- Red Magic 10 Air - gaming telefon is lehet kecses
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Betiltották a Pixel 7-et Japánban
- Bemutatkozott a Fairphone 6
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy A35 5G - fordulópont
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- Milyen okostelefont vegyek?
- One mobilszolgáltatások
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
Új hozzászólás Aktív témák
-
Bar1
aktív tag
Ez önmagában egyáltalán nem lenne baj, HA az elején a két hangszóró kicsit nagyobb lenne alul-fölül fémből és így eltűnne a fekete sáv is ill. a hangszórók szimmetrikusak lennének. Ehelyett a készülék oldalairól levágták a fémet, olyan, mintha a külső tokba nem férne bele a belső.
Ráadásul hátul úgy áll ki a kmerajáa, hogy még az M8-nál is vastgabb és 30%-kal vastagabb az új S6-nál. Ja és a részletes technikai leírásban nem szerepel az OIS sem.
Ha tényleg ez lesz az M9, akkor az "Utopia in progress"-szlogen a HTC-vásárlók szembeköpése! -
Bar1
aktív tag
Nem PS, a képek és a render valódiak, csak evleaks szerint egy korábbi változat alapján készültek (pl. tavaly is volt egy fekete változat, amit evleaks kiposztolz aM8-nál, de végül nem az lett - a többi általa kiposztolt változatok stimmeltek).
Evleaks korábbi kiposztolt M9 képe 1 héttel azután történt, hogy kiszivárogtak a képek az M8 prototípusáról, amiről a most megjelent render készült. -
Bar1
aktív tag
válasz
CptAdamica #266 üzenetére
Nemcsak egyszerűen moderátor és mobilblogger, hanem Tajvanon él és elég magas lóról beszél a kétkedőkkel, tehát valami miatt nagyon biztos a dolgában. Lehetséges, hogy már csinált is egy élő tesztet a készülékkel most, de azt csak március1-én élesítheti az oldalon.
Ha tényleg ez a helyzet, akkor nincs mit tenni. Esetleg az lehet, hogy a HTC mindenkit átvert és majd március 1-én a mobiloldalak tesztelői is meglepődnek, hogy nem a valódi készüléket tesztelték, de ez azért kevésbé valószínű.
Mindenestre a Bloombergnek egy HTC-bennfentes azt nyilatkozta, csak minimiélis változtatáás lesz a dizájnban ill. valamelyik mobil oldal 1-2 hete azt írta, hogy egy bennfentes szerint nem lesz változás, aki a teljes üveges frontban reménykedik, csalódni fog.Eddig meg voltam győződve, hogy Evleaks-é az igazi, de most nagyon elbizonytalanodtam.
-
Bar1
aktív tag
válasz
CptAdamica #264 üzenetére
Remélem, ez csak valami rossz vicc, különben hatalmasat csalódnék a HTC-ben. Oldalt már nem is ér körbe a fém, az M8 szebb. És nincs OIS sem. A négyzetes kamera csúnya, ráadásul még úgyis kidudorodik hátul, hogy hogy az M8-nál is vastagabb (9,6mm). A szlogennel -utopia in progress- ellentétben ez egy antiutópia lenne.
A mobilegeeks-.es német oldalon a moderátor teljesen biztos benne, hogy ez a valódi készülék, fogadna is rá. Valaki említette neki, hogy evleaks teljesen mást mondott az M9-ről, erre csak annyit felelt, az mind "bullshit".
Ez nem valami biztató -
Bar1
aktív tag
válasz
akoska07 #162 üzenetére
Semmi újat nem mondanak, a HTC Source már belinkelt információját ismertetik az üvegborításról bő lére eresztve, de új info nélkül.
Aki érdekel, itt van még néhány hírmorzsa az amerikai Forbes-tól, érdekes, hogy upleaks-szel ellentétben nem 9,56mm, hanem már 9,64mm vastag a készülék. http://www.forbes.com/sites/jaymcgregor/2015/01/20/htc-one-m9-to-launch-alongside-a-fitness-band-not-a-smartwatch/
Írnak még egy három tónusú fémdizájnról, ez nem tudom, mit takar, talán ahogy a prototípuson láttuk, a szürke változatnál a gombok aranyszínűek voltak(elég gusztustalan), a harmadik, nem tudom, mi lehet.
Mindnestre nekem elég a szürke egységes szálcsiszolt fémje, én ugyanazt várom, nem kellene papagájtelefont csinálni az M9-ből. -
Bar1
aktív tag
Ha a 826-os 4 megapixeles UltrPixel kamerját teszik bele,és nem az Eye hatalmas 13mp-es szelfikameráját, akkor szebb lesz mint a mostani M8-as megoldás, mert a 4mpx-es kamera még nem túl nagy és szimmetrikus az elrendezés is.
826 vs Eye:
Egyébként még semmi sem biztos. Az mindenestre furcsa, hogy hirtelen 2 nap alatt, több, egymástól teljesen különböző forrásból is megjelentek fényképek a prototípusokról, akár a HTC is lehetett a sugalmazó a háttérben.
Persze, ez lehet véletlen is és az lesz, ami a kiszivárgott prototípus. -
Bar1
aktív tag
Én viszont könnyen elképzelhetőnek, mert semmit nem kell újratervezni, mindössze a két műanyag hangszórórácsot helyett egy meghosszabbított üveget rárakni.
Hozzáteszem, már december végén volt valaki, aki a GSMaréna fórumban azt állította, hogy az addig tesztelésre kiküldött tesztkészülékek helyett ő már látta a majdnem végleges változatot, ahol a hangszórók integrálva voltak az előlapba, igaz, ő 5,2 colos képernyőméretet említett.
Szerintem ha ez valósul meg, akkor további probléma lesz, hogy néhány percen belül tele lesz nagyon látható ujjlenyomattal a telefon, a fekete Xperia Z-k mintájára. Ha már 90%-os fémaránnyal dicsekedett a HTC, akkor én ne üveget akarok bámulni az egész előlapon, hanem minél több fémet. Az M7 fémhangszóróácsait kellett volna visszahozni úgy, hogy a fekete HTC feliratú sávot is fémre cserélik elől. -
Bar1
aktív tag
válasz
akoska07 #146 üzenetére
Úgy néz ki, nem lesz semmi a tiszta fém előlapból, hanem teljesen üveg lesz, BoomSound hangszórókat is ebbe integrálják, a kamera középre lesz pozicionálva Desire 826 módra, így végül te örülhetsz
http://htcsource.com/2015/01/exclusive-htc-one-m9hima-design-details-will-distinguish-it-from-the-htc-one-m8/?utm_source=dlvr.it&utm_medium=twitter -
Bar1
aktív tag
-
Bar1
aktív tag
válasz
CptAdamica #110 üzenetére
Néha úgy tűnik, mintha 10 IQ-s emberek küldenék el a képeket: a Hima Pluson egyik képen rajta volt a hangszórón a sorozatszám, a most belinkelt sima két Hima képen pedig rögtön szemet szúrt a szoba, ami minden bizonnyal szállodai, könnyen azonosítható, tehát ezt egy nagyobb megbeszélésen vehették fel, ezért homályosíthatták el -utólag...- a képeket.
-
Bar1
aktív tag
A többi kép sem volt kapu, ahogy ez sem, csak ezek prototípusok. A kérdés az, ezek már a véglegesített változatok -e?
Tökéletesíteni mindig lehet valamit, a felső és alsó logós fekete sávot pl. most sem tüntették el, pedig a telefon vastagodott, talán az így nyert részre át lehetett volna rakni több dolgot.
Ami tökletes volt, az a szálcsiszolt szürke, azt el is tüntették, pedig ott mindennél jobban érvényesült a fémes hatás. Érthetetlen! -
Bar1
aktív tag
válasz
enginev3.0 #105 üzenetére
Gyakorlatilag ugyanaz, mint az M8-nál. Legalább szimmetrikussá tehették volna a hangszórókat, mint az M7-nél
-
Bar1
aktív tag
válasz
CptAdamica #103 üzenetére
Nekem a képkiszivárogtató nadrágja tetszik a legjobban
Így tényleg szebb, viszont a három gomb jobb oldalon nem annyira szép és a hangerőgombot is kár volt kettéosztani. Ami viszont idegesít, a gyönyőrű fényes és száélcsiszolt festés lehagyása, ezen a matton nem jön át, hogy fém a kicsike. -
Bar1
aktív tag
Újabb képek, ami továbbá nem tetszik, az a gyönyörű szálcsiszolás elhagyása, maradt a matt szürke.
http://phandroid.com/2015/01/22/new-htc-one-m9-pictures/
-
Bar1
aktív tag
Sajnos van rá esély, hogy ilyen lesz, mert itt a HTC beharangozó reklámja:
Az elhomályosított telefonon a kijelzőn kívül minden fekete és mivel a fekete nem szerepel a debütáló színek között, ez csak akkor lehetséges, ha teljesen fekete üveges lesz az eleje, így viszont akkor én lennék csalódott. Ez a fullüveges verzió csak rendereken jó, élőben csúnyák az ilyen telefonok, csak a nagy feketeség látszik, a fémből semmi.Akkor már inkább legyen elölről az a prototípus, ami kiszivárgott, ott javítottak a hangszórórácsokon, M7-jellegű lett. Persze, nem ártana megint fémből készíteni, mert az M8-nál műanyag lett.
Én előre is minél több fémet akarok, hiszen, hiába van oldalt és hátul fém, ha 99%-ban előlről nézem a telefont. Ilyen előlapi megoldásnak örülnék: -
Bar1
aktív tag
Ez egy korai prototípus, majdnem az M8 házában, de annyi azért itt is látszik, hogy keskenyebbek az oldalsó kávák. A végleges kinézet más lesz, elől valószínűleg kevésbé látható hangszórókkal, hátul pedig nem fog így kiállni a kamera. Remélhetőleg az elülső rész nem tiszta üveg lesz, mert az csúnya, vissza kellene hozni az M7 fém hangszórórácsait.
A kérdés, hogy marad -e ez a méret, mert állítólag a fent látható után, dec. vége féle jött ki egy újabb prototípus, aminek már 5,2 colos kijelzője volt, minimális kávával.
Legkésőbb márc. 1-én kiderül, mi mellett döntött a HTC.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Honor 400 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- IPhone 16 Pro max 256GB gyári független 2026.02.18. Apple jótállás
- Xiaomi Redmi Note 13 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Realme C30 32GB, Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A70/Samsung Galaxy A71/Samsung Galaxy A72
- Xiaomi Redmi 10 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon Felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte A620M R5 7500F 32GB DDR5 500GB SSD RX 6700XT 12GB Cooler Master CMP 520L 750W
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest