Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Dr.Anonymus
addikt
azért az az arany keret nagyon bűzlik az ezüst modellen...
ennyire ízlésficamos modellel nem hiszem hogy előállnának
ez így komoly kételyeket ébresztaz egész tényleg úgy néz ki, hogy fogták az m8-at és rá photoshopoltak a többi leakről a hátlapot
nagyon gyanús hogy még a szélek is pont az m8-ból vannak átemelve (kivétel hogy van plusz egy bekapcs gomb), nem hinném hogy ennyire semmit nem változtatna a htc -
CptAdamica
veterán
Nem tudom, az is igaz, hogy sokat pletykálták, hogy középre kúszik a kamera, és elrejtik a boomsound-ot is. Tehát szerintem, az lehet, ami Dr.Anonymus is írt, hogy kattintás vadászatra játszanak. Most szép kis forgalmat generálnak ezek a képek az oldalnak. Az pedig, hogy mit mond egy noname moderátor kit érdekel?
Amúgy pedig, ha így nézne ki, akkor biztos nem ez lesz a nagy durranás, sem az, amit annyira bámulni fognak, na mindegy, jövő hét vasárnap minden kiderül...
-
-
A sajnos szó csak neked érvényes.
Ha valóban olyan lesz akkor ismét lehet egy nagyon szép telefonom az M7 után.
De érzem,hogy nem így lesz.
Olyan samsungos lesz ,mint az M8.Ez a másik concept is tetszetős,láttam már én is.
Sajna esélytelen,hogy így nézzen ki.Sajnos necces a hátulján az a kocka kamera,és akkor kb úgy is fog kinézni,mint az M8.
Ami újabb visszalépést jelent számomra a HTC részéről a telefon kinézetével kapcsolatban.
Ahogy írtam is,akkor az nem M9 lesz,hanem M8+.
Ez így csak egy hardver frissítés.Lehet átkacsintok majd az S6 oldalra is,hátha végre jól fog kinézni a fémházban.
#111 spawn21 : Én nem fújjogok,csak remélek.
De érzem hiába. Vszinű megmarad még egy évig az M7.
El sem hiszem,hogy ezt mondom,akkor már 3 éve lesz,hogy nálam lesz. -
h4h01
senior tag
Én aztán maximálisan elégedett lennék, ha ilyen lenne a végleges..M8-nál sokkal szebbet, jobbat, minőségibbet már hova? Azért józan ész! Ezek már nem tűnnek fake képeknek, de még mindig korai elhinni bármelyiket is.. Mindenesetre ezt a telefont várom a legjobban az összes közül idén..Talán még a nagyobb testvér (M9 plus?!) jobban izgatja a fantáziámat, ha lesz egyáltalán olyan..S
san01: Ezt viszont készítő sem gondolta komolyan
Persze, egy note home gombja, meg egy nexus 5 kamerája
kemény 3 perc PS hogyne
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Honor 400 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- IPhone 16 Pro max 256GB gyári független 2026.02.18. Apple jótállás
- Xiaomi Redmi Note 13 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G2 - i5-5GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Országosan a legjobb BANKMENTES részletfizetési konstrukció! Lenovo ThinkPad L16 Gen 1 Prémium
- Honor Magic6 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Asus TUF B450M R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 XC 12GB Rampage SHIVA Chieftec 600W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest