egyszer élünk, vagy mi... -
-
szpali
addikt
-
-
zitaa01
csendes tag
Elvileg nem, mert Anglia is az EU tagja, és ugye az EU-n belül nincsenek vámhatárok, viszont az is egy érdekes kérdés, hogy az Angliába érkezéskor mi történik vele, ott mit kell fizetni utána. Ennek előbb mindenképpen nézz utána. A legjobb és a legegyszerűbb szerény véleményem szerint az, ha megrendeled magadnak szingapúri postával, és reménykedsz a legjobbakban.
Egyébként csendben hozzátenném, hogy a vám- és áfaterhek elvileg minden beérkező csomagot érinte(né)nek, az, hogyha valakiét nem vizsgálják át és megússza, az puszta szerencse, de ne legyen elvárás. Tekintsük inkább azt alapértelmezettnek, hogy kifizetjük rá a jogszabályban foglalt terheket (még úgy is sokkal jobban megéri, mint itthon hasonló telefont venni!!!), ha esetleg nem kell, akkor meg örülünk. Az enyémet is megfogták, bosszantott is rendesen, de belegondolva eszembe jutott, hogy csak olyasmi történt, amire számítani lehetett, ráadásul jogosan. Így szépen kifizettem, és összesen 67.000 forintért olyan telefonom van, ami itthon minimum a duplájába kerül.
-
zitaa01
csendes tag
Szerintem mindegy. Én Aliról rendeltem az enyémet, megfogták, ismerős szintén Aliról egy kissebb Lenovót, az átcsusszant. Ha jól tudom, szúrópróba-szerűen vizsgálnak, teljesen mindegy, mi van ráírva, mennyire van becsomagolva, vagy ilyesmik. Az enyémre is rá volt írva, hogy ajándék, meg nettó 300 méter bubifóliába is be volt csomagolva, fél kilós volt a pakk. Szóval rendeld meg onnan, ahol a legolcsóbb
-
hiperkarma
újonc
Köszi, és dReFiX-nek is, keresgéltem, olvasgattam.
Sajnos most már 70-75 ezer körül jár az végösszeg vámmal meg mindennel számolva, mert a "Free Shipping"-et is naivan elhittem, de persze az nem a DHL-re vonatkozott.
Lehet mégsem lesz ilyen telefon ajándékba, már túl drága, és sok a bizonytalanság is a rendeléssel / szállítással.
Ez a szürke változat viszont egyáltalán nem tetszik, ezt a hatást a szilikon tokkal is el lehet érni, plusz félek tőle,furcsán mutathat, ha pluszban van még egy szilikon keret körben megint más színnel a fekete/szürkén kívül. Akkor már talán inkább legyen teljesen fekete.Azért ha valakinek lenne egy eladó készüléke, keressen meg privátban, mert még nem adtam fel teljesen, hogy szerzek egyet karácsonyig.
-
west76
aktív tag
Itt egy leírás az nvram helyreállításról:
-
west76
aktív tag
Ezek kevesek lesznek egy teljes ROM újra telepítéshez... Akkor az lenne a legegyszerűbb, hogy leszedsz a netről egy olyan verzió számú ROM-ot, amihez van a CWM mentésed, azt flasheled, majd ha kész, akkor felrakod a MUT-ból a CWM-et, onnan pedig visszaállítod a mentéseddel ha akarod a saját dolgaidat.
Persze, ha nem ragaszkodsz a régi kinézethez, akkor olyan ROM-ot tölts le, amit ki szeretnél próbálni.
-
-
west76
aktív tag
Mindegyik egy külön custom recovery, szóval, vagy az egyik, vagy a másik van a telódon használatban. Amúgy a TWRP-t a Life ROM 0.3-as flash tool-os telepítéssel lehet legegyszerűbben beszerezni, viszont szerintem nem kompatibilis a 125-ös ROM-al, mert mikor én külön próbáltam csak a TWRP-t telepíteni a 125-ös mellé, akkor elhasalt a telefonom, mehetett a teljes flashelés újra.
-
szcsi
tag
Ha egyszer nekem is megjön majd a nevemre címzett példány...
Nem tudom próbáltad-e mindkettőt:
MIUI vagy MUSE a jobb?A miui nagyon tetszik mióta felraktam egy Defy-ra, de a muse sem csúnya.
Jómagam 2 éve nem használok mást mint wp7et. A P780 lesz a 'visszatérés'. Csak kell valami jól belakható rendszer és puritán de szép téma.
A wp egyszerűsége olyan amit könnyű megszokni és amit nagyon hiányolok az androidból. -
west76
aktív tag
-
-
-
hunaqua
addikt
Miért kell megunni? Belaktad,tetszik akkor CWM Backup és kész. Van mentve vagy 3 db Rom nekem.
Találsz 1 másikat,felrakod,és ha mégsem tetszik akkor CWM-ből visszarakod a már jól megszokott cuccod. ( 2perc).Victoryus
Meg fogom nézni,de kell a telefon.Nincs most időm "játszani" vele.
-
hunaqua
addikt
1) Alkalmazások kezelése menüben amit lehet törölsz,amit nem azt leállítod
2) Play-ről letöltöd a " Titanium Backup" progit (Root kell!),és ezzel tudod törölni a leállított dolgokat is.
3) Ezek után ráengeded a Cappa féle cuccot,ami még az előzményekből is törli.
4) ...ha többet nem kell,még a Titanium Backup progit is törölheted a végén az Alkalmazások kezelése menüben.Semmi nyoma nem marad a kínai dolgoknak.Ezt bizonyos Rom-oknál nyugodtan megteheted (pl: Samsung),mert az "global" Rom,csak mivel kínai gyerek csinálta a portolást, tele rakta a saját sárga fajtájának való cuccokkal.
Fontos! Pl: a Samu Rom-nál az egész művelet előtt tölts le a Play-ről valami keyboard-ot (mondjuk GO ),mert azon kínai van a Rom-ban,és azt is törölni fogod!!!!
-
-
-
-
köszönöm!
Az orosz romot meg nem merem feltenni, mert még FlashTool-lal sose romoltam. Egyedül particiót állítottam vele a Zte telefonomnál.
Ha a Flash Toollal teszek fel romot. akkor az törli a CWM-et is ugye? Én ezt szűrtem le a leírásokból. Lehet tartom magam korábbi álláspontomhoz, ami jó azt ne akarjuk megjavítani - S125 bevált, van cwm, van mentés. CWM-ből telepíthető romokkal merek kísérletezi, azt a módszert már ismerem. Fogjuk rá. -
hunaqua
addikt
http://lenovo-forums.ru/topic/2073-miui-v5-jb-42-%D0%B4%D0%BB%D1%8F-ideaphone-p780-dual-sim-version/
Victoryus
A Samu cuccban van Magyar!
Tegyél rá egy keyboard-ot ( én a Play-ről a GO-t raktam rá),és mehet minden kínai cucc törlése amit az "alkalmazások kezelésében találsz".Ami nem megy simán azt túrd le a Titanium Backup progival.
Utána ha kész akkor ereszd rá a Cappa féle kínai cucc eltávolítót.A launchert meg egyebeket a Te ízlésedre variálod.Az egész művelet max. 20perc,és egész jó cucc lesz belőle.
-
tonyrulez
őstag
Nincs véletlenül lezárva az asztal?
dime27: Nekem gyorsan visszajön, engem nem zavar. Hívásbeállításoknál a Proximity szenzornál kiveszed a pipát, akkor nem fog elsötétülni. Vagy hagyod elsötétülni, és beállítod hogy a Power gombnyomásra letegye a hívást. Ez is ugyanott beállítható.
-
randras
veterán
Külsőre szoktam, ott biztos megy. SD-re teszi úgy tudom. Belsőn szerintem nem is lenne elég hely.
Ez mindent ment, de ha nagyon biztosra akarsz menni, akkor belső tárhely tartalmát átmásolhatod SD-re (flash ezt törli, szóval ha elcseszel valamit, és újra kell flash-elni kompletten, ez törlődik!), illetve a számokat-smseket-naptárbejegyzéseket-könyvjelzőket külön mondjuk JS Backup-al. De a számokat és a naptárbejegyzéseket Google szinkeli, ha be van állítva.
instantwater: Mert ahhoz az kell.
Amúgy nem tudom, másik megöli a boot-ot. Gondolom mások a partíciók a ROW ROM-ban.
-
-
randras
veterán
Csak vissza kellett volna másolni a system/app mappába.
e=mc²:
"Ezzel kb 3,5 ora alatt tolt fel."
Nekem is ennyi, akkor mégsem rossz a töltőm? Vagy a tiétek gyorsabb?"Wifi idegesit kicsit, hogy ha fokepernyot kikapcsolom, es par perc utan vissza"
Van rá beállítás, ez energiagazdálkodás. Mondjuk erre nekünk nincs szükség."Ami bosszant, hogy a hatlapot nezve a jobb oldalon felul..."
Én ezt nem is értem."Visszajelzo ledje mukodik."...
Ez furcsa, nekem ezekre külön app kellett."es mivel nincs megvilagitva, ezert nehezen talalom el mindig elsore sotetben."
Erre is van beállítás. -
randras
veterán
Ezt én nem vennék meg, ettől az eladótól vettem életem legundorítóbb, szarul kivágott, buborékosodó, karcolódó fóliáját még annó.
Amivel eredetileg küldik, szintén szar, oldalt bemegy alá a kosz, és utána nem lehet kiszedni, ezért is szedtem le én is, pedig tetszett volna, mert kicsit matt volt, és kevésbé gyűjtötte a koszt, meg felül rendesen volt kivágva.
Ilyenem van, csúnya a kivágás felül, és mocskolódik is eléggé, de könnyű tökéletesen felrakni, nem karcolódik, és olcsó.
-
west76
aktív tag
A kettő között ég és föld a különbség, olvass utána nyugodtan, én kipróbáltam mindkettőt már, de persze rajtad áll a döntés, na meg azon, hogy mennyit szánsz rá.
Az általam linkelt fólia egy viszonylag kemény, vastag, könnyen kezelhető típus a másik ,amit te linkeltél sokkal vékonyabb és számomra nehezebben felrakható (értsd: mindig maradt alatta buborék)
-
-
-
ivarg
tag
1 perce néztem meg a 3g-t voda kártyával pécsett, 4mb/sec fel is le is nagyjából, szerintem ez elfogadható jobb híján, ami a wifit illeti az eddigi legjobb képességű wifit kaptam ebben a telefonban, csak a laptopomban jobb ennél.
3 téglafalon keresztül 10 méterről is tud 12-14mb/sec-et, egy fal 5m esetén pedig 30-50mb között.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- A nagy Szóda, Szódakészítés topic - legyen egy kis fröccs is! :-)
- LG G8X - kettőn áll a vásár
- Linux kezdőknek
- iPhone topik
- BestBuy topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Mobil flották
- Hegesztés topic
- Witcher topik
- További aktív témák...
- Eladó Vagy Csere SAMSUNG GALAXY Z FOLD 4
- iPhone 15 Pro MAX 256 Gb vadonatúj állapotban 2027.02.07-ig hazai garanciával
- IPhone 16 Pro max Pitaka és gyári Apple tok
- Land Rover Explore R 4/64GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- IPhone 12 128GB gyári független új programozott akkuval
- Bomba ár! Dell Inspiron 15 3511 - i5-11GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gari
- Bomba ár! Dell Latitude E6530 - i5-3GEN I 4GB I 500GB I HDMI I 15,6" HD+ I W10 I Garancia!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 4070Ti Super GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 14600KF 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest