- iPhone topik
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- VoLTE/VoWiFi
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- A Z Fold7, vagy a Magic V5 a vékonyabb valójában?
- Mobil flották
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Samsung Galaxy Z Flip6 - színt lép
- Milyen okostelefont vegyek?
-
Mobilarena
[Re:] Készül a Lenovo P780
Új hozzászólás Aktív témák
-
Blue Eagle
őstag
válasz
zitaa01 #7474 üzenetére
Ha másik romot romot akarsz és kis fogyasztást, jobb akkuéletet, akkor az S124-et javaslom. Ez gördülékenyen is szalad. Ha más "érzést", akkor viszont S2xx-et kell válassz, ez viszont több akkut kér. A magyar nyelv még itt sincs jelen igazán. Ha tudsz kicsit várni, akkor feltöltöm az S124 magyarul is tudó teljes változatát, ami egyébként frissebb is lett.
-
cool13
őstag
-
alienco
csendes tag
válasz
zitaa01 #2136 üzenetére
A tokban van egy mágnes. A telefon a mágnest a hangerő gombok előtti részen (előlapi oldal) érzékeli.
Kipróbálható mágnessel is, az említett helyre téve illetve onnan elemelve ugyanúgy viselkedik a telefon, mint a tokkal. Egy külön hardveres elemmel oldották meg, kifejezetten ezzel a céllal. -
cool13
őstag
válasz
zitaa01 #1948 üzenetére
Vagyok olyan beteg állat, hogy igen ismét ezt.
Nekem nagyon bejött.
De ha van jobb telóra ötlet, meghallgatom. Akksi tudás fontos!west76 Ha meg van a másik, akkor azt tervezem, hogy így hibásan eladom. Addig meg használom mindenre, csak telefonálásra van nálam egy kis régi teló.
-
Hopkins_001
tag
válasz
zitaa01 #1695 üzenetére
Az enyém is ilyen. Még nem volt szerencsém egy pixelhiba mentes telefonhoz sem,főleg ami IPS.
Még régebben én is feltettem ezt a kérdést,de másnak nem volt ilyen,pedig tuti,hogy van....
Pixelhibát csak full hd-s képernyőnél nem lehet észrevenni,de mint itt 5 colon 320 ppi-vel látható.
-
e=mc²
őstag
válasz
zitaa01 #1546 üzenetére
En rengeteget hasznalom autoban is, igy mikor benne ulok altalaban teszem is fel tolteni a szivargyujtora. Ha kiszallok, viszem magammal, vagyis lehuzom a toltorol. Ez nem mindig akkor van, amikor legidealisabb %-on all, de hat hasznalni vettuk a telefont nem?
Amugy van benne battery calibration, amit akkor kell elinditani, ha 15% ala esik a toltottsegi szint es radugod tolteni. Az egesz toltesi folyamat soran gondolom vegigellenorzi (kalibralja a cellakat - majd egy okosabb biztos megmondja a helyes szot).
Na en ezt fogom bizonyos idokozonkent elinditani azt jocakat.
-
CivicEsi
senior tag
válasz
zitaa01 #1541 üzenetére
Szerintem ezt gondold át még egyszer
Röviden utána számolva 3 naponta töltöd, és 1000-töltésig adja az akksi a gyári teljesítményt, ha jól számolom, az 3000 nap, közel 8,2 év.
Nem okoskodni, és kötözködni akarok, de szerintem addigra már lecseréled a telót, nem egyszer, nem kétszer.
Ha nem, akkor mély elnézések közepetteelkezdek keresni olyan eljárást, amivel ápolhatod az akksiját.
-
west76
aktív tag
válasz
zitaa01 #1541 üzenetére
2 dologra kell odafigyelni, hogy hosszabb legyen az aksid élettartama soha ne hagy teljesen lemerülni és soha ne engedd 100%-ig töltődni, legjobb amúgy, ha 10% alá nem esik és 85% fölé nem töltődik, ezekkel óvhatod az aksit, de igazából olyan nagy dolgokat ezektől a praktikáktól se várj...
*****************************************MÁS***************************************
Olvastam valamelyik külföldi fórumon, hogy a 900MHz-es problémára megoldás lehet a V20 elnevezésű modem telepítése, na most a kérdéseim:
- Próbálta valaki?
- Hol lehet ezt beszerezni, mert nem találtam, csak említést róla vagy olyan oldalt, ahonnan nem sikerül letölteni...? -
e=mc²
őstag
válasz
zitaa01 #1459 üzenetére
Szia!
Valami ötlet, hogyan lehetne ezt mindenhonnan eltüntetni?
Mindegyik profilnal kulon lehet allitani, nezd meg mindegyiket, ha ott kilotted, akkor olvass tovabb!A második problémám is a billentyűzettel kapcsolatos, automatikusan ki akarja nekem egészíteni a szavakat,
Language& input -> Keyboard settings (fogaskerek ikon) itt tudod az Auto correctionben vagy Gesture typing-ot valtoztass. Itt lehet a billentyuzet rezgeset es hangjat is kikapcsolni globalisan a vibrate/sound on keypress-el.Harmadik dolog a Notification LED, alapból nem működik, egyedül akkor világított folyamatosan narancssárgán, mikor töltőre tettem, semmilyen más alkalommal (email, fb-üzenet, ilyesmi) nem tette. Megpróbáltam a Light Flow-val, szintén semmi.
Preferences -> Character settings -> Notification Settings.
Lightflownak kell root jog. es meg be is kell allitani az ertesiteseket egyesevel.Utolsó: A WiFi beállításoknál a "Keep WLAN on during sleep" funkciót always-re állítottam, akkor most a képernyő kikapcsolat állapotában is megkapom az emaileket, fb-üzeneteket, vagy még valamit be kell állítani hozzá?
Igen, a keep annyit teszt, hogy nem bontja tetlenseg miatt a kapcsolatot, hogy megkapd az e-mailjeidet kell egy ido intervallumot a kliensben beallitani, hogy mikor nezze az uj levelek erkezeset. Ugyanigy FB beallitasokban is. -
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Bittorrent topik
- OLED monitor topik
- Építő/felújító topik
- Cyberpunk 2077
- Mégis mehetnek Kínába az áprilisban korlátozás alá helyezett AI gyorsítók
- MILC felhasználók szakmai topikja
- Itt a Patriot legfürgébb konzumer SSD-je
- Nyaralás topik
- Diablo IV
- További aktív témák...
- Dell D6000 univerzális dokkoló USB-C/ USB-A, DisplayLink & Dell WD15 (K17A) USB-C + 130-180W töltő
- BESZÁMÍTÁS! SAPPHIRE NITRO+ RX 7900 XTX 24GB GDDR6 videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Honor 200 , 8/256GB , Kártyafüggetlen
- Az ASUS TUF Gaming B550-Plus csak rád vár! Kamatmentes rèszletre is!!
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A20e/Samsung Galaxy A40/Samsung Galaxy A04s/Samsung Galaxy A03s
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest