Új hozzászólás Aktív témák
-
Dr.Anonymus
addikt
válasz
akoska07 #257 üzenetére
ezeken a képeken eléggé m8 szerű
http://www.phonearena.com/news/Official-HTC-One-M9-renders-price-and-almost-full-specs-allegedly-leaked_id66262
egyébként bejövős, csak az az aranyozott csík nagyon ocsmány az ezüst verzión
remélem az valami félreértés -
Dr.Anonymus
addikt
-
h4h01
senior tag
válasz
akoska07 #245 üzenetére
Én tudom! Semennyivel! 6 col környéke ahol azt mondom, h ám legyen a QHD..5 collra bőven elég a Full HD. Sőt, a QHD-nak ebben az esetben több hátránya lenne, mint előnye..Ez a vas Snapi 810-el, Full HD felbontással, 3GB ddr4-es memóriával, nah és persze a SENSE felülettel, ez mindent verni fog..
Am, hogy eltűnt a snapi 810 körüli hype rengeteg..Most olyanról olvastam, h pl. a snapi 801 is jobban melegszik a 810-nél:S
-
crhis86
tag
válasz
akoska07 #233 üzenetére
Szerintem meg a jack-nek a telefon alján van helye. Ha fogod a kezedben minek induljon fentről a kábel ha utána úgyis lefelé jön a kábel. Ha pedig a zsebedben van és az alja van felül, akkor amikor kiveszed nem kell megfordítani ha használni akarod. Zsebbe rakásnál ugyanez.
Minden telefonon ez lenne a logikus szerintem. -
Bar1
aktív tag
válasz
akoska07 #162 üzenetére
Semmi újat nem mondanak, a HTC Source már belinkelt információját ismertetik az üvegborításról bő lére eresztve, de új info nélkül.
Aki érdekel, itt van még néhány hírmorzsa az amerikai Forbes-tól, érdekes, hogy upleaks-szel ellentétben nem 9,56mm, hanem már 9,64mm vastag a készülék. http://www.forbes.com/sites/jaymcgregor/2015/01/20/htc-one-m9-to-launch-alongside-a-fitness-band-not-a-smartwatch/
Írnak még egy három tónusú fémdizájnról, ez nem tudom, mit takar, talán ahogy a prototípuson láttuk, a szürke változatnál a gombok aranyszínűek voltak(elég gusztustalan), a harmadik, nem tudom, mi lehet.
Mindnestre nekem elég a szürke egységes szálcsiszolt fémje, én ugyanazt várom, nem kellene papagájtelefont csinálni az M9-ből. -
Bar1
aktív tag
válasz
akoska07 #146 üzenetére
Úgy néz ki, nem lesz semmi a tiszta fém előlapból, hanem teljesen üveg lesz, BoomSound hangszórókat is ebbe integrálják, a kamera középre lesz pozicionálva Desire 826 módra, így végül te örülhetsz
http://htcsource.com/2015/01/exclusive-htc-one-m9hima-design-details-will-distinguish-it-from-the-htc-one-m8/?utm_source=dlvr.it&utm_medium=twitter -
Bar1
aktív tag
Sajnos van rá esély, hogy ilyen lesz, mert itt a HTC beharangozó reklámja:
Az elhomályosított telefonon a kijelzőn kívül minden fekete és mivel a fekete nem szerepel a debütáló színek között, ez csak akkor lehetséges, ha teljesen fekete üveges lesz az eleje, így viszont akkor én lennék csalódott. Ez a fullüveges verzió csak rendereken jó, élőben csúnyák az ilyen telefonok, csak a nagy feketeség látszik, a fémből semmi.Akkor már inkább legyen elölről az a prototípus, ami kiszivárgott, ott javítottak a hangszórórácsokon, M7-jellegű lett. Persze, nem ártana megint fémből készíteni, mert az M8-nál műanyag lett.
Én előre is minél több fémet akarok, hiszen, hiába van oldalt és hátul fém, ha 99%-ban előlről nézem a telefont. Ilyen előlapi megoldásnak örülnék: -
enginev3.0
félisten
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Nothing Phone 1 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Honor 400 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- IPhone 16 Pro max 256GB gyári független 2026.02.18. Apple jótállás
- Xiaomi Redmi Note 13 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- VÉGKIÁRUSÍTÁS - REFURBISHED - HP Elite / ZBook Thunderbolt 3 docking station
- LG 65C3 - 65" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
- Honor 400 Lite 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 4000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- BenQ PD-2700-U Monitor - Designer 4K 27"
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest