Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• hiperkarma

újonc

Sziasztok!

Karácsonyra néztem ki ezt az ígéretes mobilt, sosem rendeltem még külföldről ilyesmit, pár kérdésem van:

- Csak fekete színben kapható? (hölgynek lenne, és valószínűleg fehéret szeretne..) Amit találtam képeket, abból nekem nem egyértelmű, van-e fehér, és akkor az hogy is néz ki. Esetleg ha valakinek ilyen van, töltene fel róla képet?

- Honnan érdemes rendelni? http://www.tmallbox.com/mobile-phone/14986-mtk6589-lenovo-p780-quad-core-1280x720-1g-4g.html - ezt néztem ki, 238$-ért ajándék tokkal, és fóliával, jó ez a webáruház, vagy esetleg van jobb/megbízhatóbb?

- Paypal-om van, de bankkártya nincs hozzárendelve, utalással tudok pénzt tölteni rá, fizethetek így vele?

- Mi legyen a szállítási mód, hogy biztos ide is érjen még időben? DHL?

- Van esély, hogy nem turbózzák fel az árát a vámon? Esetleg valamelyik szállítási módnál/webshopnál jobb eséllyel? Mennyi lesz az annyi egész pontosan, ha rámegy az áfa/vám/akármi, pl. az alap 50 ezres árból? A különbözetet utólag, az átvételkor kell ilyenkor készpénzben fizetni?

Köszönöm előre is, ha valaki válaszol. :)

• hiperkarma

újonc

válasz cool13 #1896 üzenetére

Köszi, és dReFiX-nek is, keresgéltem, olvasgattam.
    Sajnos most már 70-75 ezer körül jár az végösszeg vámmal meg mindennel számolva, mert a "Free Shipping"-et is naivan elhittem, de persze az nem a DHL-re vonatkozott.
    Lehet mégsem lesz ilyen telefon ajándékba, már túl drága, és sok a bizonytalanság is a rendeléssel / szállítással.
    Ez a szürke változat viszont egyáltalán nem tetszik, ezt a hatást a szilikon tokkal is el lehet érni, plusz félek tőle,furcsán mutathat, ha pluszban van még egy szilikon keret körben megint más színnel a fekete/szürkén kívül. Akkor már talán inkább legyen teljesen fekete.

Azért ha valakinek lenne egy eladó készüléke, keressen meg privátban, mert még nem adtam fel teljesen, hogy szerzek egyet karácsonyig. :)

• hiperkarma

újonc

válasz randras #1901 üzenetére

Hát 75-80 között már találni Nexus 4-et, állítólag az is nagyon jó telefon...

Új hozzászólás Aktív témák