Hirdetés

Képeken a HTC One M9 prototípusa

A HTC One M8-at mind a mai napig előszeretettel választják a felhasználók azért, mert a fém külső tényleg prémium érzést kölcsönöz. Az egyik francia oldal most olyan fotókhoz jutott hozzá, mely már az utód valószínűsíthető prototípusáról készültek, így reális képet kaphatunk a formatervet illetően. Ha tényleg így van, akkor az M9 igencsak hasonlítani fog a tavalyi csúcsmodellre, bár talán pont ezért érdemes fenntartásokkal kezelni a kiszivárgott lesifotókat, inkább csak a régi házban tesztelik az újdonság belső komponenseit.

HTC One M9 prototípus

Ha mégis elemezni szeretnénk akkor jól látható, hogy az előlapon továbbra is nagy szerep jut a sztereó BoomSound hangszóróknak, valamint még mindig ott tündököl a kijelző alatti HTC felirat, ami miatt már nem egyszer kapott kritikát a vállalat, hiszen teljesen felesleges ekkora részt kihasználatlanul hagyni.

HTC One M9 prototípus

Különbség leginkább a hátlapon tapasztalható, az íves dizájn ugyan megmaradt, viszont a fényképező körüli rész már szögletes lett, nem beszélve arról, hogy a másodlagos, mélységet mérő kamerát száműzte a gyártó. Az M9 egyébként a hírek szerint Snapdragon 810 SoC-vel és 3 GB RAM-mal érkezik majd, a bejelentés pedig a barcelonai MWC során várható.

  • Kapcsolódó cégek:
  • HTC

Azóta történt

Előzmények

  • Windowsos variánst kaphat a „HTC One M9” is

    A One M8 után elképzelhető, hogy a következő HTC csúcsmodellnek is érkezik a Windows Phone-os, vagy a 10-es rendszerverzió után egyszerűen csak windowsos változata.

  • HTC One M8 - One, aki duplán szereti

    A tajvaniak legújabb zászlóshajója még fémesebb külsőt kapott, ráadásul már duál kamerával rendelkezik, és a szteró hangszóró is fejlődött.

  • HTC One Max - túl nagyot álmodni

    Igencsak méretes telefon lett a HTC új csúcsmodellje, amelynek egyetlen lényeges újítása, hogy érzékeli az ujjlenyomatot. Általában. Árban viszont erős, ezt a hardver nem indokolja.

  • HTC One - One új a nap alatt

    Ismét egy minőségi készülékkel jelentkezett a HTC, az új zászlóshajó prémium anyaghasználattal, Full HD kijelzővel és Ultrapixel kameratechnológiával támad.

Hirdetés