- Légies iPhone halvány színei
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Realme GT 2 - aláírjuk
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Google Pixel topik
- Kis telefon hatalmas teleppel
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
Új hozzászólás Aktív témák
-
CHIPman
nagyúr
3 hónapja netezek okostelefonon, és nem érzem szükségét nagyobbnak az érintőképernyő korlátozottságán kívül(arra gondolok, hogy nem látom pontosan, hová kattintok). Karácsonykor lesz netbookom, és ezt már szeptemberben tudtam, mégsem erőltettem, hogy előbb legyen. Amíg nem használsz egy normális okostelefont megfelelő méretű képernyővel, addig szerintem ne tegyél ilyen egyértelmű utalásokat.
-
ecsz
csendes tag
Nem az számít kitől származik eredetileg a gondolat (bár én amúgy is szerzőt írtam és nem fordítót), hanem az, hogy nem értek vele egyet. Mert szerintem éppen a retina kijelző lenne a legnagyobb dobás.
Persze nem rossz a mostani iPad kijelzője, nem azt mondom, mert az IPS panelnek szépek a színei. De felbontásban a 130 DPI messze van a 320 DPI-től
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Telefon felvásárlás!! Honor 400 Lite, Honor 400, Honor 400 Pro
- Apple iPhone 14 128GB , Kártyafüggetlen
- Apple Macbook Pro 13 2020 - M1 - 8GB/256GB SSD - Touch Bar - 102 Ciklus - 99% Akku - Ezüst - MAGYAR
- 3DKRAFT.HU - 3D NYOMTATÁS - AZONNALI ÁRAJÁNLAT - GYORS KIVITELEZÉS - 480+ POZITÍV ÉRTÉKELÉS
- 124 - Lenovo Yoga Pro 7 (14IMH9) - Intel Core Ultra 9 185H, RTX 4060 (48 hónap garancia!) (ELKELT)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest