Új hozzászólás Aktív témák
-
sipy888
aktív tag
Még 2 nap....
-
sipy888
aktív tag
válasz
monti0222w #280 üzenetére
És elmondja valaki nekem hogy miért? Mi értelme a gombokat a kijelző be integrálni, mikor ott van a HTC sáv arra?
-
sipy888
aktív tag
nekem nem baj, ha nem lesz az egész eleje üveg. Ez az igazi HTC. Van egy olyan mondás, hogy a jón ne változtass. A külseje marad hasonló, ez jó hír, mert továbbra is a legszebb telefon lesz, a hardver pedig eszméletlen lesz. Tutira megveszem.
Egy apró bajom van vele, méghozzá az, hogy a HTC sávba kellene lehozni a "gombokat", ne a kijelzőből vegyen el értékes felületet. -
sipy888
aktív tag
Nem néz ki rosszul sőtt...
-
sipy888
aktív tag
ha nem a One lesz a csúcsmodell, akkor a HTC marketing terén ad magának egy jó nagy pofont. Mire az emberek tudatába kerül, hogy a HTC ONE egy zászlóshajó, addigra felborítják az egészet? (egyébként nekem ez a HTC ONE M7, M8, M9 baromság sem tetszik). Akinek nincs HTC-je követni sem tudja a neveket, számozásokat. Nem várják úgy mint az Iphone 4-5-6-ot, vagy az S3-S4-S5-S6-ot, Z1-Z2-Z3 és nem is lehet úgy beharangozni... Miért nem lehet HTC ONE, TWO, THREE stb.? Vagy ha már One, akkor miért 7-től kell kezdeni a számozást?
Mindezekből kiindulva én simán el tudom képzelni, hogy immár a Desire lesz a csúcsmodell... -
sipy888
aktív tag
Nyugalom, nagyot fog ütni
. A HTC-nél a legjobb tervezők dolgoznak
Egyébként szerintem is az elől 4 hangszórós elv fog megvalósulni, ez [link]
Két dolog viszont tuti nem így lesz. Egyik a hátsó kamera, az a HTC design-nek megfelelve nagyobb kör alakú lesz, valamint a htc felirat nem a fémbe lesz gravírozva, mert úgy nem nagyon hinném, hogy a vékony betűk képesek lennének az ujjlenyomat olvasásra. Szerintem megmarad a fekete HTC sáv (ami egyáltalán nem baj) és az M7 módjára abban lesznek a gombok, nem foglalva a kijelzőt.
+1: ne legyen már az egész eleje üveg. Eséskor egyből törik az egész, másrészt eltűnne a fémérzet, amiért annyian szeretjük ezeket a telefonokat...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy S25 Ultra (Új, Független, 256 GB, 12 GB RAM, titánium fehér-ezüst)
- Xiaomi Redmi A1 32 GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- iPhone 14 Pro Max 128GB Független Újszerű/1-3 hónap gar./Akku 84%/p4337
- iPhone 14 Pro Max 128GB Függetelen/1-3 hónap gar./Akku 86%/p4336
- új Pitaka Fusion Weaving MagEZ 4 MagSafe 600D iPhone 15 Pro és Pro Max aramid hátlap tok - overture
- 24" Eizo FlexScan EV2146W, 1920X1200 szép, hibátlan nélkül
- Samsung Flip 2.0 PRO 65" WM65R + Connectivity tray + Gurulós állvány
- Epson Expression 12000 XL Nagyformátumú A3 szkenner
- Apple iPhone 15 Pro Max - Natural Titanium - Újszerű karcmentes állapotban! 100% akku! Gyári garis!
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest